andersin kullanıcısının son içeriği

1. andersin

Tema Dark [M] 2.0 Tema AlexWolfDog

Şu alexwolf bu işi gerçekten iyi biliyor. Göze hitap etmeyi beceriyor.
  2. andersin

Rom HavocOS V3 android 10 stabil

6-9 saat arası süre alırsın. Kendi kullanımına bağlı olarak süre değişir.
  3. andersin

Özelleştirme isteyen bunu ben sade kullanırım diyen pixel ROM kursun tavsiye ederim. Bataryası idare eder. Pek bir bekletiniz olmasın ama tatminkar.
  4. andersin

ota güncelleme alıyormu ?
  5. andersin

MIUI 11 [PORT][9.0] MiuiPro Stable v11.0.9.0 Redmi 5 Plus

Gayet güzel akıcı pil de hoşuma gitti. Eline sağlık pek rom sevmeyen biri olarak. Tavsiye ederim.
  6. andersin

Rom Paranoid Android [BETA] ROM

Eskiden favori aosp rom buydu hele yandan tuslar çıkmasi felan kraldır. Eski ekip varsa öneririm ama demedim Nexus telefondan sonra.
  7. andersin

Rom [Android 10] Nitrogen OS Redmi 5 Plus

Pixel romda nasıl bug var. Ben 2 gündür kullanıyorum gayet güzel bildirim desen oyun desen herşeyde sorunsuz. Bence siz romu temiz kurun sorun kalmayacaktır.
  8. andersin

Yardım Redmi 5 Ekran Dokunmatiği Sorunu

Öncelikle sorunun umarım yazılımsaldır. İsterseniz sisteminizi sıfırlama yapabilirsiniz belki faydalı olur. Benim eleştirim artık Xiaomi seri telefon üretimine geçtiği için artık uzak duracağım bir firma haline geldi. Artık bir sonraki telefonumu Xiaomi marka almamak için uğraşacağım. Çok sorun...
  9. andersin

Rom [10.0][vince][OFFICIAL][BETA]Pixel Experience [AOSP][2019/10/08]

Yok hocam kontrol ettim bende aktif olmuyor.
  10. andersin

Bende de aynı o şekilde ekran koruyucu hiç gelmedi size ne kadar sürede geliyor. Onu söyleyin dikkatli bakayım.
  11. andersin

Yardım Migrate

Rom flashlar gibi recovery modda kurcan. Gerekli zip migrate klasöründe. Birde kullandığın uygulama çok güzel titanyum backuptan soğuttu beni
  12. andersin

Başlama sekmesinden hiçbir zaman işaretleyin. Magisk root da ben son sürüm magisk indirdim flashladım reklam engellemek için en sonunda adguard kurmak zorunda kaldım.
  13. andersin

Hiç aktif etmedim. Şimdi baktım kapat çalışıyor. Son güncelleme yüklü bende.
  14. andersin

Android 10 bize hayal diyorsanız. Gönül rahatlığıyla yükleyin kullanın. Herşey sorunsuz tek kamera yesillenme oluyor oda sorun değil ek uygulama ile işin üstesinden geliyorsunuz.
  15. andersin

İnceleme HavocOS 2.3 Rom İnceleme [9.0] Stabil.

Bugün bir kurayım bakayım neler var neler yok diye baya stabil olmuş. Kurmak isteyen varsa güncel sürümü kurabilir. özelleştirme diğer aosp romlarla aynı.
Üst Alt