Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar Telefonum Normade Sim kart okuyor ama Sim kart 1 ve Sim kart 2 nin yerini değiştirdiğimde okumuyor... Simleri Sahiplenmiş gibi sanki.. Başka sim kart okumuyor... Sıfırladım, Modem dosyasını yeniden kurdum yinede çözemeim Problemin çözümünü bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim
Beyler Zenex hocamızın paylaştığı yeni Android Q 3.3.1 Twrp yi yüklüyorum, Cihaz yeniden başladığında Yeniden fastboot moduna geliyor ve başka twrp kurarken hata veriyor. Yardım edin lütfen. Stockrom kurdum yeniden aynı twrp yi kurdum yine aynı hata.. ne yapa bilirim ?
Bunu denemedim... Fakat başka bir twrp ve Zenex hocamızın yayınladığı Şebeke sorunu için Yaptığı Script te... Hep hata veriyor.
1562758306
Recovery - [UNOFFICIAL]PitchBlack Recovery Mİ 8 SE Fastboot Yükleme
Kurmak istediğim bu Twrp sizin yönteminiz ile kurula bilir mi ?
Arkadaşlar Telefonumda Twrp kurulu Fakat Başka bir twrp yüklemey çalıştığımda Hata veriyor.. yada Şebeke Modulünü yüklemeye çalıştığımda...
Ya hata veriyor Yada telefon siyah ekranda kalıyor... Oem Kilidi açık- Usb hata ayıklama açık. Fastboot modunda bişey yükleyemiyorum.