ando kullanıcısının son içeriği

1. A

Yardım Seri şarj

Hocam merhabalar benim telefonum redmi note 13 Pro 5G önceden telefonumu şarja taktığım zaman kilit ekranında seri şarj yazıyordu ama ben bi ayarıyla oynadım galiba activity launcher uygulaması üzerinden ve şimdi hala seri şarj oluyor ama şarj hızını yüzde 68 arttırma diyor yardımcı olursanız...
  2. A

Soru Güncelleme

Hocam merhabalar benim telefonum redmi note 13 Pro 5G ve ben telefonuma güncelleme yapamıyorum bl kilidi açık cihaz global ben buna hyperOs yüklemek istiyorum bilgisayarım yok Ankara'da tanıdığınız iyi olan bir usta varmı
  3. A

Soru hyperOs yükleme

Hocam merhabalar 13 Pro 5G telefonuma bilgisayarsız hyperOs yükleyebilir miyim yükleyenilirsem riskleri nelerdir
  4. A

Çözüldü Ram arttırma

Hocam merhabalar sanal ram ım maks 8GB bunu bı program ile arttırabilirmiyiz
  5. A

MIUI 14 Sanal Ram

Hocam merhabalar hayırlı ramazanlar benim telefonum redmi note 13 Pro 5G ve sanal ram i 8GB sürümüm ise 14.0.8.0. eğer ben hyperOs a yada bı üst sürüm olan yani 14.0.9.0. sürümüne geçersem sanal ram artarmı yada bunu arttırmanın yolu varmı
  6. A

Yardım Bildirim

Hocam merhabalar benim telefonum redmi note 13 Pro 5G telefonumu ilk aldığımda kilit ekranında bildirim gelince renkli bildirim efekti çıkıyordu ayarladan açık olmasına rağmen galiba birşey yaptım bu özellik gitti çözümü nedir
  7. A

Çözüldü HyperOs Temayla Rom Sürümü Değişiyor

Hocam merhabalar hayırlı ramazanlar 13 Pro 5G telefonumda tema değiştirdim ve gelen güncelleme normalde 14.0.9.0 olan güncelleme temayı değiştirdikten sonra hyperOs beta olarak değişti sonra tekrar orijinal temaya geçtim 14.0.9.0 olarak gözüktü bu neden olur
  8. A

Yardım Güncelleme Hatası

Hocam hayırlı ramazanlar bugün akşam otururken Redmi note 13 Pro 5G telefonuma mıuı V14.0.9.0.gücellemesi geldiğini gördüm güncellemeyi indirmek isteğimde ise bilgi toplanıyor diyor sonra ise güncelleyeyici sürekli olarak duruyor hatası alıyorum veya tekrar basıyorum bilgi toplanıyor diyor ve...
  9. A

Yardım Kayıtlara erişim izniniz yok

Hocam s.a güncelleme yeniliklerine girdiğimiz zaman kayıtlara erişim izniniz yok diyor bu bl ile alakalımı
  10. A

Çözüldü hyperOs

Hocam öncelikle s.a Redmi note 13 Pro 5Glere hyperOs geldiğini duydum evde bilgisayarım yok ve bootloader kilidi açık hyperOs güncellemesini nasıl telefonuma yüklerim şimdiden teşekkürler
  11. A

Yardım Güç tuşuna basınca asistanım açılmıyor

Hocam merhabalar benim telefonum redmi note 13 Pro 5G telefonumda güç tuşuna basınca asistanım açılmıyor ayarlardan açık olmasına rağmen bende pinpirikli bi insan olduğum için kafaya taktım yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler
  12. A

Soru Bootloader kilidi açmadan güncelleme yapma

Hocam s.a benim 13 Pro 5G cihazım var bootlader kilidim açık olduğu için güncelleme almıyor bu kilidi kapatmadan nasıl güncelleme yaparım yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
  13. A

Soru Güncelleme

Hocam merhabalar redmi note 13 Pro 5G cihazımda bootloader kilidi açık şimdi bu bootloader kilidi açık olunca otomatik güncellememi yapmıyor yoksa direk güncellememi gelmiyor yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
  14. A

Yardım Hyperos yüklenmiyor

Hocam merhabalar benim telefonum redmi note 13 Pro 5G güncelleme sıkıntısı var telefon hakkındaya giriyorum mıuı 14 sürümlü telefonumu güncellemeleri kontrol et diyorum ve güncelleme kayıtlarına izin yok diyor aynı zamanda en son paketi indir diyorum indirilmiyor hatası veriyor yardım ederseniz...
  15. A

Soru güç tuşuna basıldığında asistan açılmıyor

Hocam s.a 13 Pro 5G telefonumda güç tuşuna basıldığında asistan açılmıyor ayarlardan açık olmasına rağmen yada menü tuşuna basınca ondada açılmıyor yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler
Üst Alt