Amelee1234 kullanıcısının son içeriği

1. Amelee1234

Yardım İndirme bildirimleri

Google Play'de ya da normal tarayıcıdan yapmış olduğum indirmeleri hiç biri bildirim ekranında gözükmüyor. Bildirimlerde bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Android 9 kullanıyorum bu arada. Yardımlarınız için teşekkürler şimdiden.
  2. Amelee1234

Yardım Mi8 Lite Unlock ilginç hata

Hocam mi 8 litre kullanıcısıyım da birkaç sorum olacaktı. Telefonu rootlamamın ne gibi bir faydası var acaba ya da direk aldığım gibi kullansam nelerden faydalanamam böyle sorsam daha doğru olur sanırım. Bir de twrpnin ne gibi katkıları var? Yani çok gerekli mi?Şimdiden teşekkürler.
  3. Amelee1234

Çözüldü Uygulama kapatırken yaşanan sorun

Onu da denedim hocam sanırım bir sonraki güncellemeye kadar beklemekten başka bir şansım yok teşekkürler ilgilendiğiniz için hepinize
  4. Amelee1234

Evet hocam android 9 kırulı 1552680691 Klasik temaya alınca düzeldi gibi eğer olmazsa dediğiniz gibi deneyeyim bir de
  5. Amelee1234

Tema arayüzü ilk kurulum yaparken kendi seçtiği default tema ekstra bir tema kurmadım sadece arka plan resmini değiştirdim
  6. Amelee1234

Dediğim gibi uygulamayı buradan kapatırkenbu şekilde kalıyor 3-4 saniye kadar bu normal mi acaba
Üst Alt