altanis kullanıcısının son içeriği

1. altanis

Tema Tema Çalışmaları İçin İkonlar

Merhaba, Bu zor günlerde evde boş otururken işe yarar bir şey yapmak istedim ve aşağıdaki ikonları tasarladım.Bu ikonları paket haline getirdim samsung cihazımda kullanıyorum ve tema düzenleyen ya da yapan arkadaşların da işlerine yarar diye paylaşmak istedim. İkonların hepsinin yapımı bana ait...
  2. altanis

Satıldı Satıldı

Cihaz forum dışına satılmıştır.
  3. altanis

Yardım Telefonun İlk Sim Kart Takılma Zamanını Öğrenmek

Merhaba arkadaşlar, 2.el bir Mİ 9 Global cihaz aldım.Cihaza imei işlemi yaptırmadım.Satan kişi cihazın alındıktan sonra birkaç hafta kullanılığını,sonra kenarda beklediğini,ardından da yine 3-4 hafta kullanıldığını belirtiyor.2 haftadır da cihaz bende ve imei için herhangi bir sms gelmedi...
  4. altanis

Yardım Sms tarih rengi değiştirme

Resimde kırmızı içinde görülen tarih rengini değiştirmeyi hem com.android.mms hem de framework-miui-res içindeki theme_values.xml içinde aramama rağmen bulamıyor ve değiştiremiyorum. agit77 hocam yine size başvurayım dedim.şimdiden teşekkürler.
  5. altanis

Çözüldü Tema Alt Bölüm Renklendirme

Merhaba arkadaşlar, Elimdeki bir tema (Sanırım v10 teması ama v11 de de kullanılabiliyor) var. Tema gerçekten çok hoş bir tema fakat ayarlar,sms ve contact bölümlerinde altta beyaz renk çıkıyor. Bunu ana lacivert renk ile kaplayabilmek mümkün mü? Aşağıdaki resimlerde kırmızı ile belirttiğim...
  6. altanis

Diğer Fastboot Rom Atarken İlginç Durum

Merhaba arkadaşlar, Mi 9 cihazıma fastboot ile v 11 Global eu rom atarken çok ilginç bir durum oluşuyor. Mi Flash uygulaması ile romu flashlıyorum,en sonunda error veriyor fakat rom yükleniyor. Resimde de bu görünüyor. Daha önce bu durumu yaşayan var mı? Error neden veriyor,error veriyorsa rom...
  7. altanis

Satıldı Mi 9T Pro 6/64 / 15 Günlük Cihaz (Satılmıştır)

Merhaba, 15 gün önce sıfır aldığım cihazımı satıyorum.İlk günkü ayarındadır.Çizik.vuruk,sorun yoktur.Kutusu ve kutu içeriği tamdır. Bootloader kilidi açılmıştır ve alan kişi dilediği an cihazı malum yolla kayıt ettirebilir.Ya da toplamda 7 ay 15 gün kayıtsız olarak kullanabilir. Cihaz...
  8. altanis

Yardım Değişmeyen İkonlar (Android 10-Miui 11)

Merhaba, Kendim için yaptığım Miui 11 temada 4 ikon ( Galaxy Gear,Messenger Lite,gmail ve Bip) malesef değişmiyor.Hangi temayı kullanırsam kullanayım aynı ikonlar geliyor. Temalar Miui 11 uyumlu temalar. icons içindeki theme_fallback.xml içinde gear kodu var o da değişmiyor. Bu ikonların benim...
  9. altanis

Yardım Bootloader Kilit Açılma Bekleme Süresinde Sim Çıkartmak

Merhaba, Başka bir konuda da soranlar olmuş,ben de o başlıkta sordum ama cevap alamadım. Bootloader kilidini açma süresini aldım.Bu süreyi beklerken sim kartı çıkartıp diğer cihazımda kullanmsam ve Xioami kenarda dursa, bu kilit açma süresini etkiler mi?
  10. altanis

İpucu Mi 8 Sıcak Fırsatlar

Hocam amazon'da satılan Mi 8'in genpa garantili olduğunu nasıl anladınız? Bir de xiaomi türkiye garantili yazıyor.Evofone mu bu?
  11. altanis

Sohbet Birdaha rom atmayacağım. EDİT:8.01.2019 UNBRİCK

Zamanında 1400 liraya aldığım Huawei Mate S cihazı aynen senin gibi hardbrick yaptım ve yapabilen kimse çıkmadı.Ben de 500 liraya satmıştım. Eğer bir rom,root hastası iseniz Huawei den uzak durun,ille de Huawei kullanacağım diyorsanız stock rom ile devam edin,başınız ağrır.
  12. altanis

Tema Ve Beklenen Tema Geldi Kezzy colors V1

Şaşırmadım açıkçası hi~~ Huawei alırsak aklımızda olsun.
  13. altanis

Hocam var ama cihazım artık Samsung S8,dolayısıyla eskisi gibi tema düzenleyip paylaşamıyorum ama Mi7 bir gelsin,kısmetse alacağım o zaman tekrar paylaşırım. Hatta VSM hocamın bu temasını da indirip arşive attım,ileride kullanırım diye.
  14. altanis

VSM hocam, Miui temalarını Emui ortamına portlamayı başarırsan hemen bir Huawei alacağımgiggle~~
  15. altanis

Hocam valla döktürmüşsün ellerine sağlık.Sade ve gösterişli bir tema olmuş.
Üst Alt