Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çin romunu tam olarak deneyimleyemedim Kurdum lakin Rom Türkçe olmadığı için 1-2 gün kullanabildim net bi yorum yapamam ama hemen hemen hepsinde aynı performans, batarya süresi aldığımı söyleyebilirim
1736112951
YouTube da vs çok fazla fark olduğunu söyleyen videolar var farklı cihazlar için...
Dijital denge ile ekran süresine bakıyorum hemen hemen hepsi aynı geliyor çoğu romu denedim sadece Tayvan romunu kurmamıştım onunda öyle olduğunu söylediniz. En iyisi belirli bir romda kalmak hocam sürekli rom değiştiğiniz zamanda Pil optimize olmuyor ben hemen hemen hepsini 1 ay denedim hiç...
açıkçası bende Tayvan geçmeyi düşünüyordum siz sanırım memnun değilsiniz gerçekten ne olacak bu cihazin hali bilmiyorum yaklaşık ekran süresi 6-7 saat alıyorum her romda
POCO X6 Pro kullanıyorum Google Play güvenlik güncellemesini yaptıktan sonra ekte gözüken kişisel bağlantı noktasına bastıktan sonra telefon kapanıp yeniden açılıyor. Güvenlik güncellemesi ile alakalı mı tam bilmiyorum. Çok sık kullandığım bir şey değil ama ondan sonra denk geldim telefonum yurt...