Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhabalar forumda yeni üyeyim resimdende anlaşılacağı üzere mi max 2 cep telefonum var ve en.mui sitesinden kayıtlıyım fakat eski kaydımı bulamadığımdan dolayı telefonumu açamıyorum. telefon sıvı temasından kurtardım ancak erase boot loader hatasından kurtaramıyorum. wifi bağlantısınıda kabul...
Arkadaşlar burada anlatılanların hepsini yaptım ancak yazılım yüklendikten hemen sonra telefon brick oldu kapandı ve şuanda açamıyorum. briçk olan telefonu kurtarmaya çalışıyorum ancak edl mod için cihazı pc ye bağladığım halde cihaz kendini pcde göstermiyor k-bu sorunu çözebilen varmı yoksa...
arkadaşlar kafayı yemek üzereyim telefonumun kayıtlı oldugu hesabı yanlışlıkla sildim telefon kilitlendi unlock yapıp yazılım kuramıyorum. bu konuda yardımcı olacak biri yokmu 1 haftadır denemediğim şey kalmadı. activate this device ekranından ileri gitmiyor telefon az kaldı kıracam cihazı acil...