alreadyover kullanıcısının son içeriği

1. A

Yardım Redmi Note 9 Pro Bootloader ve İmei Hk.

Öncelikle iyi aksamlar herkese..note 9 pro cihaz aldım yeni 1 haftalık cihaz yurtdışından ve telefonumun telefona imei atılması için önce bootloader kilidinin açılması gerekiyormuş bu konuda bilgi almak istiyorum sizlerden cihazımın bootloader kilidini nasıl açarım yardımlarınızı için şimdiden...
  2. A

Soru Redmi Note 9 Pro Önerir misiniz ?

öncelikle iyi aksamlar herkese redmi note 9 pro almayı düşünüyorum sizce nasıl telefon redmi serilerinin bazılarında hayalet ekran sorunu meydana geliyormuş redmi note 9 proda da meydana gelir mi sizce ekran paneli açısından önerileriniz ve tavsiyeleriniz benim için değerler tekrardan herkese...
  3. A

Sohbet REDMİ NOTE 7

Arkadaslar bu telefonu almaya karar verdim sizce almalı mıyım birde bu telefonun kullanıcıları yorum yapabilirler mi önerirlermi + ve - yönleri nelerdir belirtirseniz sevinirim.
  4. A

Sohbet note 8 pro

ben 0 almak istiyorum internette bulamadım türkiyeye ne zaman gelicek ?
  5. A

Sohbet note 8 pro

note 8 ve note 8 pro bi kaç gün önce yeni telefon yabancı ülkerde satışa sunuldu fakat türkiyeye ne zaman gelicek bunun hakkında bilgisi olan var mı ?
  6. A

Sohbet NOTE 6 PRO vs NOTE 7

bu iki telefon arasında kaldım hangisini önerirsiniz ve hayalet ekran iki telefondada oluyor mu + ve - yönleriyle belirtirmisiniz
  7. A

Sohbet note 6 pro VS red mi 7

bu iki telefon arasında kaldım özellik olarak hemen hemen birbirlerine benziyorlar, note 6 pro nun 4gb ram 64 gb hafıza seçenegi var bir de note 6 pro android 9.0 güncellemesini ald mı internetten baktıgımda işletim sistemi 8.1 olarak gözüküyor yükseltme ile 9.0 yazıyor bu konudada bilgilendirir...
Üst Alt