Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamlar,
Yaklaşık bir aydır Distribütör (TR) garantili (global versiyon) RN8Pro kullanıyorum. Cihaz elime geçtiği an BL kilit açmak için başvuruda bulundum 168 saat (1 hafta) süre verdi. Zamanı gelince hemen BL kilidini açtım ve fastboot tan V10.4.2.0.PGGIDXM romu yükledim.
Alışveriş için mobil...
Sevgili forum sakinleri; 2 ay önce büyük bir heves ile aldığım redmi note 7 cihazımı, yaşadığım onca sıkıntı sonrası eea stock rom yükleyerek bloatware temizliği yaparak hanıma verdim. Telefondan beklentisi özçekim, ve sosyal (inst-face-whatsp) medya başka bir amaç için kullanmaz.
Yaşadığım en...
Sorunuza geç cevap için kusuruma bakmayın. Root yüklememiştim fakat sizin sorunuzu görünce denemek istedim. Magisk sıkıntısız şekilde yüklendi hocam. Sıkıntı yok bende.
Yanlış anlamışım o zaman, pil ve performans sekmesi deyince siz ben bu ayar diye anlamışım. Ben de bilemedim şimdi.
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Daha önce anlatmıştım burada tekrar paylaşayım.
Aşağıdaki işlemleri yaparak bu tarz romları yükleyebiliyorum, sizde bir deneyin yüklenecektir diye tahmin ediyorum.
1568021223
Romun sonu gelmiş galiba AOSiP-9.0-DerpFest-EOL-lavenderwasntme~~
Keşke bende sizin gibi iki ay sonra başka cihaza geçebilsem, belki bende severim facepalm~~
Miui 11 i beklyorum düzeldi düzeldi, düzelmedi elveda xiaomi redmi note 7 değil ha xiaomi yn~~
Sefa B. arkadaşa bende Redmi Note 7 sahibi olarak katılıyorum. Ben aldım çook pişmanım. İlk zamanlar burada yazmıştım pişmanın diye şimdi yine tekrarlıyorum pişmanım.
Türkiye garantili almıştım, sırf bildirim sorunu ve proximity sensör hatası yüzünden garantiyi yaktım bl açtım root ve rom...
Aynı romu atacaksanız pek çare olmaz diye düşünüyorum, çünkü aynı sıkıntıları bende çekiyorum. AOSP tabanlı romlar hoşuma gidiyor ve bu tarz romlar deniyorum, en son Havoc-OS ve Fan Edition olanı yükledim maalesef kaç defa yüklediysem hepsinde yine hata verdi.
pendroz hocamın tavsiyesi üzerine...
romları extract yaptım hocam, fun edition olanda app klasöründa sadece gcam uygulaması var fazladan.
fun edition priv-app içerisinde qualcom.location,DiracAudio ve ThermalController adlı 3 uygulama var farklı olarak.
DarkDroidDev takımının yaptığında ise priv-app klasöründe Gcam yerine snap...