alsancakteam13 kullanıcısının son içeriği

1. A

Soru POCO X6 Pro EU ROM Nasıl Yüklenir?

tamam teşekür ederim bekliyorum
  2. A

bana poco x6 pro adb fastboot usb sürücüsü windows 11 de çalışan sürücü paketi linki atarmısın minimal adb fastboot devices diyorum cihgazın adı gözükmüyor ne yaptım olmadı hangi sürücüyü yükledim olmadı sürücüler minimal adb and fastboot cihaz adını göstermiyor custom rom yükleyemiyorsun
  3. A

merhaba arkadaşım bana redmi k70e elite rom çinstable versiyon atarmısın rica etsem biraz çabuk atsan.
  4. A

yüklemeyin 1 dakılıyor 5 dakika dopnuyor siyah ekrana düşüyor eu rom 5 para etmiyor takılıyor donuyor bunlar yapmayı bilmez.
  5. A

bana poco x6 pro adb fastboot usb sürücüsü windows 11 de çalışan sürücü paketi linki atarmısın minimal adb fastboot devices diyorum cihgazın adı gözükmüyor ne yaptım olmadı hangi sürücüyü yükledim olmadı
  6. A

bana poco x6 pro adb fastboot us sürücüsü window2s 11 de çalışan sürücü paketi linki atarmısın minimal adb fastboot devices diyorum cihgazın adı gözükmüyor ne yaptım olmadı hangi sürücüyü yükledim olmadı
  7. A

merhaba arkadaşım poco x6 pro hyperos global os1.0.1 fastboot rom sürümünü atarmısın
  8. A

NE YAPTIMSA TWRP YÜKLEYEMEDİM POCO X6 PROYA DOĞRU KOMUTLARI YAZMAMA RAĞMEN SÜRÜCÜLERİMDE TAM
  9. A

eu rom hyperos 3 rom çıktımı nasıl bir şey 2 sıfır gibi sıkıntılı bozukmu bilgisi olan varmı haylen takjılmalar oluyormu lütfen birisi cevap yazsın
  10. A

eu rom hyperos 3 rom çıktımı nasıl bir şey 2 sıfır gibi sıkıntılı bozukmu bilgisi olan varmı.
Üst Alt