AlpturkH kullanıcısının son içeriği

1. AlpturkH

Soru Redmi 9C Mıuı 12.5 ve Mıuı 13

Redmi 9C için Mıuı 12.5 güncellemesi geleceği yaklaşık 1 ay önce söylenmişti ama halen gelmedi. Bundan dolayı direk Mıuı 13 güncellemesi gelecek olabilir mi ? -okuduğunuz için teşekkür ederim.
  2. AlpturkH

Soru Redmi 9C Çin Romu

Merhaba Redmi 9C (angelica) için Çin romu hariç diğer tüm romlar bulunurken neden Çin romu yok ?
  3. AlpturkH

Çözüldü Redmi 9C cihazıma Redmi 9C NFC Romu

Merhaba Redmi 9C (Angelica) cihazıma Redmi 9C NFC (Angelican) romu uyumlu olurmu, sorunsuz çalışırmı ? -Teşekkür ederim şimdiden.
  4. AlpturkH

MIUI 12.5 Redmi 9 - Global Kararlı Rom V12.5.3.0.RJCMIXM [ Android 11] İndirme Bağlantıları

Redmi 9 Global Kararlı Rom V12.5.3.0.RJCMIXM [ Android 11] Güncelleme ve Kurulum Talimatları Talimatları 1) OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz. 2)Aşağıda bulunan Recovery indirme bağlantısı üzerinden zip uzantılı dosyayı indirip Twrp / Install menüsünden dosyayı...
  5. AlpturkH

Yardım Redmi 9 nfc özelliği varmı

Merhaba, telefonumun ayarlarına baktığımda nfc gözükmüyor, cihazımda nfc özelliği varmı ?
  6. AlpturkH

Yardım Redmi 5 plus fastboot modunda kaldı

Merhaba redmi 5 plus cihazımın sürümünü mi flash üzerinden mıuı 10'a düşürmüştüm cihazı aktif kullanırken tekrar mıuı 11'e yükseltmek istediğimde güncelleme sonrası cihaz açılmadı, sadece fastboot moduna giriyor, tekrar flashlamak istediğimde ise "remote: flash write failure" hatasını alıyorum...
Üst Alt