alptuginal kullanıcısının son içeriği

1. A

Güncelleme olayını mi öğrenmem gerek

İnanın bilmiyorum , telefonu 2. El aldım. Biraz temkinli davranıyorum , telefonda supersu yüklü, sizden bir tavsiye istiyorum ilk defa birşeyler yapacgim telefona, ilk olarak yedek almalıyım , twrp beni kurtarır mı çoğu seyin ters gittiğini düşünsek bile Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk...
  2. A

Bu kendi yapmam gereken güncellemeler için ise bootloader kilidi açık olmalı ve tüm o zor olan :) detaylara hakim mi olmalıyım yoksa xiaomi.eu nün stabil romlarini Sp.flash.tool ile yukleyebilecekmiyim bootloader kilidi açık olmadan ? Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. A

Sistem de eski bir durum sanırım ? Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. A

Orijinal bir surum mudur bu? Hafta sonu biraz ugrasacagim halen güncelleme almıyor telefon ve canım sıkılıyor cidden, bootloader kilidi açmadan yapılacak birşey var mıdır? Tsk yardim için Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. A

İstanbul dayım ve pek bu işlerden anladığım söylenemez,, tavsiye edeceğiniz bir yer var mı çözüme doğru yol alabilecegim Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. A

Aslında bende öyle dusunuyorum ama bir iki temel sorunum var, yoksa beklemek mantıklı tabiki. 1. Si kulaklığı çıkardığım zaman hala kulaklık takiliymis gibi işaret kalıyor ve telefon konuşması yapamiyorsun anca hoparlörleri felan acman gerek, 2. İse kalsik kameradan galeriye gecememe. Bunlar...
  7. A

Cihaz mtk Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. A

Cihazı yeni aldım 2. El olarak ve cihaza 3 haftadır herhangi bir güncelleme gelmedi. Açıkçası telefonda orijinal bir rom mu var yoksa manuel olarak benim güncelleme olayını mi öğrenmem gerek ( pek bi fikrim yok o işlemler hakkında) bilmiyorum . Cihaz redmi note 3 ve su an 7.3.1 stable diyor...
Üst Alt