altunbahadr kullanıcısının son içeriği

1. altunbahadr

Mod Dolby Atmos+Viper4AndroidFX+JamesDSP Kurma [MIUI 10 Pie]

Hocam bende James DSP programı sürekli durduruldu hatası veriyor çok kez denedim yardımlarınız için teşekkürler
  2. altunbahadr

Yardım Redmi yazısını Mi yapmak.

Poco serisi redmi modelleri arasına mı giriyor ki MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. altunbahadr

Yardım Mi6 şarj olmama sorunu

Kardeşim geçmiş olsun telefonda parça değişimi yaptın mı? MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. altunbahadr

Yardım Mi6 AHİZE (Karşıdan Gelen Ses)

Mantıklı dostum akşam deneyeceğim bende de aynı sıkıntı var ızgarayı parçalamak yerine kartları çıkartıp ince kıllı bir fırçayla da temizleyebilirdin MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. altunbahadr

Yardım Mi6 AHİZE (Karşıdan Gelen Ses)

Bende de ses kısık geliyor bi parça almayı düşünüyorum zannediyorsam 50 TL civarı zaten MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. altunbahadr

Yardım Mi 6 çok ısınıyor

İşlemci üzerindeki plakayı çıkartıp oraya termali sürüyorsun. Ardından kapağı kapattıktan sonra slikonsu bir yapı var onu da yenile MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. altunbahadr

Yardım Mİ6 parmak izi çalışmıyor.İlgili ayarlarda telefonda gözükmüyor

Bende öyle bir sorun yaşamıştım. Tüm parçalarını çıkarttım tekrar taktım temiz bir şekilde ilk olarak rom atmıştım işe yaramamıştı. Şuan çalışıyor MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. altunbahadr

Yardım Mi 6 çok ısınıyor

Stock karnel hiç değiştirmedim sadece magisk ve xposed programları ile modifiye ettim. MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. altunbahadr

Yardım Mi 6 çok ısınıyor

Rom ile alakası yok her telefon kullandıkça içindeki termal sıvılar soğuyor yahut tamir yapılırken önemsenmiyor. Ondan kaynaklı oluyor. Bende mi 4 vardı çok eskiden onun o şekil ısınma problemini çözmüştüm. MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. altunbahadr

Yardım Mi 6 çok ısınıyor

Samsun MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. altunbahadr

Yardım Mi 6 çok ısınıyor

Benimki normal şekilde ısısı çoğalıyor hiç bir şey yapmadan 43 derece civarı Cihazın termalini değiştireceğim MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. altunbahadr

Yardım Pil sıcaklığı çok düşük hatası

Ya ben deji bataryası aldım sıcaklığı çok düşük olacağını iddaa ediyorlardı şimdi telefonumu açıyorum 1 saatte açılınca telefon soğuk benzeri bir uyarı ile karşılaşıyorum. Şarjım 10 ar 10 ar gidiyor şarj da edemiyorum neyapacağım bilmiyorum 1594665036 Kardeşim şu YouTube videosunu atar mısın...
  13. altunbahadr

Yardım Mİ6 Şarj Aleti Önerisi

Bende baseus marka kablo ve adaptör aldım Ali den gerçekten aşırı memnunum hem kablosu süper. Kolay eskimiyor. amperi çok iyi çekiyor akım girdiği ve çıktığı sayı aynı oranda kesinlikle tavsiyemdir. Adaptör özellikleri orijinal adaptör ile aynı amper (Alırken her hangi bir kuşkun olmasın iade...
  14. altunbahadr

Soru Güvenlik güncellemesi

Bu konu ile ilgili görüşlerinizi yazarsanız sevinirim. MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. altunbahadr

Soru Güvenlik güncellemesi

Mi 6 güvenlik güncellemesi uzun zamandır güncellenmedi Mi6 kullanan hocalarım telefonumda sizce bir sorun var mı. Telefon güncellemesinde güvenlik yaması geldi dedi çoğu güncelleme bilgisinde diyor ama aylardır yükselmedi sorun ne olabilir? MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt