anemoS34 kullanıcısının son içeriği

1. anemoS34

Yardım Xiaomi Akıllı Lamba Bağlantı Problemi

Herkese iyi forumlar arkadaşlar, Xiaomi mijia akıllı masa lambası aldım fakat lambayı mi home üzerinden bir türlü telefona bağlayamadım. Belirtilen tüm adımları uyguladım defalarca fakat telefon cihaza bağlanamadı hatası alıyorum. Cihazı bulup wifi ağının şifresini girince telefoda wifi...
  2. anemoS34

Yardım Sim Kart Etkinleştirilmedi Hatası

Merhabalar arkadaşlar, Rom yükleme ve Band20 işleminden sonra telefonum bir türlü SIM kart etkinleştirme işlemini gerçekleştirmiyor resimde yazan " REACH_DOWNLINK_SMS_LIMITATION " hatasını veriyor sürekli. Cihazımı bul'u kapatıp açtım, mi cloud hesabından çıkıp tekrar oturum açtım...
  3. anemoS34

Sohbet Modem Kablosu Renk Sıralaması

Herkese iyi forumlar, Bir arkadaşımın modem kablosu koptu tekrar bağlamak için renklerin sıralaması lazım fakat ondaki kablo 5 renkli normalde bizim kullandığımız kablo ve internette arattığımız kablolar daha fazla renkleri olduğu için sıralamanın nasıl olacağını bulamadık bir türlü. konu...
  4. anemoS34

Yardım Mi 9 SE 4.5G Desteklememesi

Merhabalar arkadaşlar, herkese iyi forumlar, Mİ 9SE kullanmaktayım cihaza imei atıldı ve TürkTelekom hat kullanmaktayım uygulama üzerinden tarife seçeneneklerine bakarken cihazımın 4.5g uyumlu olmadığını bu yüzden 3g paket önerilerini göstereceğini söylüyor. bu problemi yaşayan var mıdır? Çözüm...
  5. anemoS34

Soru Mİ 9SE Ekran Koruyucu Tavsiyesi

Herkese iyi forumlar, Mİ 9 SE kullanan arkadaşlardan ekranı tamamen kaplayan tercihen şeffaf ekran koruyucu tavsiyeleri bekliyorum. Kullandığınız ve memnun kaldığınız ürünlerin linklerini bırakabilir misiniz? örnek olarak alttaki ekran koruyucuyu sipariş verdim ama ekranı tamamen kaplamıyor...
  6. anemoS34

Yardım EU Rom Kilit Ekranı Hk.

Herkese iyi forumlar arkadaşlar, Yaşadığım bir problem hakkında yardımlarınıza ihtiyacım var kullanmakta olduğum Mİ 9SE 6/128 cihazıma resimde bilgileri bulunan eu rom kuruldu. Hem android 10 olması hemde arayüzü global roma göre çok hoşuma gitti fakat yaşadığım can sıkıcı bir problem var...
  7. anemoS34

Sohbet 600-700 TL Telefon Önerisi

Arkadaşlar 600-700 tl civarında ikinci el önerebileceğiniz telefonlar nelerdir?
  8. anemoS34

Yardım DPI Ayarı Hk.

arkadaşlar herkese iyi forumlar, size bi sorum olacak geliştirici ayarlarını açtıktan sonra geliştirici seçeneklerinde dpi ayarı var burdan arkadaş dpi ayarını 1000 olarak değiştirdi ve telefon kendini yeniden başlatıp aşağıdaki akrana geldi telefondaki veriler silinmeden telefonu nasıl...
  9. anemoS34

Yardım Ana Ekran Yedeği Hk.

Herkese iyi forumlar, hepinizin bildiği üzere mi cloud üzerinden telefon yedeği aldığımızda bunun içinde ana ekran yedeğide oluyor ve telefona format attığınızda veya yeni bir telefona geçtiğinizde bu yedekten kurulum yaptığınızdaki ayarlar uygulamalar geri yükleniyor. ana ekranda aynı şekilde...
  10. anemoS34

Sohbet Konulara müdahil olmam hakkında soru.?

forum kültürünün amacı yardımlaşmadır zaten. bölüm sorumluları neden üzülsün? konu biraz saçma geldi bana...
  11. anemoS34

Haber Xiaomi Mi CC9 Pro/Note 10 Tanıtıldı - DxOmark Puanı Belli Oldu

2 sorum olacak acaba kızılötesi ve hafıza desteği konusunda açıklama yaptılar mı?
  12. anemoS34

MIUI 11 Mi 9T Global MIUI 11 geldi!

ben güncellemeyi dün akşam yükledim performans olarak bir tık hızlandı gibi geldi bana ayrıca ben daha devrimsel özellikler, değişiklikler bekliyordum açıkçası.. Güncellemeyi yapan arkadaşlara bir sorum olacak ben güncellemeyi yaptıktan sonra pil kullanım oranımda düşüş oldu bu gün inceledim...
  13. anemoS34

MIUI 11 Miui 11 geldi

teşekkür ederim hocam araştıracağım. bir sorum daha olacak eu romda netflixi play strore dan indirip kurabiliyor musun? çünkü bazı romlarda sertifika hatasından dolayı bazı uygulamaların kurulamadığı dışarıdan apk olarak kurmak gerektiğini duymuştum.
  14. anemoS34

MIUI 11 Miui 11 geldi

hocam eu ile global arasında ne gibi farklılıklar var ikisinide tecrübe ettiysen yazabilir misin?
  15. anemoS34

MIUI 11 Miui 11 geldi

sanki telefon bi tık hızlandı gibi geldi bana detaylı inceleyen var mı?
Üst Alt