Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet en son sürümü kullanıyorum ama farklı bi çözüm yolu buldum bilmiyorum gerçi alakasıda olmayabilir fakat ayarlar > kilit ekranı > kilit ekranını bildirimler için uyar seçeneğini aktif ettim düzeldi
Cihazıma hiçbir şekilde kulaklığı bağlayamıyorum. hata verip duruyor. Akıllı saatimi bağlayabiliyorum bi problem yok arabaya vs bağlanıyorum ama kulaklıkta problem yaşıyorum. daha önce karşılaşıp çözebilen varsa sevinirim
Merhabalar kolay gelsin. Öncelikle android sürümüm 11 ve 10 a düşürüp deodex romunu kurmak istiyorum. Konu başlıklarını bulamadım fastboot üzerinden 10 a düşürme falan varmış ama yardımcı olabilecek var mı sırasıyla teşekkür ederim şimdiden
ben romdan çok memnunum aylardır kullanıyorum ilk çıktığından beri yani. sadece bu son halini indireyim hem temiz kurulum olsun dedim 2 sorunla karşılaştım
rom telefonumda yüklüydü, aylar öncesinin romu olunca güncel halini indireyim dedim, indirdim. kurdum, hemen internete bağlanmadan magisk hidedan bütün google uygulamalarını hideladım ama google playde cihaz sertifikalı değil diyor ve magisk safetynet ctsProfile : false x. Nasıl çözebilirim ?
merhabalar herkese. bu romu kullanırken kamerada ciddi ciddi takılmalar yaşıyorum. birde ufak ufak telefonda gezinirken takılmalar mevcut. kamerada ki problem sadece normal modda yapıyor ama 64 MP yada video modlarında vs problem yok sadece 1X zoomda açıldığında aşırı takılmalar mevcut...
konu ilk açıldığı günden bu yana kullanıyorum daha hiç donma veya takılma yaşamadım. kullandığınız modüller ile ilgili bir problem olabilir. önce ki sayfalarda ki sıfırlama adımlarını uygulayarak yeniden temiz kurulum yapmanızı öneririm
hocam kırmam
hocam kurmamanızı tavsiye ederim. ben Netflix i yükleyemedim kurunca bide arada bir hat gitti ha edxposedden dolayı mıdır bilemem ama kurduktan sonra bu iki problemi yaşadım