andersin kullanıcısının son içeriği

1. andersin

Soru Miui 13

hocam o telefona en mantıklısı miuipro eski sürüm kurup kullanmak tavsiye ederim.
  2. andersin

Rom [10.0][vince][OFFICIAL][STABLE] Pixel Experience/Plus Edition [AOSP][14/05/2020]

hücresel veriden kastın mobil veri değilmi ? O zaman ne anlamı kalıyor romun güzelliğinin.
  3. andersin

Rom Redmi 5 Plus Miui Reborn 20.3.30 Beta Android 9

Sorunsuz kuruldu. Herşey şimdilik yolunda uzun vadece umarım bug v.s çıkmaz. Teşekkürler. Batarya süresi önemli değil. Lütfen sizde batarya süresi yarıştırmayın. İyi forumlar.
  4. andersin

Rom [Port] R5+ EU Stabil 11.0.1.0 Android 9 Rom

V3 linki https://drive.google.com/file/d/1XPSm3F2rhcgEsAReqBM871u5SYYYVM8A/view
  5. andersin

Yardım Forum reklam

Sitenin geliri reklam da her sayfada 1 tane köy 10 tane değil. Arkadaş koyupmasin mı diyor. Sadece dediği çok koyuyorlar. İyi forumlar.
  6. andersin

Rom Oxygenos Port Rom And9 Redmi 5 Plus

Bir maceraya atılalım bakalım nasılmış oxygen Geçtim sorunsuz açıldı herşey güzel Google uygulaması gelmese daha iyi olacaktı. Batarya konusuna girmeyeceğim. Kulaklık çalışmıyor. Rom hoşuma gitti ama kulaklık olmazsa zor.
  7. andersin

Sohbet Bilgisayar İşletim Sistemi

Pc iki işletim sistemi kur Windows ve Linux canın sıkılınca 1-2 gün linux takıl geçer. Ubuntu ve Pardus tavsiyemdir.
  8. andersin

Rom [Port] R5+ EU Stabil 11.0.1.0 Android 9 Rom

Link yollarsan deneyelim. Bu aralar farklı rom kullanmak istiyorum.
  9. andersin

Rom Revos severlere müjde

Xiaominin beceremedigini veya istemediği güncelleme bir grup tarafından gelmesi ilginç. Tebrik ederim adamları.
  10. andersin

Soru Redmi 5 plus için android p pie sürüm gelecekmi gelecekse ne zaman gelecek

Yaklaşık 1 aya yakindir aosp ROM kullanıyorum havoc. Gayet memnunum stabilite bildirim cart curt herşeyi iyi kamera dışında konuda başka uygulamalarla hallediyorum. Tavsiye ederim zamanla stabilite daha artacaktır. Port ROM boşa bekleme.
  11. andersin

Haber Xiaomi Mi 5S Toplatılıyor

Bir ara cepport buralarda show yapıyordu. Görelim sattığı cihazları geri çağırsın da.
  12. andersin

Tema Dark [M] 2.0 Tema AlexWolfDog

Şu alexwolf bu işi gerçekten iyi biliyor. Göze hitap etmeyi beceriyor.
  13. andersin

Rom HavocOS V3 android 10 stabil

6-9 saat arası süre alırsın. Kendi kullanımına bağlı olarak süre değişir.
  14. andersin

Özelleştirme isteyen bunu ben sade kullanırım diyen pixel ROM kursun tavsiye ederim. Bataryası idare eder. Pek bir bekletiniz olmasın ama tatminkar.
  15. andersin

ota güncelleme alıyormu ?
Üst Alt