altunbahadr kullanıcısının son içeriği

1. altunbahadr

Soru Güvenlik güncellemesi

Mi 6 güvenlik güncellemesi uzun zamandır güncellenmedi Mi6 kullanan hocalarım telefonumda sizce bir sorun var mı. Telefon güncellemesinde güvenlik yaması geldi dedi çoğu güncelleme bilgisinde diyor ama aylardır yükselmedi sorun ne olabilir? MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. altunbahadr

Gcam MIUI 12 GCAM

Hocalarım MIUI 12 eu beta kurdum yanlız gcam kuramadım yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler. MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. altunbahadr

Soru Volte, görüntülü konuşma

Bunları nasıl aktif edebilirim? MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. altunbahadr

Yardım Analog tuş sorunu

Analog tuşlar çok sorun yapıyor bazen menü tuşuna dokunduğumda hiçbir tepki vermeyip telefonu yeniden başlatmak zorunda kalıyorum yardımcı olursanız sevinirim MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. altunbahadr

Yardım MIUI 12 Nasıl kurabilirim

Mi 6 nın MIUI 12 yi nereden indirebilirim ve kurulumunu ayrıntılı anlatabilirseniz sevinirim. Forumda aradım ama çok karışık bu konuya bir netlik kazandırabilir misiniz saygı değer hocalarım MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. altunbahadr

Yardım Not charge

Telefonu şarja taktığımda şarj olmuyor. Bu arada yeni batarya aldım (deji marka) ondan kaynaklanıyor olabilir mi? Pil bilgileri ekteki gibidir. MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi 1585075419 Orda çıkmamış
  7. altunbahadr

Yardım Telefon aşırı ısınması

Telefonum durduk yere, şarjda iken, şarjda hiç bir şey yapmıyor iken aşırı ısınıyor. Telefonumu sabah aldığımda aşağıdaki uyarıyı alıyorum sizce yazılımsal mıdır yoksa donanımsal mıdır donanımsal ise işlemciye ne yapabilirim, yazılımdan ise ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz. MI 6...
  8. altunbahadr

Soru Telefon öneri

Uygun fiyatlı bir telefon arıyorum f/p oldukça yüksek en az 6 GB ram bulunabilen xioami telefon önerisi alabilir miyim MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. altunbahadr

Yardım Mi6 bildirim çubuğu

Bildirim çubuğunu iPhone görünümüne nasıl çevirebilirim? Yardım eder misiniz MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. altunbahadr

Çözüldü Mi6 gcam

Telefonuma Google camera kurmaya çalıştım ama araştırdığım tüm zipleri denedim yalnız açamıyorum. MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. altunbahadr

Soru Mi 6 kernel

1-Mi 6 custom kernel var mı? 2-Ayrıca daha önce hiç denemedim. Telefon hard brick olur mu? Elimde kalır mı? 3-Kernel seçimdeki hangi kernel sürümümde hangi anahtar kelimeleri kullanmam gerekiyor? MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. altunbahadr

Yardım İşlemci frekansları düzgün çalışmıyor

Telefonuma FK karnel Editor uygulamasından bir kaç ayar yaptım. Ardından eski ayarlara döndüğümde karnelden yeni yaptığım ayarları uygulamadı ve şuan frekans sorunu yaşıyorum. Ve oyunlarımda game turbo da gpu yazan yer kayboldu. zannediyoraam stock karnel atmam gerekiyor yardımcı olursanız...
  13. altunbahadr

Mod Dolby Atmos (MiUI 9 - 11 & Android 9 - 10)

Ben yükledim telefonuma her denileni yaptım ancak uygulama bile çalışmamasına rağmen bana birkaç hata getirdi Dolby durduruldu hatası veriyor Birde telefonumda sım kart slotları çalışmıyor ımeı duruyor ancak sım kart algılamıyor pin vb. Hiç Bir şey sormuyor bu biraz canımı sıktı
  14. altunbahadr

Çözüldü Bootloader

Çok teşekkür ederim
  15. altunbahadr

Yardım Bl Kapandı Cihaz Açılmıyor

Hard brick olmuş olabilir
Üst Alt