Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Burda paylaşılan linkten indirdim yükledim kararlı global sürüm. Yanlız öyle abartılı birsey yok aksine bana pek akışkan gelmedi bu rom hadi hayırlısı bakalım
Merhabalar arkadaşlar, herhangi bir uygulamanın icindeyken bazen geri tuşuna tek bastığımda bir geri ekrana gelmek yerine ana ekrana geliyor tamamen çıkıyor uygulamadan tekrar girip geri yaptığımda bir adim gerisine alıyor, öncelerden böyle bir sorun yoktu şimdilerde kroniklesti resmen, bir...
Başlat – Çalıştır – Regedit e girin klasörlerden şu yolları izleyin hkeylocalmachine > system > current control set > control > class icinden EEC5AD98-8080-425F-922A-DABF3DE3F69A dizini bulduktan sonra yan tarafta UpperFilters dizinini silin. Bilgisayarı ve telefonu yeniden başlatın.
Hocam bende hic sars etmiyordu, belki temasta bir sıkıntı vardır, bahsettiğim dişli dışardan düzeltilmiyor, zorlayarak içini açmanız lazım, eğimli teller var onun egimini ayarlarsaniz tam temas eder diye düşünüyorum
Bende hb dan aldim arizali cikmisti actim adaptörü icindeki dişlilerden biri temas etmiyordu onu düzelttim calisti, ust kısmı saga dogru cevirip ek parcayi çıkarın bahsettigim disleri göreceksiniz onlarda gömülme gibi bir durum varsa aynı sorundan olabilir, ben ellemem diyorsan deltaya cihazı...
mi 5 dün elime ulaştı hb den sipariş vermiştim guncellemelere baktım bugün gecelik yazıyor bana da gelmiş kararlıdan ne farkı var ek birşeyler göremedim, ayrıca şarj adaptörü bozuk çıktı sarj etmiyor birazdan arayacagim sizce telafi ederler mi bunu :/
Mi 5 e gelen miui 8 kararlı romu indirdim (1.4gb) yuklemede takıldı devamlı ayni sey tekrarlanıyor telefon açılmada takılıyor yardımcı olurmusunuz ne yapabilirim