ancalagon kullanıcısının son içeriği

1. ancalagon

Rom MIUI 12 Repack by greeshan

Evet en son sürümü kullanıyorum ama farklı bi çözüm yolu buldum bilmiyorum gerçi alakasıda olmayabilir fakat ayarlar > kilit ekranı > kilit ekranını bildirimler için uyar seçeneğini aktif ettim düzeldi
  2. ancalagon

Rom MIUI 12 Repack by greeshan

Bildirim sorunu ben de halen var. Çözümü uygulamama rağmen başka bir şeyde mi yapmak lazım acaba ?
  3. ancalagon

Yardım Bluetooth Kulaklık Sorunu

Yeni rom kurdum gene aynı, yok mu arkadaşlar çözümünü bilen ?
  4. ancalagon

evet farklı 3 Xiaomi 1 Apple cihazına sıkıntısız şekilde bağlandı. sadece Rn8 pro cihazıma bağlanmıyor
  5. ancalagon

Cihazıma hiçbir şekilde kulaklığı bağlayamıyorum. hata verip duruyor. Akıllı saatimi bağlayabiliyorum bi problem yok arabaya vs bağlanıyorum ama kulaklıkta problem yaşıyorum. daha önce karşılaşıp çözebilen varsa sevinirim
  6. ancalagon

Yardım Sürüm Düşürme ve Deodex kurulumu

Merhabalar kolay gelsin. Öncelikle android sürümüm 11 ve 10 a düşürüp deodex romunu kurmak istiyorum. Konu başlıklarını bulamadım fastboot üzerinden 10 a düşürme falan varmış ama yardımcı olabilecek var mı sırasıyla teşekkür ederim şimdiden
  7. ancalagon

Rom Redmi Note 8 Pro - OctaviOS v2.9 Android 11 (Şiddetle Tavsiye)

Merhabalar , denediniz mi android 12 yi. Şuanda bu romu kullanıyorum yeni kurdum eğer çok fark derseniz 12 yi kurmak isterim
  8. ancalagon

Rom Redmi Note 8 Pro - OctaviOS v2.9 Android 11 (Şiddetle Tavsiye)

Bi ufak hatayla karşılaştım daha doğrusu acemiliğim diyelim ama çözüldü başarılar
  9. ancalagon

Rom [ MIUI 11 ] Android 9/ 10 DEODEX Endonezya

ben romdan çok memnunum aylardır kullanıyorum ilk çıktığından beri yani. sadece bu son halini indireyim hem temiz kurulum olsun dedim 2 sorunla karşılaştım
  10. ancalagon

rom telefonumda yüklüydü, aylar öncesinin romu olunca güncel halini indireyim dedim, indirdim. kurdum, hemen internete bağlanmadan magisk hidedan bütün google uygulamalarını hideladım ama google playde cihaz sertifikalı değil diyor ve magisk safetynet ctsProfile : false x. Nasıl çözebilirim ?
  11. ancalagon

evet hocam temizledim telefonuda yeniden başlattım anlık bir şeydir belki diye ama düzelmedi. telefonda da takılmalar var
  12. ancalagon

merhabalar herkese. bu romu kullanırken kamerada ciddi ciddi takılmalar yaşıyorum. birde ufak ufak telefonda gezinirken takılmalar mevcut. kamerada ki problem sadece normal modda yapıyor ama 64 MP yada video modlarında vs problem yok sadece 1X zoomda açıldığında aşırı takılmalar mevcut...
  13. ancalagon

Recovery Orangefox_R10.1_Stable

hocam artıları eksileri nelerdir ? birde deodexin üzerine kurulum yapılabiliyor yanlış anlamadıysam değil mi ?
  14. ancalagon

konu ilk açıldığı günden bu yana kullanıyorum daha hiç donma veya takılma yaşamadım. kullandığınız modüller ile ilgili bir problem olabilir. önce ki sayfalarda ki sıfırlama adımlarını uygulayarak yeniden temiz kurulum yapmanızı öneririm
  15. ancalagon

hocam kırmam hocam kurmamanızı tavsiye ederim. ben Netflix i yükleyemedim kurunca bide arada bir hat gitti ha edxposedden dolayı mıdır bilemem ama kurduktan sonra bu iki problemi yaşadım
Üst Alt