Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
selamün aleyküm EU romda fasboot olarak kurulabilecek daha güncel bir sürüm mevcutmudur. En son yüklü olan kullandığım sürüm ektedir. Eğer çağrı kaydı özelliği aktif olan daha stabil bir Türkçe rom öneriniz olursa onuda dikkate alabilirim.
Aynen hocam hayırlı olsun yeni güncelleme ilgili görüşünüzü de bilmek isterim. Mi12 cihazımızın sayfasında pek hareket yok konu açan da yok soru ve şikayet bölümünde güncelde sakin genel olarak sıkıntı yok demekki iyi cihaz seçmişiz :)
Sırf call recorder için kullanıyorum çünkü okadar işime yarıyorki ve miui kendi kayıt programı dışındakiler de bi halta yaramıyor o yüzden globale geçmiyorum
Merhaba arkadaşlar telefonu alalı 3 hafta oldu ve taywan kararlı rom kullanıyorum sorun şu ilginç bir şekilde telefonu gece yattıktan sonra sarja takıp başucumda bırakıyorum sabah bi kalkıyorum ekranı kilidini açıp baktığımda ekran ortasında dönen kare animasyonu gözüküyor, hani şu telefonu...