Anarchosa kullanıcısının son içeriği

1. A

Soru Redmi Note 8 Pro Video İzlerken Ses Az Geliyor?

Redmi Note 8 Pro Video İzlerken Ses Az Geliyor Nasıl Artırabilriz?
  2. A

Soru Redmi Note 7 Kulaklık Ses Az Geliyor

Redmi Note 7 Kulaklık Ses Az Geliyor Bunu Nasıl Arttırabiliriz?
  3. A

Yardım Note 8 Pro Çöp Kutusundan Silinen Videoyu Geri Getirme

Video çektik yanlışlıkla çöp kutusundan da silindi önereceğiniz bilgisayara bağlantı kurarak kurtarma programı varmı ? Playstore'de bir çok program denedim,maalsef öyle unuttuğum videolar onları buluyor bu videoyu sanki hiç çekmemiş gibi göstermiyor. Bir çözümü varmı
  4. A

Soru Note 7 Ahizeden Gelen Ses Çok Az Yükseltebilirmiyiz?

Note 7 Ahizeden Gelen Ses Çok Az Yükseltebilirmiyiz? 11.0.6.0 [PFGMIXM] MIGI GLOBAL 11.0.6
  5. A

Yardım OEM Kilidi Kapalı

OEM Kilidi Kapanmış Bir Cihaza İMEİL Atılması Mümkün müdür?
  6. A

Soru Resmi Note 9 PRO 9008 Hatası

Arkadaşlar merhaba kolay gelsin benim arkadaşımın telefon note 9 pro ancak telefonda şöyle bir hata var 9800 hatası veriyor telefon açılınca bunu nasıl düzeltebiliriz ya da onarım için ne kadar bir ücret gerekir
  7. A

Soru Redmi Note 8 Pro Hard Brick Sonrası Gelen 1 Hata

Merhabalar. Telefonum hard brick oldu, telefoncu arkadaş bir şekil telefonu açmayı başardı herşey stabil çalışıyor problemsiz ancak KAMERA'yı açtığımda kamera sunucusuna bağlanamıyor hatası alıyorum,bu hatayı telefoncuya gösterdim tekrar rom atalım dediler heralde uyumsuz olmuş olabilirmi ...
  8. A

Soru Request Parameter Error

Mi Kilit Aça Durumunda böyle bir Hatayla Karşı Karşı Kalıyorum Bu Konuda Yardımcı Olabilirmisiniz? Hesap Ve Cihaz Ekle Dediğimde Bu Hatayı Veriyor Acaba Bu Konuda Yardımcı Olabilirmisiniz?
  9. A

Soru Zenex Hocamıza Nasıl Ulaşabilirim?

Zenex Hocam Uzak Masaüstü Bağlantısı İle Telefonu Yapabilirmisiniz? Acaba VANDa Kalıyorum Telefon Kilitlendi Nasıl Açabiliriz?
  10. A

Soru Note 8 Pro Rom Yüklendi Main Menu Kaldım Çıkamıyorum

Note 8 Pro'ya ROM Yükledim Herşey başarılı Oldu Şimdi de Main Menuye Geliyor Sürekli Bunu Nasıl Atlayacağız. Mi Flash İle Kurulum Yaparken Bootloader Kilitle Ve Kur Defult Seçiliydi Onun Yerine Temiz Kurulumumu Tıklamam Lazım dı ?
  11. A

Yardım Wifi Sorunu Note 8 Pro [Hata NVRAM W.. Error= X010]

Wifi Sorunu Note 8 Pro [Hata NVRAM W.. Error= X010] hatası veriyor ev içinde modeme bağlanırken geç bağlanıyor instgram web sayfaları geç ping veriyor.bunun çözümü formatmıdır? Bilgiler: MIUI Sürüm: 12.0.5.0 KARARLI QGGMIXM Android Sürüm 10QP1A.190711.020
  12. A

Soru Note 8 Proda 4 Kritik Sorun

Tema indirme rağmen bu 3 Simge bur türlü simgesi değişmiyor. Kişiler telefon ve mesaj olan 3 mavi ikon simgesini theme gösterilen simgeye dönüşmuyor. Arama ekranında arayanın resminin büyüklü boyutunu ben ayarlama yapazmiyim. Mesajlar bölümünde gelen numarayı tıkladığımda arama bölümüne...
  13. A

Soru Redmi Note 8 Pro

Arayanı Bil Servisi Gelen Numarayı Tıklama Şansımız Olmuyor Tıkladığımızda altta küçük bir gelen saati yazıyor. Bana iletilen saati ne yapayım ? ben numarayı hafızama alıp rehbere girip eklemem gerekiyor saçma sapan sistem şunu düzelten bir modül önerin rica ediyorum arayanı bil servisinden...
  14. A

Soru Redmi Note 8 Pro Global V11.0.4.0 Gelen Hatalar

Rica ediyorum şu hataları düzelten bir rom söyleyin indirip telefon elimizde kalmadan yapalım. Mesajlar bölümünde gelen numarayı tıkladığımızda numara arama ekranına atmıyor. Ana Ekrandaki arama geldiğinde tam ekran özelliği gitti. Arama yaptığımda çağrıyı bekletip başka bir çağrıyı aramak...
  15. A

Yardım Note 8 Pro Mesajlarda Gelen Numara

note 8 pro da mesajlarda önüne gelen bir numarayı tıkladığında mesajın alt kısmında iletilen saati söylüyor üzerine uzun tıkladığında kopyalama diye bir menu gelmiyor aklımdan tutup tekrar numarayı yazmam gerekiyor ben ayarla da bir yerimi değiştirdim yoksa Yeni bir yöntem var mı
Üst Alt