Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cevabın için teşekkür ederim.
Şimdilik
True Phone Dialer & Contacts & Call Recorder
bu uygulamayı yükledim işimi görüyor. Kullanmak isteyenler olursa uygulama başarılı kullanabilirler...
Arkadaşlar yeni Mi 10T Pro aldım garantili faturalı daha önce mi 8 vardı satıp bunu aldım ama hiç araştırmadan baktım ki arama kaydetme özelliği yok ne yapabilirim biraz araştırdım hindistan rom yuklenip oluyormuş ama garanti bozulur mu Başına gelen oldu mu ne yapabilirim bu konuda yardımcı...
Xaomi Redmi Note 4 SD şimdi Snapdragon işlemcili SoC ile Hindistan pazarında satışa çıktı.
Cihaz iki flaşlı versionu ve 2GB + 32GB, 3GB + 32GB ve 4GB + 64GB olmak üzere üç çeşit kapasiteli cihaz sunuyor.
Redmi Note 4, işlemci Adreno 506 GPU'nun yanında Octa-core 2.0 GHz'lik Cortex-A53 Qualcomm...
Son söylentiler, Xiaomi'nin Mi 6'yı üç değişik modelde çıkacağına işaret edildi.
Son raporlara göre , en seçkin model (Mi 6 Pro) çift kenar kavisli ekrana sahip bir seramik gövdeli olacak. Cihaz, 6GB RAM ile güçlendirilecek.
Diğer iki modeli düz ekrana sahip olacak ve 4GB RAM ile güçlenecek...
Mi serisi ile başlayalım. Mi serisi cihazlar Mi4, Mi5, Mi5s, Mi5s Plus, Mi Not 2, Mi Max ve Mi Mix'in Android N'yi alması bekleniyor Mi 3 ve Mi Notu çıkarılacaktır.
Redmi serisinde popüler Redmi cihazları Redmi 3S, Redmi 3S Prime, Redmi 4A, Redmi 4 ve Redmi 4 Prime alacak gibi görünüyor.
İşte...
Mi serisi ile başlayalım. Mi serisi cihazlar Mi4, Mi5, Mi5s, Mi5s Plus, Mi Not 2, Mi Max ve Mi Mix'in Android N'yi alması bekleniyor Mi 3 ve Mi Notu çıkarılacaktır.
Redmi serisinde popüler Redmi cihazları Redmi 3S, Redmi 3S Prime, Redmi 4A, Redmi 4 ve Redmi 4 Prime alacak gibi görünüyor.
İşte...
Arkadaşlar Telefonun içindeki dosyaları kurtarmak için hangi programı kullanmam lazım. Buldugum programlarda root istiyor telefona root nasıl atılır yardımcı olabilecek varmı?