anaksinamun kullanıcısının son içeriği

1. anaksinamun

Rom Mi 9T/K20 CherishOS v2.8 - OFFICIAL ANDROID 11 2021-08-09

Rom Kurulumu: 1- Telefonunuzu TWRP moduna alın. 2- Format Data "yes" yapın. 3- Reboot recovery seçeneğini kullanın. 4- TWRP Install kısmından indirdiğimiz romu ardından Google app flashlayın. 5- Sonra format data yapıp reboot system'e basın. 6- Tadını çıkarın. :) Not: Ben gaaps paketi...
  2. anaksinamun

Tema Bionic LineUi Vip Final version Miui 12.5

Bionic LineUi Vip Final version Miui 12.5 Gayet güzel bir tema paylaşmak istedim. Mtz dosyası https://dosya.co/abz4vywb26qo/1_5093930929311711529.mtz.html
  3. anaksinamun

Rom ArrowOS [Android 11][davinci Mi 9T/Redmi K20] [OFFICIAL].2021-07-10

Website: https://arrowos.net Github: ArrowOS Code Review: review.arrowos.net E-mail: arrowos.contact PayPal: Donate to us Blog: blog.arrowos.net Rom Kurulumu: 1- Telefonunuzu TWRP moduna alın. 2- Format Data "yes" yapın. 3- Reboot recovery seçeneğini kullanın. 4- TWRP Install kısmından...
  4. anaksinamun

Rom Corvus OS v12.5 [Android 11] (9T/K20) [OFFICIAL] 30.12.2020

Corvus OS, birçok gecikmeli Özelleştirmeye sahip başka bir geciktirilmiş ROM'dur. İlk olarak, Dirty Unicorns'tan ilham aldı (Alex Cruz sayesinde), ancak daha sonra başka birçok özelliği de seçtik. Hedeflerimiz, birçok cihaz tarafından kullanılabilen kararlı ve özellikli bir ROM'dur. Corvus'un...
  5. anaksinamun

Sohbet 30 Ağustos Zefer Bayramı kutlu olsun

Biz Türkler tarih boyunca hürriyet ve istiklale timsal olmuş bir milletiz. 30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun.
  6. anaksinamun

Soru Mi 9 t ile mi 9 t görüntülü görüşme

Arkadaşlar merhaba bir hat Vodafone bir hat Turkcell ikisindede volte aktif ama görüntü lu arama yapamıyorum başka ne yapılması gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
  7. anaksinamun

Yardım Mi unlock hatasi

Bu hatayı nasıl çözerim mi hesabindan bir kaç defa çıktım girdim ama olmadi
  8. anaksinamun

Çözüldü Mi A1 pie Custom rom Ağır çekım modu Çalışmama

Hemen deniyorum 1551955201 çok sağol ismailcyhn çalıştı sıkıntı yok 1551956228 Çözüldü olarak değiştirimisiniz konuyu
  9. anaksinamun

Denemedim stock kamera cuatom romda calisiyormu link varmı kurulum icin
  10. anaksinamun

Pie de özelleştirmesi çok güzel romlar var düşürmek iatemiyorum. Dusurmeden çözme yöntemi bulmaya çalışıyorum. Pie da şu anda ağır çekim yapabilen varmı Teşekkürler
  11. anaksinamun

İndir VID 20190305 WA0002 mp4 Bu da kısa vıdeo
  12. anaksinamun

Ağır çekım harıc bır sıkıntı yok yazılımsalda olabilirmı dıye şüphem var a1 kullanıp ağır cekim yapabilen varmı acaba
  13. anaksinamun

Merhaba arkadaşlar xda mi a1forumunda en az 10 tane custom rom yukledim denemedıgım kamerada kalmadı ama ağır ceklm modunda kayıt yaptıktan sonra izledıgımde ekran devamlı yesıl olarak görünüyor bu a1 ın sorunumu acaba. Bu arada android pie romlar İndir VID 20190305 WA0002 mp4 Bu da kısa...
Üst Alt