Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar herkese hayırlı akşamlar öncelikle. Cihazım ile ilgili birkaç soru ve fikir almak istiyorum sizden;
1-) note 8 pro için en stabil ve uzun ekran süresi alabileceğim rom versiyon hangisi (global Hindistan Çin)
2-) ekran süresini arttırmanın yolları nedir.
3-) Ufak kurcalamalar da...
Ayarlar uygulmasında bir hata oluştu bende verileri temizleyerek kurtulmak istedim ancak yanlışlıkla devre dışı bırağa bastım ve Rootla da açılmıyor :D ne yapmalıyım
Arkadaşlar hepinize selamlar öncelikle. Redmi note 8 pro ile aranıza katılmış bulunmaktayım. Daha cihazı açmadım ve gece boyu şarjda mı tutmalıyım?. Onun dışında tavsiye,şunu yüklemeni öneririm, şöyle yaparsan daha iyi olur vb önerilerinizi çok isterim.
Şimdiden herkese teşekkürlerangel~~
File format error, current resource bundle is not subject, please check and upload
Temayı markete atmaya çalışırken bu sorun çıkıyor.
Fomatı .mtz nesi yanlış?
Sevgili ve saygıdeğer hocalarım,
Burası teknoloji forumu yaşanan sorunlar çözülmesi için var bir de ayrı olarak sohbetler var. Bunda onlardan biri
Genelde forumda açılan sohbet konuları iyi başlıyıp sonrasında biraz değişebiliyor. İnsanlar bazen uslüplarında iğneliyor.
Diyorum ki bu...
Xiaomi'den Durduk Yere Alev Alan Redmi Note 7s İçin İlginç Karar
Çinli teknoloji devi Xiaomi'nin mayıs ayında tanıttığı Redmi Note 7s modeli, durduk yere alevlere teslim oldu. Telefonun sahibi, yanan telefonu Xiaomi'ye götürdüğünde ise ikinci bir şok yaşadı. Xiaomi'ye göre yangına neden olan...
Şimdilik bunla idare edelim hocam.
https://forum.miuiturkiye.net/konu/mi-band-4-glow-ui-custom-res-v66.57684/
Hocam gerek yok forumda nasıl yapılacağı yazıyordu ordan yaparım ben.