Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar arkadaşlar, mi 5 prime telefonun arka kapağı kenarları düzgün oturmuş biçimde fakat içe doğru hafif 1-2mm kadar girmiş gibi duruyor telefonu gayet düzgün muhafaza etmeye çalışıyorum pantolon cebinde dururken ister istemez arka tarafı üstüne denk geliyor bu yüzden biraz sıkışmış...
Arkadaşlar merhaba, 8.2.2.0. kararlı offical rom yüklü mi 5 telefonda arada sırada kendi kendine cihazı bul uygulamasi kendi kendine sonlandırıldı hatası çıkıyor mı hesabı kullanmıyorum bootloader felan kapalı hiç bişey yapmadım geldiğinden beri bu şekilde kullanıyorum sadece 1 kez Android 7 ye...
Öyle yapıyorum zaten çift tıklama ile açıp kilitle ikonuyla kapatıyorum, ama yine de içine göçmüş gibi duruyor kılıf, kılıf sürekli baskı yapiyomus gibi sürekli, tus kısmını iğne ile felan çıkarabilir miyim? Kenar kisimlari çıkıyor ama o zamanda silikon kısmı kalıyor kılıfın kendi özelliğini...
Selamlar arkadaşlar, mi 5 kullanıyorum, XİAOMİ Mi5 Mİ5 PRİME Mİ5 PRO HYBRİD KORUMALI SİLİKON KILIF | Akilliphone.com ,bu kılıftan kullanıyorum 2 aylık cihaz güç tuşunda hafif içe göçme gibi bişey oluyor telefonun kendi tuşunda fazla bişey yok ama zaman içinde artar mı veya ne önerirsiniz kılıf...
Mümkün olduğunca kapalı yerlerde ekran parlaklığının ekranı görmeye yettiği yerlerde düşük ekran parlaklıklarında kullanmaya çalışın(tecrübeyle sabittir) ısınmanın kaynağının en çok olduğunu düşündüğüm kısım bu bence, dışarıdayken benim cepte bile ısınıyor güneş çok ise mümkün mertebe güneş...
bir tek oraya girdi zaten tek girmesini istemediğim yer, mi 5 teardown videosunda type-c girişinde water resistant olduğunu görmüştüm ama kulaklık jack girişinde var mı su koruması bilemiyorum kağıt havlunun ucu ile içinde kalan nemi, suyu olabildiğince aldım başka ne önerirsiniz çekindiğim konu...
Arkadaşlar Merhaba mi 5 in kulaklık jack girişine bugün az miktar su girdi bi peçete ile içerisindeki suyu temizledim olabildiğince ama bi sıkıntı olmaması için ne yapmam gerek nasıl bi yol izlemeliyim lütfen yardımcı olun
Yardımlarınızı bekliyorum Cantara
Merhaba arkadaşlar başlıkta da belirttiğim üzere telefonu bilgisayara bağlayınca doğal olarak telefondan fotoğraf veya dosya aktarımı seçeneklerinden birini seçip telefondaki dosyalara bilgisayardan ulaşıyorum ancak bilgisayarı kastırıyor ve bazı fotoğrafları açamıyor, bilgisayara kopyalayamıyor...
Hocam pek yardımı olur mu bilemiyorum, ama Ayarlar --> Pil --> Uygulamaların pil kullanımını yönet kısmına girdikten sonra uygulamaları seçin bölümünde tek tek uygulamalara tıklayarak hepsinde MIUI Pil Tasarrufu(önerilir) var o seçili mi bi bakın bence.
Not : telefonu aldığımdan beri o ayar...
Sağolsun forumdan cantara adlı admin ile görüştüm yardımcı oldu herhangi bi garanti durumunda fatura ile ilgili sıkıntı olmayacağını söyledi ben e-fatura sisteminde gözükmeyince o yüzden sormuştum başka bi işlemde kullanacağımı sanmıyorum zaten faturayı, o yüzden gerek kalmadı teşekkürler...
cantara hocam size de GittiGidiyor üzerinden cepport a da mesaj attım bilgileri GittiGidiyor sistemi üzerinden de güncelledim faturayı hangi adrese kargolamam gerekiyor? faturayı kesenin adresine mi yoksa bana telefonun kargolandığı adrese mi?