AndroKiller kullanıcısının son içeriği

1. AndroKiller

Soru Redmi note 11 repair imei oluyormu?

Arkadaşlar imei repair oluyormu veya olurmu sizce?
  2. AndroKiller

Yardım Aosp mi notlar kurulurmu

Arkadaslar aosp rom kullaniyorum fakat mi notlarda kaydettigim bir suru not var mi notlari aosp rom a kuramadim apk uyumlu degil dedi nasil calistirabilirim sizce mi cloud uzerinde yedekleri var notlara ulasmam lazim tarayicidan girdim mi notlara ama kayitli notlar gelmedi
  3. AndroKiller

Yardım Mi id soeun yaratırmı?

Merhabalar aklıma takılan soru şu Şimdi xiaomi cihazlar sıfırlandığında veya rom atıp ge mi romlara dönünc. Cihaz ilk açıldığında şifre istiyor hesap şifresi mi hesap şifresi Yeni cihaz alacağım ve bu cihazı kardeşime vereceğim o şifreyi istememesi için ne yapabilirim?
  4. AndroKiller

Soru AOSP Rom kurudktan sonra kernel gereklimidir sizce?

selam arkadaşlar sorum şu şuan rox strix kullanıyorum fakat aosp geçmek istiyorum forumdaki [11][FBE] Pixel Experience - Plus başlığındaki aosp romu kurduktan sonra kernel flashlamam gereklimidir sizce hız vs için öneririmisiniz ?
  5. AndroKiller

Soru Abhix ROG Gcam sorunu

12.6 abhix rog kullanıyorum cihazım note 6 pro rootlu cam2 testten baktım cam2 api açık fakat ne yaptıysam çalıştıramasım google camerayı bisürü sürüm denedim bisürü yerden indirdim sorun nerede acaba? sizdedemi böyle hangi sürüm en iyisi kullandığınız çalışan varsa
  6. AndroKiller

Soru OfNote 6 pro miui 12 root sorunu

Miui 12 eu rom kurdum fakat root dosyasını hiçbir yerde bulamadım acil rootlamam gerekiyor gcam için fakat root dosyasını bulamıyorum
  7. AndroKiller

note 6 pro TWRP .?

note 6 pro kullanıyorum içerisine miui 10 yüklü ve twrp var cihazımda direk twrp den miui 12 eu rom kursam çalışırmı yoksa normal olarak mi flashla miui 12 kurup üzerine mi eu miui rom kurmam gerek
  8. AndroKiller

Soru güncelleme sonrası yavaşlama

note 6 pro kullanıyorum içerisinde twrp yüklü fakakt miui 11 çok yavaş kalıyor direl eu miui 10 romu indiirp flashlasam çalışırmı açılırmı cihaz
  9. AndroKiller

Soru Telefon alacağımda

senetli taksitli peşinatsız kefilsiz iphone satan yerler varmı bildiğiniz
  10. AndroKiller

Soru Downgrade miui 10

Note 6 pro miui 11 miroom kurulu Bilgisayarım yok malesef twro den miui 10 rom kursam çalışırmı downgrade etmek istiyorum nasıl yaparım
  11. AndroKiller

Soru Globale nası dönerim

Note6 pro kullanıyorum telefonda twrp kurulu globale nasıl dönerim şuan içerisinde miroom var memnun değilim globale dönmek istiyorum nasıl yaparım bilgisayarım yok malesef Twrpden global kuruluyormu nerden indireceğim kuruluyorsa
  12. AndroKiller

Soru Rom önerirmisiniz aosp tarzı

Merhabalar aosp tarzı pilin iyi gityiği bug vs olmayan cihazı ısındırmayan custom rom arıyorum Note 6 pro için
  13. AndroKiller

Sohbet Netflix Video indirme hatası (OF.NA.5)

Note 6 pro Bl açık Miroom 20.23.6 kurdum az önce sıfırlayıp Netflixi apk olarak internetten yükledim ve tuaf bir şekilde bu hatayı almaya başladım netflixe girince. Alt tarafta indirme seçeneği yok oldu ve hafıza kartını taktım çıkardım bişey değişmedi başka hafıza kartıda taktım işe yaramadı
  14. AndroKiller

Yardım Rom sıkıntısı parola

telefon note 6 pro miui 11 güncelledim ve biraz kullandım sonra beğenmedim ANDROİD Q lineage os kurdum saf android onuda beğenmedim miiirooom v10 rom kurmaya çalışıyorum açılmıyor logoda kalıyor bide orange fox recovery ye girince lineage osta ki parolamı istiyor ekran desenimi nasıl çözerim ?
  15. AndroKiller

MIUI 11 Xiaomi Redmi Note 6 pro Xiaomi Eu V11.0.1.0 stable

hay ben böyle işin ta.. hocam cihazda miirooom kurulu neyse girdim twrp ye o verilen şeyi indirdim flashladım wpide da yaptım cihaz mi yazısında kalıp reset atıyor fast boota giriyor inşallah mmi flash sıkıntı yaratmaz
Üst Alt