alpkaankrdmn kullanıcısının son içeriği

1. alpkaankrdmn

Yardım Mi 8 SE Modem Dosyası yüklü Olmasına Rağmen Şebeke sorunu !

Arkadaşlar Telefonum Normade Sim kart okuyor ama Sim kart 1 ve Sim kart 2 nin yerini değiştirdiğimde okumuyor... Simleri Sahiplenmiş gibi sanki.. Başka sim kart okumuyor... Sıfırladım, Modem dosyasını yeniden kurdum yinede çözemeim Problemin çözümünü bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim
  2. alpkaankrdmn

İnceleme Mi 8 Se Miui 12

Arkadaşlar yeni gelen 2. Miui 12 guncellemesinde çoğu hata gitmiş, Modem dosyası çalışıyor kura bilirsiniz
  3. alpkaankrdmn

Yardım Sim etkinleştirilmiyor ve Şebeke gelmiyor

Arkadaşlar Beta 20.3.26 sürümünü kurdum...Sim kartı etkinleşmiyor.. Bekiye yetersiz diyo... Bakiye yüklesem sebeke gelirmi yoksa Sürümsel bir hata mı ?
  4. alpkaankrdmn

Yardım Android 10 icin twrp

Arkadaslar mi 8se cihazim var stable yükle, twrp 1227 var, android 10 uyumlu sıkıntısız twrp hangisi
  5. alpkaankrdmn

Çözüldü Çin Romundan Başka rom kuramıyorum

Arkadaşlar Mi 8 SE cihazıma Çin romundan başka rom Kuramıyorum.. Twrp kurduktan sonra hangi Rom u kursam.. Cihaz hep fastboot modda kalıyor
  6. alpkaankrdmn

Yardım Arkadaşlar TWRP yüklüyorum Cihaz Brick oluyor yardım lütfen

Beyler Zenex hocamızın paylaştığı yeni Android Q 3.3.1 Twrp yi yüklüyorum, Cihaz yeniden başladığında Yeniden fastboot moduna geliyor ve başka twrp kurarken hata veriyor. Yardım edin lütfen. Stockrom kurdum yeniden aynı twrp yi kurdum yine aynı hata.. ne yapa bilirim ?
  7. alpkaankrdmn

Soru Mıuı rom 11 stabil sürüm

evet stabil bu
  8. alpkaankrdmn

Soru Mıuı rom 11 stabil sürüm

MIUI 11 - MIUI 11.0 STABLE RELEASE
  9. alpkaankrdmn

Yardım Fastboot ta TWRP kuramıyorum

Bunu denemedim... Fakat başka bir twrp ve Zenex hocamızın yayınladığı Şebeke sorunu için Yaptığı Script te... Hep hata veriyor. 1562758306 Recovery - [UNOFFICIAL]PitchBlack Recovery Mİ 8 SE Fastboot Yükleme Kurmak istediğim bu Twrp sizin yönteminiz ile kurula bilir mi ?
  10. alpkaankrdmn

Yardım Fastboot ta TWRP kuramıyorum

arkadaşlar cihazım fastboot modundayken twrp kuramıyorum yada twrp sürümünü yükseltemiyorum. hata veriyor yada telefon siyyah ekranda kalıyor nasıl düzelte bilirim ? yada cihazımdaki twrp yi nasıl komple silebilirim ?
  11. alpkaankrdmn

Yardım Twrp Yüklenmiyor

Arkadaşlar Telefonumda Twrp kurulu Fakat Başka bir twrp yüklemey çalıştığımda Hata veriyor.. yada Şebeke Modulünü yüklemeye çalıştığımda... Ya hata veriyor Yada telefon siyah ekranda kalıyor... Oem Kilidi açık- Usb hata ayıklama açık. Fastboot modunda bişey yükleyemiyorum.
  12. alpkaankrdmn

Recovery Xiaomi Mi 8 SE Twrp 3.3.0-0423 Tek Tuş Yükleme Aracı

PitchBlack Olarak açıldı Normal Twrp ile aynı tema sımı farklı bunu ? Bunumu kullanıyor sunuz ?
  13. alpkaankrdmn

Recovery Xiaomi Mi 8 SE Twrp 3.3.0-0423 Tek Tuş Yükleme Aracı

Bu twrp uyumlu çalışıyor demi 3.3.1 diyor
Üst Alt