altugtas kullanıcısının son içeriği

1. altugtas

Yardım Redmi note 13 pro 5g fake rom

mardinde cihaz aldığım kişi 13 pro 5g direnç işlemini 300 TL ye yaptırıyor bana 600 e satıyor. Büyük şehirlere gelince 1500-2000 TL oluyor :)
  2. altugtas

Yardım Poco X3 NFC 128 8 qcn lazım dostlar

https://mega.nz/file/2pQ2yJzB#Ew2mgpw5V7Dp3aQocy4h8ymZhUucuU-n2YmTv5FRrdg
  3. altugtas

Yardım Redmi note 13 pro 5g fake romu global nasıl yaparım

Stres yaşamak istiyorsanız bu telefonu alın. Şiddetle tavsiye ediyorum 🤣🤣
  4. altugtas

HyperOS Redmi Note 13 Pro (garnet) XiaomiEu HyperOS

Şimdiki cihazlar kilit kapalı şekilde geliyor. Sanırım açmak için de yetkili hesap müdahalesi gerekiyor. Sizin cihazınız Çin sürüm ise kilidi nasıl açtınız. Yol gösterir misiniz?
  5. altugtas

Yardım Redmi Note 13 Pro 5G Çin cihazının kilidi açılmıyor

İşte ilk aşamada bl kilidini nasıl açtınız mühim olan o... Orası normal yöntemle gecilmedigi için devamı gelmiyor. O kisimi nasıl açtınız anlatırsanız pekçok kişinin sorununa çözüm olacaktır.
  6. altugtas

Rom Redmi Note 12 Pro / Pro+ 5G ( ruby ) Global MIUI V14.0.8.0.SMOMIXM Android 12 Güncelleme Bağlantıları

Cihazının yazılım yada direnç kayıtlımı? Direnç kaydı sonrası nfc gidiyor diyorlar. Sizde böyle bir sorun oluşmadımı?
  7. altugtas

MIUI 14 Redmi Note 12S (4G) [sea] Türkiye MIUI 14.0.5.0.THZTRXM Android 13 Güncelleme Bağlantıları

zaten imei gitmişti o sebeble stok rom yükleyip tekrar imei attım
  8. altugtas

MIUI 14 Redmi Note 12S (4G) [sea] Türkiye MIUI 14.0.5.0.THZTRXM Android 13 Güncelleme Bağlantıları

Merhbalar. Yurtdışı repair edilmiş 12s var. Sanırım güncelleme yada sıfırlama yapmışlar ve cihaz recoverye düşmüş. Reboot yapsakta aynı ekrana tekrar düşüyor. TWRP yada baska recovery mevcut değil. Stock recovery açılıyor. Ne yapmamı önerirsiniz?
  9. altugtas

Rom 17.07.2023 Promeo MIUI 14.0.1 Rom (Endonezya Derlemesi Geldi)

İlk global çıkınca onu yükledim, o zaman Endo çıkmamıştı. Şimdi direk endoya geçsem kullandığım banka uygulamalarını tekrar kurmak sorun. Temassiz işlemlerde düzenlene kadar çok problem yaşadım. Şimdi silsem tekrar kurunca aktivasyonda problem olacak. Globalde ilk 2 sürümde şarj cok iyiydi fakat...
  10. altugtas

Global sürüm yokmu? Globalde kaldık. Endonezya güncelleniyor ama globalde tık yok!!!
  11. altugtas

Ben twrp den tekrar üzerine flasladim düzeldi. Hiçbir verimde kaybolmadi.
  12. altugtas

Evet güvenlik uygulamasını guncelelyince twrp ye atıyor. Kaldırdım düzeldi.
  13. altugtas

Bende sırasıyla kirli kurulum yaptım bendede hiçbir olaorunnyok şu anda.
Üst Alt