Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aynen şaşırırdım öyle olsa , bende tekrar almayı da düşündüm esasında ama almışken performans olarak iyi ve ucuz bir şey alayım dedim poco dışında pek şeçenek yoktu o dönemde(şimdide yok). Max 3 benzeri bir şey çıkarsa alırım. Poco nun avantajı çok fazla geliştirici desteği var,ve sizde...
Miu bazlı romda önce rom flaş,sonra format data hocam,eski usul olmuyor dediginiz gibi,doğrusunu yapmışsınız:) İlk sayfada yazılmış ayrıca.
M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim hocam.Peki ekran orjinal mi,ya da eski ekranıyla fark var mı.Bendeki ekran baya parlaklığı az.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sorun yoksa, dediğiniz gibi hocam, değiştirmeye gerek yok. Benim ekran sıkıntısı var,iyice bozulursa artık iyi bir ekran bulnaya çalışacağım, orjinal çıkma olsa süper olur. Max3 biraz yavaş kalıyor ama idare eder bir sure daha.Pil durumu nasıl,2. Şarj sonrası bakacağım pil durumuna.
Redmi Note...
Anladım hocam bir süre kullanayım, iki telefon var bu sıralar.Hanim a note 8 pro aldım,şimdilik bende.max 3 ü oyun için kullanıyorum.
İlk izlenim iyi,özelleştirmeler var ,ama çok bakamadım.Kullanirim bir süre,güncelleme alıyor mu her hafta