Alphabet™ kullanıcısının son içeriği

1. Alphabet™

Soru MIUI 12

MIUI 12 Beta kuran var mı? Eski sürüm modem dosyası yemiyordur büyük ihtimalle? Yeni modem dosyası çıkmadı mı henüz? İndirme Linki : https://bigota.d.miui.com/20.4.27/miui_MI8SE_20.4.27_6e60fb3b66_10.0.zip
  2. Alphabet™

Mod Mi 8 SE - Modem Dosyası - TWRP Version - Şebeke Sorunu Çözümü

miui pro da var mı şebeke sorunu
  3. Alphabet™

Rom Lineage OS ROM Mi 8 SE - UNOFFICIAL

Gsi neydi hocam unuttum
  4. Alphabet™

Rom Lineage OS ROM Mi 8 SE - UNOFFICIAL

Teşekkürler
  5. Alphabet™

Sohbet Dolphin E-Ticaret

Olmaz hocam
  6. Alphabet™

Yardım Telefonum Suya düştü :(

Telefonu sökmelisiniz bu durumlarda, çalışıyo sanarsınız oksitlenme yapmıştır cortlar
  7. Alphabet™

Madalya MIUI/XİAOMİ Ürün Madalyaları Dağıtımı Başladı. Yetiş Vatandaş.

Mi8 SE alabilir miyim hocam? MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. Alphabet™

Sohbet Dolphin E-Ticaret

Sizde güle güle kullanın hocam, bu arada size kulaklık mı yolladılar? MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. Alphabet™

Sohbet Dolphin E-Ticaret

EU rom ile geldi TWRP yüklü geldi MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. Alphabet™

Sohbet Dolphin E-Ticaret

Kargo firmaları kendi çalışanlarına guvenmedikleri için böyle actırmiyor mesela ben telefob siparişi verdim çalışana dedim ki ben bu telefonu içinden alıyorum satarız bolusuruz parayı anlaştık asam şubeye gidecek diyecek ki istediği ürün değilmiş anlatabildim mi bilmiyorum MI 8 SE cihazımdan...
  11. Alphabet™

Sohbet Dolphin E-Ticaret

Bende teslim aldım cihazı mi 8 SE sorunsuz geldi arkadaştan cesaret aldım sağolsun MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. Alphabet™

Sohbet Dolphin E-Ticaret

Yok hocam Aras açtırmıyor MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. Alphabet™

Sohbet Dolphin E-Ticaret

Teslim aldınız mı hocam telefon çıktı mı?
  14. Alphabet™

Sohbet Dolphin E-Ticaret

Yarın cevaplayacak arkadaşımız bende merak ediyorum
Üst Alt