anarkhy kullanıcısının son içeriği

1. A

Yardım Gelen çağrı ve ekran uyanmama sorunu

merhaba. kullandığımız bir redmi 7a telefonda şöyle bir sorun var. Telefon çağrı geliyor gibi ses çıkarıyor. fakat ekranda bir uyanma olmuyor. çağrı kayıtlarına baktığımda da herhangi bir cevapsız veya gelen çağrı görünmüyor. yani kısaca gelen çağrı sesi geliyor telefondan ama ekran uyanmıyor...
  2. A

Yardım Mi Max 2 ahize sorunu

Merhaba arkadaşlar. Mi Max 2 kullanmaktayım telefonun ahize kısmına yanlışlıkla maden suyu döküldü ve sonra birini aradığımda ses çok derinden geliyor gibi şu anda. sorun için ne yapabilirim? beni yönlendirebilir misiniz?
  3. A

Soru mi Max 2 MIUI 11 karanlık mod

söylediğin siteden orada söylenenleri yaptım fakat anladığım kadarıyla mi Max 2 de darkmode hiçbir şekilde aktif hale getirilemiyor
  4. A

Soru mi Max 2 MIUI 11 karanlık mod

selamlar mi Max 2 kullanıyorum MIUI 11 güncellemesinden sonra karanlık mod geleceği söyleniyordu fakat karanlık mod hala yok. yardımcı olabilecek olan var mı karanlık mod nasıl aktif hale getiriliyor?
  5. A

Yardım alt menü simge sayısı

Selamlar, yazı tipi boyutunu çok küçük yaptım düzelti sonra eski haline aldım yazı boyutunu. o şekilde çözdüm. teşekkürler yine de
  6. A

Yardım alt menü simge sayısı

arkadaşlar selam resimde görüldüğü gibi altta 6 tane Simge kullanabiliyor ken şimdi ne yaparsan öpeyim alt tarafa sabit simgelere bir tane daha ekleyemiyorum bunu nasıl yapabilirim? daha düne kadar 6 tane simge vardı orada değiştirmek istedim sonra yeniden ekleyemiyorum? yardımlarınız için...
  7. A

Yardım mi mix 3 ikinci alan

çok teşekkür ederim.
  8. A

Yardım mi mix 3 ikinci alan

Arkadaşlar selam "ikinci alan" özelliği mi mix 3 modeli içinde geçerli midir. onda da var mıdır?
  9. A

Yardım Mi Max 2 pil/batarya sorunu

tekrardan selam. neden olduğunu anlamadığını bir şekilde batarya sorunu eskisi gibi oldu ve gayet uzun süre gidiyor yine. fakat MIUI 10 ile bazı menüler dark mode gibi karanlık oluyordu o da değişmiş .. menüler yine eskisi gibi beyaz olmuş. herhangi bir güncelleme yapmadım bu pil ve dark mode...
  10. A

Yardım Mi Max 2 pil/batarya sorunu

Merhabalar arkadaşlar. Son güncellemeye kadar bataryadan gayet memnun iken son güncellemeden sonra 5300 mh batarya birden daha çabuk biter oldu. Bunun sebebi nedir? ne yapabilirim?
  11. A

Yardım Mi Max 2 üst mini bar sorunu,,

E Evet sorunum güncelleme sonrası da devam etmektedir. Yani güncelleme bu durumu düzeltmedi. Herkese ilgisi için teşekkür ederim.
  12. A

Merhabalar ilgili güncellemeyi tam kurmaya niyetlenirken telefon zaten yeni bir güncelleme var dedi ve bende onu kurdum. Şu an sorun yok status bar şu an düzelmiş görünüyor ama güncelleme sonrası restrart ettiğim için de olabilir henüz kesin değil. Bir süre deneyeceğim umarım güncellemeyle...
  13. A

Değerli arkadaşlar çok teşekkür ederim ilginiz için. Rom'u güncelleyip tekrar sorun hakkında bilgilendirme yapacağım sizlere.
  14. A

Çok teşekkürler. Bu güncelleme Türkçe mi?
  15. A

Varsayılan tema ile de yüklediğim başka herhangi bir tema ile de aynı sorunu bir süre sonra tekrarlıyor. 1533472633 Bu güncelleme bende gelmiş görünmüyor. Kontrol et dediğimde güncelleme mevcut değil diyor.
Üst Alt