Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Video çektik yanlışlıkla çöp kutusundan da silindi önereceğiniz bilgisayara bağlantı kurarak kurtarma programı varmı ?
Playstore'de bir çok program denedim,maalsef öyle unuttuğum videolar onları buluyor bu videoyu sanki hiç çekmemiş gibi göstermiyor. Bir çözümü varmı
Arkadaşlar merhaba kolay gelsin benim arkadaşımın telefon note 9 pro ancak telefonda şöyle bir hata var 9800 hatası veriyor telefon açılınca bunu nasıl düzeltebiliriz ya da onarım için ne kadar bir ücret gerekir
Mi Kilit Aça Durumunda böyle bir Hatayla Karşı Karşı Kalıyorum Bu Konuda Yardımcı Olabilirmisiniz?
Hesap Ve Cihaz Ekle Dediğimde Bu Hatayı Veriyor Acaba Bu Konuda Yardımcı Olabilirmisiniz?
Note 8 Pro'ya ROM Yükledim Herşey başarılı Oldu Şimdi de Main Menuye Geliyor Sürekli Bunu Nasıl Atlayacağız.
Mi Flash İle Kurulum Yaparken Bootloader Kilitle Ve Kur Defult Seçiliydi Onun Yerine Temiz Kurulumumu Tıklamam Lazım dı ?
Wifi Sorunu Note 8 Pro [Hata NVRAM W.. Error= X010] hatası veriyor ev içinde modeme bağlanırken geç bağlanıyor instgram web sayfaları geç ping veriyor.bunun çözümü formatmıdır?
Bilgiler:
MIUI Sürüm: 12.0.5.0 KARARLI QGGMIXM
Android Sürüm 10QP1A.190711.020
Tema indirme rağmen bu 3 Simge bur türlü simgesi değişmiyor.
Kişiler telefon ve mesaj olan 3 mavi ikon simgesini theme gösterilen simgeye dönüşmuyor.
Arama ekranında arayanın resminin büyüklü boyutunu ben ayarlama yapazmiyim.
Mesajlar bölümünde gelen numarayı tıkladığımda arama bölümüne...
Arayanı Bil Servisi Gelen Numarayı Tıklama Şansımız Olmuyor Tıkladığımızda altta küçük bir gelen saati yazıyor. Bana iletilen saati ne yapayım ? ben numarayı hafızama alıp rehbere girip eklemem gerekiyor saçma sapan sistem şunu düzelten bir modül önerin rica ediyorum
arayanı bil servisinden...
Rica ediyorum şu hataları düzelten bir rom söyleyin indirip telefon elimizde kalmadan yapalım.
Mesajlar bölümünde gelen numarayı tıkladığımızda numara arama ekranına atmıyor.
Ana Ekrandaki arama geldiğinde tam ekran özelliği gitti.
Arama yaptığımda çağrıyı bekletip başka bir çağrıyı aramak...
note 8 pro da mesajlarda önüne gelen bir numarayı tıkladığında mesajın alt kısmında iletilen saati söylüyor üzerine uzun tıkladığında kopyalama diye bir menu gelmiyor aklımdan tutup tekrar numarayı yazmam gerekiyor ben ayarla da bir yerimi değiştirdim yoksa Yeni bir yöntem var mı