anestek01 kullanıcısının son içeriği

1. anestek01

Tema Miui Blackmixmod

Vay be aklıma Nokia c6 geldi, heey gidi günler hey
  2. anestek01

Rom Mi 5 V.9.2.1

Güncelleme gelmiş arkadaşlar
  3. anestek01

Satış 10.02.2017 Tarihli indirimler

No.1 d5+ olaydı iyiydi hocam
  4. anestek01

Yardım Mi5 İnternet paylaşım sorunu. (hotspot) Bilgisayar telefona bağlanıyor ama internete girmiyor

Diğer arkadaşlarında dediği gibi tercih edilen ağ türünü 3G öncelikli yaparsanız sorun kalkacaktır
  5. anestek01

Rom mi5 miui 9 rom hk.

Burda paylaşılan linkten indirdim yükledim kararlı global sürüm. Yanlız öyle abartılı birsey yok aksine bana pek akışkan gelmedi bu rom hadi hayırlısı bakalım
  6. anestek01

Yardım Mi 5 geri tuşu sorunu

Merhabalar arkadaşlar, herhangi bir uygulamanın icindeyken bazen geri tuşuna tek bastığımda bir geri ekrana gelmek yerine ana ekrana geliyor tamamen çıkıyor uygulamadan tekrar girip geri yaptığımda bir adim gerisine alıyor, öncelerden böyle bir sorun yoktu şimdilerde kroniklesti resmen, bir...
  7. anestek01

Yardım Telefonu Xiaomi mi pc suiteye bağlayamadım.

Başlat – Çalıştır – Regedit e girin klasörlerden şu yolları izleyin hkeylocalmachine > system > current control set > control > class icinden EEC5AD98-8080-425F-922A-DABF3DE3F69A dizini bulduktan sonra yan tarafta UpperFilters dizinini silin. Bilgisayarı ve telefonu yeniden başlatın.
  8. anestek01

Yardım [ÇÖZÜLDÜ] Mi5 USB Sürücüsü Telefonumu Görmüyor

https://forum.miuiturkiye.net/konu/xiaomi-usb-sorunu-cozumu.11783/ linkten çözüme ulaşabilirsiniz, telefon ile alakalı bir durum değil.
  9. anestek01

Webdenal mi5 Alımı Arızalı Adaptör

Hocam bende hic sars etmiyordu, belki temasta bir sıkıntı vardır, bahsettiğim dişli dışardan düzeltilmiyor, zorlayarak içini açmanız lazım, eğimli teller var onun egimini ayarlarsaniz tam temas eder diye düşünüyorum
  10. anestek01

Webdenal mi5 Alımı Arızalı Adaptör

Bende hb dan aldim arizali cikmisti actim adaptörü icindeki dişlilerden biri temas etmiyordu onu düzelttim calisti, ust kısmı saga dogru cevirip ek parcayi çıkarın bahsettigim disleri göreceksiniz onlarda gömülme gibi bir durum varsa aynı sorundan olabilir, ben ellemem diyorsan deltaya cihazı...
  11. anestek01

Miui 8.1.2.0 MAAMIDI

mi 5 dün elime ulaştı hb den sipariş vermiştim guncellemelere baktım bugün gecelik yazıyor bana da gelmiş kararlıdan ne farkı var ek birşeyler göremedim, ayrıca şarj adaptörü bozuk çıktı sarj etmiyor birazdan arayacagim sizce telafi ederler mi bunu :/
  12. anestek01

Rom MIUI 8 Global Kararlı Rom Güncellemesi (30.08.2016)

Saatler oldu degisen bisey yok aynı şeyi tekrar ediyor yüklenip başa sarıyor bin pisman oldum yaptığıma
  13. anestek01

Soru Mi5 Yeni güncelleme geldi

Bende miui 7 den yeni gelen miui8 kararli sürüme güncelledim bu gelen guncelleme ile telefon baslatmada takılı kaldi acilmiyor yardim lutfen
  14. anestek01

Rom MIUI 8 Global Kararlı Rom Güncellemesi (30.08.2016)

Mi 5 e gelen miui 8 kararlı romu indirdim (1.4gb) yuklemede takıldı devamlı ayni sey tekrarlanıyor telefon açılmada takılıyor yardımcı olurmusunuz ne yapabilirim
Üst Alt