amonyakk kullanıcısının son içeriği

1. amonyakk

Yardım Mıuı 12.5 OTA yaptım geri eski sürüm yapmak istiyorum

mesela, güç kapama animasyonu değişmemiş, Kontrol paneli, ses açma kapama formu, ayarlarda yeni gelen vb, aşağıda görselde belirttim teşekkürler. 1623394766 ben direk burdan mıuı 12.5 indirdim ve ayarlardan güncelleme paketini seçerek yükledim her halde o yüzden
  2. amonyakk

cevabınız için teşekkür ederim aslında mıuı 12.5 istiyorum ama stabili çalışmıyor ve özelliklerin bazıları gelmedi o yüzden temiz stabil olanı nasıl yüklerim teşekkürler 1623390673 peki fabrika ayarlarına cevirsem yüklediğim mıuı12. 5 stabil ve gelmeyen özellikler gelirmi acaba teşekkürler...
  3. amonyakk

Garanti var ama umrumda değil hocam sadece stabilize olarak mıuı 12.5 yükleyeyim başka bir şey istemiyorum teşekkürler.
  4. amonyakk

Yardım edecek yok mu? 1623168005 boot açık değil twrrp de yok hocam bilgim yok bunlarla ilgili
  5. amonyakk

Hocam bu konularda bilgisizim boot kilidi açık değil ve twrrp yok 1623163247 nasıl bir yol izleyebiliriz teşekkürler
  6. amonyakk

merhabalar, mıuı 12.5 OTA güncelleme yaptım ama güncelleme sonucunda yeniliklerin çoğu gelmedi geri eski sürüme almak istiyorum, otomatik olarak gelmesini bekliyeceğim yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler şimdiden.
  7. amonyakk

Yardım xiaomi mi note 10 lite 12.5 Güncellemesi

güncelleme yanlış hatırlamıyorsam ara güncelleme gelmiş de Manuel olarak bulamıyorum yardımcı olursanız sevinirim
  8. amonyakk

Yardım xiaomi mi note 10 lite 12.5 Güncellemesi

Xiaomi mi note 10 lite miui 12.5 Güncellemesi için yardımcı olacak var mı acaba
Üst Alt