Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba mi13 ve poco x7 pro arasında kararsız kaldım mi 13 ün tasarımı çok hoşuma gidiyor alırsam yurtdışı almayı düşünüyorum. Ekran ses ve batarya benim için önemli genellikle video izliyorum fazla oyun oynamam poco x7 alsam ekran ve ses konusunda eksiklik yaşar mıyım? Mi 13 mü alayım bilemedim
Mi 11 lite 4g kullanıyorum ilerleyen zamanlarda poco x7 proya geçmek istiyorum. 1-2 ay sonra alabilirim. İlerde fiyatı artar mı yada düşer mi? Kullananlar yorum yazabilir misiniz kronik sorunu felen var mı? Varsa alternatif olarak ne önerirsiniz
Sim 1'e kartı taktığımda şebeke 4.5g çekmiyorsa komple bağlantı gidiyor çekse bile çok düşük hızda internete girebiliyorum. 3G hiç çekmiyor. bazen 2G düşüyor o zaman hiç birşey yapamıyorum. Sim 2ye takınca sorun yok 4.5G fazla çekmiyor ama 3G ile yüksek hızda internete girebiliyorum aramada...
Ricedroid'deyken nfc ödeme sistemi parmak izi kilidi çok hızlı çalışıyordu miui romlarda bu kadar hızlı çalıştığını görmedim. Programda gerekli izinleri verdiniz mi programı kaldırıp tekrar yüklemeyi deneyin