Anestezicik kullanıcısının son içeriği

1. A

Yardım Note 8 pro ana kamera bulanıklığı

Kamera uygulamasının tüm verilerini sildim. Donanım testinde görüntü hala bulanık çıkıyor.
  2. A

Yardım Note 8 pro ana kamera bulanıklığı

Note8 pro telefonumda ana kamera yakın mesafeyi bir nebze odaklayabilse de uzak mesafeleri bulanık gösteriyor. Farklı uygulamalarda da durum aynı. Yazılımsal mı donanımsal bir sorunmu emin olmadım. Yardımcı olabilir misiniz?
  3. A

Yardım Note 8 pro cihaz etkinleştiremiyorum

Bu işlemler için nerden yardım alabiliriz ? Dediğiniz gibi telefon ve id.mi hesapları farklı gözüküyor.
  4. A

Yardım Note 8 pro cihaz etkinleştiremiyorum

Note 8 pro cihazımıza temiz kurulum ile endonezya sürüm rom kurdum. Cihazı açıp aktifleştirme ekranına geldiğimde "Bu cihaz bir Mi hesabı ve bağlı telefon numarası ile ilişkilendirilmiş durumda. Cihazı aktifleştirmek için şifreyi girin" diye uyarı veriyor. (Ayrıca uyarıdaki numara eşimin...
  5. A

Yardım Note 8 pro şebeke sorunu

İyi akşamlar hocam. Model numaraları M1906G7G. Eşimin telefonu testlerde 8 mbps download yaparken. Ben sayfayı bile açamıyorum.
  6. A

Yardım Note 8 pro şebeke sorunu

Note 8 pro bootloader kilidini açtıktan sonra şebeke gücünde sanki azalma oldu. Eşimle aynı telefonu kullanmamıza rağmen o arama yapabilirlerken ben yapamıyorum. Böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu acaba? Ek olarak eşim global rom ben endonezya rom kullanıyorum.
  7. A

Rom [RN8Pro] 12/09/2022 [12.1] EvolutionX v6.7 | Begonia [UNOFFICIAL] [AOSP] (Aşırı Tavsiye Edilir)

Berat hocam hangi kerneli kurdunuz?Yardımcı olabilir misiniz? Whatsapp sorununu çözemediğim için geri stock roma döndüm ama aklım hala burada kaldı.
  8. A

Soru Custom romlar icin en iyi kamera uygulamalari

İyi günler.LMC için configs dosyalarını nerde bulabiliriz?
  9. A

Rom [RN8Pro] 12/09/2022 [12.1] EvolutionX v6.7 | Begonia [UNOFFICIAL] [AOSP] (Aşırı Tavsiye Edilir)

Hangi kerneli kurdunuz hocam. Yardımcı olur musunuz?
  10. A

İyi geceler. Twitter uygulamasında sayfayı kaydırırken takılmalar olmaktadır. PowerConfig uygulamasını da kurmama rağmen düzelmedi. Yardımcı olabilir misiniz?
  11. A

Çözüldü Android OBB+DATA erişim sorunu

Dosya yöneticisi ile kopyaladım oldu hocam. Teşekkür ederim 👍
  12. A

Bu şekilde hocam. Ek olaran Cx dosya gezgini, zarchiver gibi programlar ile baktım. Data klasörü görünüyor. OBB ise boş. Telefonu sıfırlamalı mıyım sizce ?
  13. A

Görüntüle dediğimde bu şekilde boş bir ekran geliyor. Başka bir öneriniz var mı?
  14. A

Teşekkür ederim 😅👍
  15. A

Böyle bir sorun ile karşılaştım. Yardımcı olur musunuz ? Endonezya sürüm kullanmaktayım.
Üst Alt