alpikkkk kullanıcısının son içeriği

1. A

Rom Poco X3 NFC Pixel 5 Android 12 Port Rom

Aynen şaşırırdım öyle olsa , bende tekrar almayı da düşündüm esasında ama almışken performans olarak iyi ve ucuz bir şey alayım dedim poco dışında pek şeçenek yoktu o dönemde(şimdide yok). Max 3 benzeri bir şey çıkarsa alırım. Poco nun avantajı çok fazla geliştirici desteği var,ve sizde...
  2. A

bende sevinmiştim:)
  3. A

Poco x3 demisin hocam.:)
  4. A

Rom POCO X3/X3 NFC- Pixel Plus UI [SURYA/KARNA] [OFFICIAL][ELEVEN]

Bir kaç kere bende de oldu,çok nadir oluyor hocam.
  5. A

MIUI 12 Poco X3 NFC Xiaomi.Eu Stabil Rom 12.0.4.0.QJGMIXM

Miu bazlı romda önce rom flaş,sonra format data hocam,eski usul olmuyor dediginiz gibi,doğrusunu yapmışsınız:) İlk sayfada yazılmış ayrıca. M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. A

Soru poco x3 sd kart resimleri galeride yok

Başka bir galeri uygulaması yukleyin M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. A

MIUI 12 Poco X3 NFC Xiaomi.Eu Stabil Rom 12.0.4.0.QJGMIXM

Bir sıkıntı görmedim ,günceli kurun bence. M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. A

Soru Galeri izin sorunu

hocam g.playden baska bir galeri uygulamasi yukleyin.O sekilde silersiniz. M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. A

Rom Xiaomi Mi Max 3 MIUI 12 Stable (12.0.1.0) [Android 10] by GREESHAN

Tekrar geçmiş olsun hocam.Cok teşekkürler cevap için. Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. A

Teşekkür ederim hocam.Peki ekran orjinal mi,ya da eski ekranıyla fark var mı.Bendeki ekran baya parlaklığı az. Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. A

Ok. Pil iyi gitsin gerisi önemli degil.İ DOBERDEN hocam gelince yazar o zaman.:) Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. A

Sorun yoksa, dediğiniz gibi hocam, değiştirmeye gerek yok. Benim ekran sıkıntısı var,iyice bozulursa artık iyi bir ekran bulnaya çalışacağım, orjinal çıkma olsa süper olur. Max3 biraz yavaş kalıyor ama idare eder bir sure daha.Pil durumu nasıl,2. Şarj sonrası bakacağım pil durumuna. Redmi Note...
  13. A

Anladım hocam bir süre kullanayım, iki telefon var bu sıralar.Hanim a note 8 pro aldım,şimdilik bende.max 3 ü oyun için kullanıyorum. Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. A

İlk izlenim iyi,özelleştirmeler var ,ama çok bakamadım.Kullanirim bir süre,güncelleme alıyor mu her hafta Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. A

Elinize sağlık, iniyor şu an
Üst Alt