amidore kullanıcısının son içeriği

1. amidore

Çözüldü Sms ile Gelen Kodu Okuyamama Sorunu ?

Selamlar, Yaklaşık bir aydır Distribütör (TR) garantili (global versiyon) RN8Pro kullanıyorum. Cihaz elime geçtiği an BL kilit açmak için başvuruda bulundum 168 saat (1 hafta) süre verdi. Zamanı gelince hemen BL kilidini açtım ve fastboot tan V10.4.2.0.PGGIDXM romu yükledim. Alışveriş için mobil...
  2. amidore

Sohbet Redmi note 7 kullanıcı yorumları

Sevgili forum sakinleri; 2 ay önce büyük bir heves ile aldığım redmi note 7 cihazımı, yaşadığım onca sıkıntı sonrası eea stock rom yükleyerek bloatware temizliği yaparak hanıma verdim. Telefondan beklentisi özçekim, ve sosyal (inst-face-whatsp) medya başka bir amaç için kullanmaz. Yaşadığım en...
  3. amidore

Yardım Android 10 yukleme

Selam, bu romu yükleyebilmek için daha önce paylaştığım yöntemi yapmanız gerekir. Romun içerisindeki updater-script dosyasını düzenleyeceksiniz.
  4. amidore

Yardım Pil ve performans sekmesindeki performans modu ve ultra güç tasarrufu butonu yok

Sorunuza geç cevap için kusuruma bakmayın. Root yüklememiştim fakat sizin sorunuzu görünce denemek istedim. Magisk sıkıntısız şekilde yüklendi hocam. Sıkıntı yok bende.
  5. amidore

Yardım Pil ve performans sekmesindeki performans modu ve ultra güç tasarrufu butonu yok

1568569829 Eu beta nın en son sürümü bu, üzerine daha güncelleme çıkmadı. MIUI 11 i portlayacaklardı galiba. Şimdilik bir sıkıntı yaşamadım.
  6. amidore

Yanlış anlamışım o zaman, pil ve performans sekmesi deyince siz ben bu ayar diye anlamışım. Ben de bilemedim şimdi. Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. amidore

REdmi note 7 ve miui 10 kullanıyorum, bende ayarlar kısmında görünüyor.
  8. amidore

Diğer Redmi Note 7 Kamera korumalı şeffaf kılıf.

Aynı kılıfı kullanıyorum, gerçekten tank gibi oluyor telefon :)
  9. amidore

Rom AOSIP DerpFest Rom | Unofficial [9.0.0] Lavender 05/11/2019

hata kodu ne gösteriyor ?
  10. amidore

Rom AOSIP DerpFest Rom | Unofficial [9.0.0] Lavender 05/11/2019

Daha önce anlatmıştım burada tekrar paylaşayım. Aşağıdaki işlemleri yaparak bu tarz romları yükleyebiliyorum, sizde bir deneyin yüklenecektir diye tahmin ediyorum. 1568021223 Romun sonu gelmiş galiba AOSiP-9.0-DerpFest-EOL-lavenderwasntme~~
  11. amidore

Soru Redmi Note 7 Alınır mı ?

Keşke bende sizin gibi iki ay sonra başka cihaza geçebilsem, belki bende severim facepalm~~ Miui 11 i beklyorum düzeldi düzeldi, düzelmedi elveda xiaomi redmi note 7 değil ha xiaomi yn~~
  12. amidore

Soru Redmi Note 7 Alınır mı ?

Sefa B. arkadaşa bende Redmi Note 7 sahibi olarak katılıyorum. Ben aldım çook pişmanım. İlk zamanlar burada yazmıştım pişmanın diye şimdi yine tekrarlıyorum pişmanım. Türkiye garantili almıştım, sırf bildirim sorunu ve proximity sensör hatası yüzünden garantiyi yaktım bl açtım root ve rom...
  13. amidore

Yardım Redmi Note 7 - Bildirim ışığı çok cansız ve Yakınlık sensörü çalışmıyor

Aynı romu atacaksanız pek çare olmaz diye düşünüyorum, çünkü aynı sıkıntıları bende çekiyorum. AOSP tabanlı romlar hoşuma gidiyor ve bu tarz romlar deniyorum, en son Havoc-OS ve Fan Edition olanı yükledim maalesef kaç defa yüklediysem hepsinde yine hata verdi. pendroz hocamın tavsiyesi üzerine...
  14. amidore

Rom Havoc-OS v2.9 (UnOfficial) Redmi Note 7 (Lavender) 10.10.2019

romları extract yaptım hocam, fun edition olanda app klasöründa sadece gcam uygulaması var fazladan. fun edition priv-app içerisinde qualcom.location,DiracAudio ve ThermalController adlı 3 uygulama var farklı olarak. DarkDroidDev takımının yaptığında ise priv-app klasöründe Gcam yerine snap...
Üst Alt