andreaxd kullanıcısının son içeriği

1. andreaxd

Yardım X6 Pro Bildirim sorunu

ben açıkçası her şeyi denedim Hyper Os1de böyleydi 2 geldi hala aynı çıkartma mesajları kilit ekranında kalmıyor
  2. andreaxd

Yardım X6 Pro Bildirim sorunu

WhatsApp çıkartma bildirimleri bana da düşmüyor düşüp kayboluyor cihazı aldım alalı böyle
  3. andreaxd

Yardım Poco X6 Pro Pili Az Kullanan En İyi ROM Hangisi?

Çin romunu tam olarak deneyimleyemedim Kurdum lakin Rom Türkçe olmadığı için 1-2 gün kullanabildim net bi yorum yapamam ama hemen hemen hepsinde aynı performans, batarya süresi aldığımı söyleyebilirim 1736112951 YouTube da vs çok fazla fark olduğunu söyleyen videolar var farklı cihazlar için...
  4. andreaxd

Dijital denge ile ekran süresine bakıyorum hemen hemen hepsi aynı geliyor çoğu romu denedim sadece Tayvan romunu kurmamıştım onunda öyle olduğunu söylediniz. En iyisi belirli bir romda kalmak hocam sürekli rom değiştiğiniz zamanda Pil optimize olmuyor ben hemen hemen hepsini 1 ay denedim hiç...
  5. andreaxd

açıkçası bende Tayvan geçmeyi düşünüyordum siz sanırım memnun değilsiniz gerçekten ne olacak bu cihazin hali bilmiyorum yaklaşık ekran süresi 6-7 saat alıyorum her romda
  6. andreaxd

yaklaşık 2-3 haftadır Rus Romunu kullanıyorum Xioami aramalar ve Mesajlar dışında bi artisini göremedim açıkçası hemen hemen aynı batarya performansı
  7. andreaxd

Yardım Kişisel bağlantı noktası ayarlarına girince telefon kendini yeniden başlatıyor

bir sorun yoktu guncellemeden sonra oldu dediğiniz gibi
  8. andreaxd

Yardım Kişisel bağlantı noktası ayarlarına girince telefon kendini yeniden başlatıyor

evet aynı sorun bende de var poco x6proda konu açmıştım görmedi kimse
  9. andreaxd

Yardım Kişisel bağlantı noktasına basınca telefon kapanıyor

POCO X6 Pro kullanıyorum Google Play güvenlik güncellemesini yaptıktan sonra ekte gözüken kişisel bağlantı noktasına bastıktan sonra telefon kapanıp yeniden açılıyor. Güvenlik güncellemesi ile alakalı mı tam bilmiyorum. Çok sık kullandığım bir şey değil ama ondan sonra denk geldim telefonum yurt...
  10. andreaxd

Yardım Poco x6 ekran döndürme simgesini nasıl kaldırabilirim?

Ekran döndürme kilidi açık ancak telefonu döndürünca bu simge çıkıyor elim dediğinde ekranibdöndürüyor bunu kapatmanın bir yolu var mı
Üst Alt