Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öncelikle iyi aksamlar herkese..note 9 pro cihaz aldım yeni 1 haftalık cihaz yurtdışından ve telefonumun telefona imei atılması için önce bootloader kilidinin açılması gerekiyormuş bu konuda bilgi almak istiyorum sizlerden cihazımın bootloader kilidini nasıl açarım yardımlarınızı için şimdiden...
öncelikle iyi aksamlar herkese redmi note 9 pro almayı düşünüyorum sizce nasıl telefon redmi serilerinin bazılarında hayalet ekran sorunu meydana geliyormuş redmi note 9 proda da meydana gelir mi sizce ekran paneli açısından önerileriniz ve tavsiyeleriniz benim için değerler tekrardan herkese...
Arkadaslar bu telefonu almaya karar verdim sizce almalı mıyım birde bu telefonun kullanıcıları yorum yapabilirler mi önerirlermi + ve - yönleri nelerdir belirtirseniz sevinirim.
bu iki telefon arasında kaldım özellik olarak hemen hemen birbirlerine benziyorlar, note 6 pro nun 4gb ram 64 gb hafıza seçenegi var bir de note 6 pro android 9.0 güncellemesini ald mı internetten baktıgımda işletim sistemi 8.1 olarak gözüküyor yükseltme ile 9.0 yazıyor bu konudada bilgilendirir...