Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Pixel romda nasıl bug var. Ben 2 gündür kullanıyorum gayet güzel bildirim desen oyun desen herşeyde sorunsuz. Bence siz romu temiz kurun sorun kalmayacaktır.
Öncelikle sorunun umarım yazılımsaldır. İsterseniz sisteminizi sıfırlama yapabilirsiniz belki faydalı olur.
Benim eleştirim artık Xiaomi seri telefon üretimine geçtiği için artık uzak duracağım bir firma haline geldi. Artık bir sonraki telefonumu Xiaomi marka almamak için uğraşacağım. Çok sorun...
Başlama sekmesinden hiçbir zaman işaretleyin.
Magisk root da ben son sürüm magisk indirdim flashladım reklam engellemek için en sonunda adguard kurmak zorunda kaldım.
Android 10 bize hayal diyorsanız. Gönül rahatlığıyla yükleyin kullanın. Herşey sorunsuz tek kamera yesillenme oluyor oda sorun değil ek uygulama ile işin üstesinden geliyorsunuz.
Bugün bir kurayım bakayım neler var neler yok diye baya stabil olmuş. Kurmak isteyen varsa güncel sürümü kurabilir. özelleştirme diğer aosp romlarla aynı.