ancalagon kullanıcısının son içeriği

1. ancalagon

Yardım Bluetooth Kulaklık Sorunu

Cihazıma hiçbir şekilde kulaklığı bağlayamıyorum. hata verip duruyor. Akıllı saatimi bağlayabiliyorum bi problem yok arabaya vs bağlanıyorum ama kulaklıkta problem yaşıyorum. daha önce karşılaşıp çözebilen varsa sevinirim
  2. ancalagon

Yardım Sürüm Düşürme ve Deodex kurulumu

Merhabalar kolay gelsin. Öncelikle android sürümüm 11 ve 10 a düşürüp deodex romunu kurmak istiyorum. Konu başlıklarını bulamadım fastboot üzerinden 10 a düşürme falan varmış ama yardımcı olabilecek var mı sırasıyla teşekkür ederim şimdiden
  3. ancalagon

Çözüldü Erişilebilirlik

herkese merhaba iyi forumlar diliyorum. ben bir kaç uygulama indiriyorum mesela bildirim paneli değiştirme yada volume düğmelerini değiştirme vs ama erişilebilirlik menüsünü aktif edin diyor bu yüklediğim uygulamalar. bir şeyler etkinleştiriyorum ama olmuyor delirmek üzereyim bu yüzden çoğu...
  4. ancalagon

Yardım Bildirim Sorunu

Arkadaşlar herkese merhaba iyi forumlar dilerim. Telefondan ve MIUI ilk defa kullanmama rağmen gayet memnunum Samsung telefondan geçiş yaptım ama bir problemim var gelen WhatsApp veya Instagram DM bildirimleri aşağı doğru sündüremiyorum yada gelen SMS bildirimini paneli açmadan tamamını...
Üst Alt