Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Olur mu hocam,Üstad ne derse o:) denerseniz haftaya bende deneyeyim.miui tabanlı romlar zaten güzel,siz denerseni bende zaman oldukça denerim.
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bilmiyorum, patron sizsiniz aosp ben hoşuma gitmiyor nedense,pil vs az gidiyordu çok eskiden ,simdikiler nasıl bilmiyorum.Tavsiyenize açığım
MI MAX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Pil önemliyse mi Max 3 cihazi güzel,hız olarak diğer cihazlar daha iyi,daha güçlü.max 3 için IMEI anlatımım var baska sitede
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Duruyor hocam IMEI kapandı,mecburen aldım,şimdilik malum yolla kayıt etmedim Max 3 e .Çok memnunum Max 3 den,bir süre idare edicem, artık.
Anladım hocam ben sistem yedeği alınıyor mu merak ettim,yani bootloader açılmadan twp yükleniyor mu, teşekkürler
Onu birakin ,adam akıllı kurumlardan vergi alsa yeter, ama amac sömürü olduğu için, devlet bütçesinin %80 i dolaylı vergilerden (ekmek,su gıda vs.) Oluşuyor. Yani lux mallardan değil herkesin kullandığı temel ihtiyaclardan alıyor.