Amiga kullanıcısının son içeriği

1. A

Mod Çin Rom da WhatsApp Bildirim Sorunu Yaşayanlar

Arkadaşlar, belki çözmüşsünüzdür ama bilgi açısından yazayım. Play Store güncel versiyonu yüklerseniz sorun çözülüyor. Google Play Store 44.6.25 yükledim ve çözüldü. Çin romu var bende.
  2. A

Yardım Bildirimler çok geç geliyor

Arkadaşlar, belki çözmüşsünüzdür ama bilgi açısından yazayım. Play Store güncel versiyonu yüklerseniz sorun çözülüyor. Google Play Store 44.6.25 yükledim ve çözüldü. Çin romu var bende.
  3. A

Yardım EU ROM Whatsapp Bildirim Sorunu

4. A

Yardım Eu hyper os bildirim sorunu

Arkadaşlar, belki çözmüşsünüzdür ama bilgi açısından yazayım. Play Store güncel versiyonu yüklerseniz sorun çözülüyor. Google Play Store 44.6.25 yükledim ve çözüldü. Telefonumda çin romu var. Global versiyonu olmadığı için mecburen kullanıyorum.
  5. A

Yardım sosyal medya bildirimleri geç geliyor

Arkadaşlar, belki çözmüşsünüzdür ama bilgi açısından yazayım. Play Store güncel versiyonu yüklerseniz sorun çözülüyor. Google Play Store 44.6.25 yükledim ve çözüldü.
  6. A

Soru mi 10 pro en uygun rom

Dostum çok teşekkürler, twrp de format data yapınca oldu. Ancak dönüş yapabildim kusura bakma.
  7. A

Selam dostum, bu sefer rom'u atabildim. ama telefon açılmıyor. Sürekli twrp modunda açılıyor. Bunun bir çözümü var mı? Teşekkürler.
  8. A

Dostum çok teşekkürler.. Hemen deniyorum.
  9. A

Eu rom konusunda destek ihtiyacım var gerçekten, telefon çin romu olduğundan android auto da çalışmıyor. Root yaptım, bu seferde root var diye şirket uygulamaları çalışmıyor. Root gizlemeyi denedim uygulamalar yemedi. Twrp den eu rom atarken Updater process ended with error:1 hatası...
  10. A

TWRP-3.4.1b-0313 for Mi 10 Pro --by wzsx150 yazıyor.
  11. A

Çin romu dışında rom atamıyorum. Twrp den de hata veriyor. Şu an miui 13.0.6 çin rom var. Twrp den de eu rom'u atmıyor. Updater process ended with error:1 hatası alıyorum. Twrp den yüklerken. Error installing zip file
  12. A

TWRP de dosyaları göremiyordum ama çözdüm sanırım. Çok teşekkürler. Bu rom çift sim telde 2. simi çalıştırır değil mi? İmei atılmış telefon benimki, mi 10 pro 5g. Çin rom'undan başka rom atınca sim'i görmüyor. 1671444455 Updater process ended with error:1 hatası alıyorum. Twrp den yüklerken...
  13. A

Selam dostum fastboot dan flashlamak için uygun rom var mı? tgz uzantılı olanı?
  14. A

Rom Mi Note 10 / Pro [ Mıuı 12.6 ] Android 11 - 21.12.8 EU Beta ve MIUI 12.5 Eu Stable Android 11 ROM

Aynı problemi yaşadım. Sen ne durumdasın? Nasıl yaptın?
  15. A

Rehber XiaomiTool v2 ile Tüm Xiaomi Cihazlara Zahmetsiz Bootloader Unlock, TWRP, EU Rom, Global Rom ve Magisk Root Yükleme En Detaylı Resimli Anlatım

Cihaz fastboot ile açılıyor mu? 1603876417 İşletim sistemin nedir? Güncel bir yerden indirerek deneyebilirsin. Komut satırından çalıştırdığın zaman bu şekilde hata vermemesi gerekir.
Üst Alt