Amazon42 kullanıcısının son içeriği

1. Amazon42

Çözüldü Papara v3 Beta Aşırı fazla sarj yiyor.

Argo kullanmak istemiyor ama eşşek gibi sarj yiyor. E-Mail atıyorum ilgili birimlere aktarıldı diyor. Sizde de böyle sorun var mı? Neden oluyor böyle?
  2. Amazon42

Yardım Cihazım için birkaç soru

Arkadaşlar herkese hayırlı akşamlar öncelikle. Cihazım ile ilgili birkaç soru ve fikir almak istiyorum sizden; 1-) note 8 pro için en stabil ve uzun ekran süresi alabileceğim rom versiyon hangisi (global Hindistan Çin) 2-) ekran süresini arttırmanın yolları nedir. 3-) Ufak kurcalamalar da...
  3. Amazon42

Yardım Ayarları dondurdum

Ayarlar uygulmasında bir hata oluştu bende verileri temizleyerek kurtulmak istedim ancak yanlışlıkla devre dışı bırağa bastım ve Rootla da açılmıyor :D ne yapmalıyım
  4. Amazon42

Yardım Yeni Cihaz İçin Tavsiye

Arkadaşlar hepinize selamlar öncelikle. Redmi note 8 pro ile aranıza katılmış bulunmaktayım. Daha cihazı açmadım ve gece boyu şarjda mı tutmalıyım?. Onun dışında tavsiye,şunu yüklemeni öneririm, şöyle yaparsan daha iyi olur vb önerilerinizi çok isterim. Şimdiden herkese teşekkürlerangel~~
  5. Amazon42

Yardım File format error, current resource bundle is not subject, please check and upload

File format error, current resource bundle is not subject, please check and upload Temayı markete atmaya çalışırken bu sorun çıkıyor. Fomatı .mtz nesi yanlış?
  6. Amazon42

Sohbet -- --- .-. ... / .- .-.. ..-. . -... . ... .. / -... .. .-.. .. -.-- --- .-. -- ..- ... ..- -. ..- --.. ..--..

-- --- .-. ... / .- .-.. ..-. . -... . ... .. / -... .. .-.. .. -.-- --- .-. -- ..- ... ..- -. ..- --.. ..--.. / .- -.-. .. .-.. / -.. ..- .-. ..- -- / .- -. .-.. .- .-. .. -. -.. .- / .. .--.. .. --.-. .. -. .. --.. .-.. .- / ..-. . -. . .-. .. -. .. --.. .-.. . / -.-- .- .--. .- -... .. .-.. ...
  7. Amazon42

Rehber Mi Band 4 1.0.7.60 v83 TÜRKÇE GERİ GELDİ

Kurulum: 1- OneDrive Mi Fit'i indirin 2-Mi Fit üzerinden güncelleyin. 3-Settingsten Force Langagueden Turkish'i seçiniz.
  8. Amazon42

Sohbet Dertlerimizi bir kenara bırakalım...

Sevgili ve saygıdeğer hocalarım, Burası teknoloji forumu yaşanan sorunlar çözülmesi için var bir de ayrı olarak sohbetler var. Bunda onlardan biri Genelde forumda açılan sohbet konuları iyi başlıyıp sonrasında biraz değişebiliyor. İnsanlar bazen uslüplarında iğneliyor. Diyorum ki bu...
  9. Amazon42

Sohbet Note 7 İsmi Lanetli Mi?

Lanet kelimesi ironi hocam bir çeşit mizah diyebiliriz. Samsung Note 7lerin patlamasına ufak bir göz kırpış misali.
  10. Amazon42

Hocam başlıkta samsung note 7'ye de gönderme yaptım ;)
  11. Amazon42

Xiaomi'den Durduk Yere Alev Alan Redmi Note 7s İçin İlginç Karar Çinli teknoloji devi Xiaomi'nin mayıs ayında tanıttığı Redmi Note 7s modeli, durduk yere alevlere teslim oldu. Telefonun sahibi, yanan telefonu Xiaomi'ye götürdüğünde ise ikinci bir şok yaşadı. Xiaomi'ye göre yangına neden olan...
  12. Amazon42

Mod - Mi Band 4 Türkçe (Stabil) v65

Şimdilik bunla idare edelim hocam. https://forum.miuiturkiye.net/konu/mi-band-4-glow-ui-custom-res-v66.57684/ Hocam gerek yok forumda nasıl yapılacağı yazıyordu ordan yaparım ben.
  13. Amazon42

Yardım telefon cin golobalımda kaldı

Test point için çok mu para istiyorlar? Şaka olmalı.
  14. Amazon42

Mod - Mi Band 4 Türkçe (Stabil) v65

Arkadaş galiba forumdan ayrıldığı için linkler gitmiş. https://forum.miuiturkiye.net/konu/elveda-miui-turkiye-mi-band-4-ailesi.62057/
Üst Alt