altuns kullanıcısının son içeriği

1. A

Yardım Ghost screen

Üst tarafta bildirim panelini açınca saat wifi sinyal ve saatin olduğu kısımlarda bu simgelerin izi kalmış youtube karanlık modda boş ekranda bildirim panelinin izleri var cihaz 4 aylık garantiye göndersem ekran değişimi yaparlar mı
  2. A

Yardım Pil performansı

Güncellemeden sonra pil performansı baya düştü diğer ve hücre bekleme çok şarj yiyor telefona wipe yaptım volteyi kapattım yine aynı
  3. A

Soru Ses netliği

Burdaki gibi ses netliğini arttırmak için telefonda genel ayar var mı ses kalitesini baya güzelleştiriyor fakat diğer uygulamalarda eski haline dönüyor
  4. A

Soru Bu ekran sorunu yazılımsal mı

Biliyorum ekranla ilgili donanımsal sorunlar screen shotta belli olmuyor ama sabah gördüm bunu moralim bozuldu telefon 1 haftalık şimdi ss almak almak aklıma geldi ssde de belli oluyor üstteki çizgiler normal mi açtığım uygulamaya göre tonları değişiyor. Umarım donanımsal değildir takıntı yaptım...
  5. A

Yardım Miui12 den stok android 9a dönme

En stabil android 9 linkini nerden bulabilirim bide fastboot flasher ile direk android9a geçiş yapsam sorun olur mu
  6. A

Yardım Anlık parlama

Cihazi aldığımdan beri güneşli zamanlarda ekran parlaklığı %100ken telefonu güneş ışığından gölgeye getirdiğim zaman 2 saniyelik parlama oluyor stock romda ve miui romda bu sorun oluyor yazılımda mı sorun var nasıl çözebilirim
  7. A

Yardım Şarj sorunu

İlk şarja taktığım zaman 1.5 amperde sarj oluyor 1 amperin altına kadar düşüyor ama hızlı şarj simgesi var bikaç sefer adaptörü fişten çıkarıp takınca düzeliyor ama farketmesem 1 amperle şarj olcak 3 -4 saatte doluyor nedeni ne olabilir 1590463345 5 kere prizden çıkarıp taktım düzeldi her şarja...
  8. A

Yardım Ekran parlaklık sorunu

Ekran parklaklığı fulldeyken hafif şekilde ekran sönüp aydınlanıyor sebebi nedir Otomatik parlaklık kapalı
  9. A

Soru Neden bu kadar az akım çekiyor

12v qc 3.0 kullaniyorum Telefon 36 derece oluyor adaptorde telefon kadar isiniyor ama az akım geliyor neden olabilir
  10. A

Soru Çentiği kapatmanın yolu varmı

Burdan olmuyor
  11. A

Yardım Android 10dan sonra chrome donuyor

10 yukledikten sonra ara ara donmaya basladi bazen 20 sn felen oyle kaliyor verileri temizle guncellemeleri kaldir dedim onceki gibi degil ama yine ara ara kasiyor
  12. A

Soru İmei slot değişimi?

Slot1 deki imeyi slot2 ye geçirebiliyor muyuz hafiza kartini kullanamiyorum
  13. A

Soru Rom atma

Cc9e modelinin romu a3e oluyor diyolar yuklerken sikinti olur mu ilk defa imei atilmis telefon aliyorum imei silinmeden bl acip twrp nasil yuklerim
  14. A

Soru Ekran Işığı Söndü

eu romdan mirooma geçerken telefon şarjdaydı büyük ihtimal ısındı telefona zarar verdi tam emin değilim ışığı söndü başka telefonun flashıyla zar zor görünüyor fastboottan globale geçtim ama hala aynı durum. panelde mi sorun var yoksa ekran kartı mı yandı garantiye girer mi şarjdayken söndü...
  15. A

Yardım Miroom yüklerken ekran kapandı

miroom yüklerken ekran kapandı açılmıyor recovery girmek için ses power basıyorum flash açılıyor telefon açılcakmış gibi titriyor açılmıyor ekran çok silik görünüyor
Üst Alt