Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar, TR cihazı F5, rom olarak eu 14.0.23 TMRCNXM kullanıyorum. Kullanmış olduğunuz rom ile eu rom arasında ne gibi farklar var, eu rom ile elite rom çin stabil üzerine inşa edilmiş galiba, geçmeye değecek farklar var mıdır? EliteRomLite_MARBLE_14.0.25.0_ChinaStable_v14-A13-HYBRID.zip...
selam, bende f5 kullanıyorum. bugün gelen hayalet ekran dedikleri Poco F5 ile uyumlu Tam Kaplayan Anti Statik Görünmez Safir Ekran Koruyucu Hayalet ürünü telefona uyguladım. fakat ilanda belirtildiği gibi tam uyumlu tam kaplayan değil( miş ) maalesef. köşeler tam oturmuyor, kamera deliği tam...
musdi27 fastboot indirme mevcut, ekleyebilirsiniz isterseniz. V12.5.1.0.QFGEUXM Fastboot
Ayrıca ben V12.5.1.0.QFGMIXM Global sürümdeyim, EU ya geçmenin bir artısı yada eksisi olur mu sizce?
Verdiğiniz dosyayı belirtilen yere kopyaladım izinlerde tamam, cihazı yeniden de başlattım ama mesaj içeriği seçme çalışmadı.
A10 MIUI 12 kullanıyorum.
kera706 üstadın anlattığı konudaki twrp kullanıyorum. wzsx150 3.3.1-1210 sürüm.
Belki uğraşsam rootu halledebilirdim ama BL açık wifi hız düşmesi sorunu için tekrar sorunsuz(100% sorunsuz değil ama) olan V12.0.0.4 e geri döndüm.
Cevabınız için teşekkürler.
Fakat ben BL açık wifi hızı düşmesi nedeniyle tekrar Beta olan V12.0.0.4 e geri döndüm az önce.
Bu şekilde tekrar hız testi yaptım ve sonuç başarılı.
BL Kapalı
BL Açık.
Hız çok az miktar düşüyor. V12.0.2.0 sürümünde yarı yarıya düşmesinden iyidir dedim tekrar...
Düzeltme yapmam gerekiyor. Az önce V12.0.2.0 kurduktan sonra tekrar hız testleri yaptım.
Ve maalesef beta miui12 20.5.28 versiyon sürümde ve V12.0.0.4 sürümde BL açık wifi hızının düşmemesi olayı kararlı sürüm olan V12.0.2.0 sürümünde tekrar sorun olarak karşıma çıktı.
miui12 20.5.28 versiyon...
Biraz önce mevcut kurulu sürüm V12.0.0.4 üzerine konudaki V12.0.2.0 recovery dosyasını twrp üzerinden wipe ları yapmadan kurdum.
Kurulum sonrası miui dialeri (twrp üzerinden miui dialeri yüklemiştim) google ile değişti ve magisk çalışmaz oldu.
Twrp üzerinden miui dialerini tekrar kurdum...
Ben v12 kapalı betasınıda kurduğumda bluetooth wifi sorunu kısmen çözüldüğünü görmüştüm. Sonrasında V12.0.0.4 çıktığında kurdum ve bahsettiğiniz sorunun çözüldüğünü resimli olarak burada anlatmıştım.
Sorunuzun cevabı, evet bluetooth wifi sorunu çözülmüş nod~~
Buradan bakabilirsiniz.
ve buradan
Bir uygulamanın güncellemesini geri alabilmek için, uygulama ikonuna uzunca basılır, uygulama bilgisi adında minik pencere açılır ve tıklanır. Uygulamaya ait bilgilerin izinlerin bildirimlerin olduğu bir pencere açılır. Bu sayfanın en altında daire içerisinde (...) nokta altında Daha fazla...