Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Teşekkür ederim. Yarın güncelleme yapacağım umarım dediğiniz gibi düzelir.youcam yüklü ama onun da fotoğraf kalitesi düşük oluyor. Bu telefonu almamin tek nedeni kamerasiydi. Yarın güncelleme ile tekrar deneyeceğim.
Çok teşekkür ederim deneyeceğim yarın..
1544043034
Bütün özellikleri sona...
Öncelikle cevap yazdığınız için teşekkürler..
Yapabilirsen yüklediğim resimdeki yer.. makeup özelliği var diye düşünüyorum böyle bir yer olduğu için ama fotoğraf cekmek istediğimde bu özellik çalışmıyor. Bütün özellikler sonuna kadar açık bile olsa normal çektiğim fotoğraftan bir farkı olmuyor...
Mi 8 lite sahibi arkadaşlardan rica etsem yardımcı olabilecek var mı?kamera ile ilgili bir sorunum var sanırım. Aslında çok önemli değil ama bayan olunca aonemli olan bir sorun :) selfie kamerayı açınca güzelleştirmeye girdiğimde make up kısmını açıyorum ve özellikleri değiştiriyorum ama...
Merhaba..
Mi 8 lite telefon aldim. Bir bayan olarak tabi önceliğim kamera oldu. On kamerayı açtığımda beauty kısmında makeup özelliğinin olduğunu gordum. Fakat bütün uğraşlarima rağmen bu özelliğini kullanmadım. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz. Herkesin telefonu böyle mi yoksa bı yerden...