alpikkkk kullanıcısının son içeriği

1. A

Ana Başlık Xiaomi Mi Max 3 Kullanıcılar Kulübü

Hocam cod da dusuk ayarda aciyor,pug da da kasmadan dusuk ayarda oynarsin. Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk
  2. A

Rom Xiaomi Mi Max 3 - MIUI 10 Android 9 - 9.9.6 EU Beta ROM

Olur mu hocam,Üstad ne derse o:) denerseniz haftaya bende deneyeyim.miui tabanlı romlar zaten güzel,siz denerseni bende zaman oldukça denerim. Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. A

Bilmiyorum, patron sizsiniz aosp ben hoşuma gitmiyor nedense,pil vs az gidiyordu çok eskiden ,simdikiler nasıl bilmiyorum.Tavsiyenize açığım MI MAX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. A

Baya varmış, başka romlari deneyeceğiz o zaman. MI MAX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. A

Ne zaman yeni rom gelecek,beni de kaşıntı tuttu:) Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. A

Yardım Şebeke çekim kuvveti iyi olan bir rom önerisi

Huwai telefonlar normalde en iyi çeken telefonlar,hocam.Bunu yaşamanız normal Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. A

Pil önemliyse mi Max 3 cihazi güzel,hız olarak diğer cihazlar daha iyi,daha güçlü.max 3 için IMEI anlatımım var baska sitede Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. A

Rom Redmi Note 7 Xioami Eu Beta Rom MIUI_10.5_9.9.3

Aynen:) Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. A

Rehber Xiaomi Unlock Tool ile Bootloader Kilidini Açma

Duruyor hocam IMEI kapandı,mecburen aldım,şimdilik malum yolla kayıt etmedim Max 3 e .Çok memnunum Max 3 den,bir süre idare edicem, artık. MI MAX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. A

Anladım hocam ben sistem yedeği alınıyor mu merak ettim,yani bootloader açılmadan twp yükleniyor mu, teşekkürler MI MAX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. A

Şimdi redmi note 7 için denedim. 165 saat sonra deneyin dedi. Bu arada yedek işlemini nasıl yapacağız,
  12. A

Haber IMEI KLONLANMIŞ telefonlar ile ilgili bir kereye mahsus AF GELİYOR!

Onu birakin ,adam akıllı kurumlardan vergi alsa yeter, ama amac sömürü olduğu için, devlet bütçesinin %80 i dolaylı vergilerden (ekmek,su gıda vs.) Oluşuyor. Yani lux mallardan değil herkesin kullandığı temel ihtiyaclardan alıyor. MI MAX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. A

Hayır almadım hocam. MI MAX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. A

Sanırım öyle yapmıştım, hocam. MI MAX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. A

Maksi rom muydu ismi neydi ama 1 ay önce o vardı, ama siz daha iyi bilirsiniz hocam:) MI MAX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt