altuns kullanıcısının son içeriği

1. A

Çözüldü Banka uygulamaları hata veriyor

Sadece bildirim kısmında bulunan simgeleri aynı yapmak istiyorum
  2. A

Yardım Note 14 Pro+ HK

Güvenilir bir satıcıda server kayıtlı 18 bine satıyor daha önceden başka telefon almıştım sorun olmamıştı 18 bin normal mi
  3. A

Ana Başlık Xiaomi 13 Kullanıcılar Kulübü - Bende Artık Bu Kulübün Üyesiyim

Merhaba mi13 ve poco x7 pro arasında kararsız kaldım mi 13 ün tasarımı çok hoşuma gidiyor alırsam yurtdışı almayı düşünüyorum. Ekran ses ve batarya benim için önemli genellikle video izliyorum fazla oyun oynamam poco x7 alsam ekran ve ses konusunda eksiklik yaşar mıyım? Mi 13 mü alayım bilemedim
  4. A

Servis Hizmeti Qualcomm ve Hyperos Cihazlar için Server Kaydı Başladı...

Server kayıt pahalı işlem mi? Güvenilir biryerde server kayıtlı mi 14 512 gb olanı 27 bin liraya satılıyor fiyatı normal mi?
  5. A

Soru Poco x7 pro Alınır mı?

Yurtdışı mi 13 almak mı yoksa garantili poco x7 pro almak mı mantıklı mi13'ün tasarımı bana güzel geliyor güncelleme desteği devam ediyor mu hala
  6. A

Yurtdışı cihazlarda 4g sorun olur mu 4 sene önce yurtdışı mi a3 almıştım babam kullanıyor 4g internete girilmiyor 3gden bağlanıyor
  7. A

Mi 11 lite 4g kullanıyorum ilerleyen zamanlarda poco x7 proya geçmek istiyorum. 1-2 ay sonra alabilirim. İlerde fiyatı artar mı yada düşer mi? Kullananlar yorum yazabilir misiniz kronik sorunu felen var mı? Varsa alternatif olarak ne önerirsiniz
  8. A

Yardım Sim-1 şebeke sorunu (mi 11 lite 4G)

Yok Türkiye cihazı garantisi 1 sene önce bitti
  9. A

Yardım Sim-1 şebeke sorunu (mi 11 lite 4G)

Sim 1'e kartı taktığımda şebeke 4.5g çekmiyorsa komple bağlantı gidiyor çekse bile çok düşük hızda internete girebiliyorum. 3G hiç çekmiyor. bazen 2G düşüyor o zaman hiç birşey yapamıyorum. Sim 2ye takınca sorun yok 4.5G fazla çekmiyor ama 3G ile yüksek hızda internete girebiliyorum aramada...
  10. A

Yardım Mi 11 Lite Şebeke Sorunu

Bende de aynı sorun var ilk aldığımda sorun yoktu endonezya romu yükledikten sonra sorun olmaya başladı siz hangi romdasınız
  11. A

Çözüldü bootloader kilidi kapalı iken fastboot üzerinden global rom kurabilir miyim?

Global vs türkiye hangi romu önerirsiniz
  12. A

MIUI 12.5 Mi 11 Lite (Courbet) Miui Hellas XTRV V12.5.8.0 RKQMIXM

Rom nasıl sıkıntı var mı? Android 13 stock romdayım direk geçebilir miyim
  13. A

MIUI 13 Mi 11 Lite (courbet) Endonezya Kararlı Rom V13.0.5.0.SKQIDXM İndirme Bağlantıları

Güncelledikten sonra volte açıldı kapatmak için seçenek yok kayboldu
  14. A

Yardım Mi 11 Lite 4G AOSP Romlarda NFC sorunu

Ricedroid'deyken nfc ödeme sistemi parmak izi kilidi çok hızlı çalışıyordu miui romlarda bu kadar hızlı çalıştığını görmedim. Programda gerekli izinleri verdiniz mi programı kaldırıp tekrar yüklemeyi deneyin
Üst Alt