amedaslan kullanıcısının son içeriği

1. A

Soru Xiaomi 11T Pro Endonezya romu HyerOs ota guncellemesi gelmiyor

Xiaomi 11T Pro cihazıma Endonezya romu yüklü ota yolu ile HyerOs güncellemesi gelmiyor sebebi nedir acaba. Bu arada bootloader kilidi açık. Yurt dışı cihazı direnç işlemi yapılmadı.
  2. A

Yardım Android auto sorunu

Xiaomi 11T pro kullanıyorum. Usb kabloyla aracımda android auto'ya bağlanamıyorum araçta android auto özelliği mevcut Çift alan ve çift uygulamalar kapalı Farklı usb kablolarıyla denedik malesef çalışmadı, İzinler ve bildirimler açık yardımlarınızı bekliyorum
  3. A

Yardım Direnç Değişimi olmadan yazılım ile İmei Repair olurmu

Xiaomi 11T pro vb cihazlar için ilerde direnç değişimi olmadan yazılım ile imeı repair hiç mümkün değil mi acaba
  4. A

Çözüldü Tuşlu telefonun IMEI numarası 5G telefonu destekler mi?

Tuşlu interneti olmayan telefonun IMEI numarası 5G destekli telefona atarsam 4.5G ve 5G de (ilerde 5G gelince) sorun yaşarmıyım
  5. A

Çözüldü Mi 10T Pro satıcı hakkında bilgi

www.letgo.com/item/mı-10t-256gb-pro-syah-ram12-gb-iid-1643156692 Böyle bir ilan var, satıcı hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar varmı, güvenilir mi
  6. A

Tavsiye Hangi telefonu almalıyım

Max 8.500 TL ile alınabilecek telefon tavsiye edermisiniz, hızlı olsun kamerası iyi olsun, 3-4 yıl beni idare edecek bir telefon olsun, IMEI repair yapılabilecek olsun.
  7. A

Yardım RN9P bilgisayar görmüyor usb veri aktarımı yok

Redmi Note 9 Pro cihazım miui 13 güncellemesinden sonra bilgisayara taktığımda görünmüyor, otg taktığımda da görünmüyor, hızlı (Seri) şarj oluyor fakat hiçbir türlü bilgisayar bağlantısı veya otg usb görmüyor. sebep ne olabilir güncelleme ile alakalı mı? yoksa şarj soketi mi arızalı
  8. A

Yardım Redmi 9T lime ses gelip gidiyor

Redmi 9T lime cihazımda biri arayınca zil sesi çalıyor sonra susuyor böyle devam ediyor, video izleyince de aynı durum yardımlarınızı bekliyorum
Üst Alt