alph_424 kullanıcısının son içeriği

1. alph_424

Çözüldü magiski silsem imei gider mi

hocam sanırım magisk ile imei atıldı ama basınca girilmiyor silince kesin imei gitmez değil mi
  2. alph_424

Çözüldü magiski silsem imei gider mi

selam dostlarım yaklaşık 6 ay önce aldığım yd redmi note 10 proya imei attırdım bl açıktı ve şuan banka uygulamalarına ihtiyacım oldu ve root uyarısı verdiği için giremiyorum uygulamalarda magisk görnüyor ve basınca girilmiyor magiski silersem imei gider mi (PC yok)
  3. alph_424

Çözüldü banka uygulamalarına giremiyorum

hocam magiske giremiyorum ve pek bilgim yok herhangi bir telefoncuya yaptırsam ortalama ne kadar ücret alır?
  4. alph_424

Çözüldü banka uygulamalarına giremiyorum

selam dostlarım yaklaşık 6 ay önce aldığım yd redmi note 10 proya imei attırdım bl açıktı ve şuan banka uygulamalarına ihtiyacım oldu ve root uyarısı verdiği için giremiyorum herhangi bi şekilde veri kaybı olmadan nasıl rootu gizleyebilirim uygulamalarda magisk görünüyor ama 00.00mb olarak...
  5. alph_424

Çözüldü Redmi 5 plus alınır mı?

Selam Dostlar, 2.el Redmi 5 plus alınır mı? Beni 1-1.5 yıl idare etsin diye LG g5 se telefonumu satıp Redmi 5 plus almayı düşünüyorum LG g5 se yazilimsal sıkıntı çok fazla ve hafıza 32 Beni idare etsin diye(2.el) Redmi 5 plus 4/64 alcam not:800tl sizce alınır mı tavsiyeleriniz nelerdir?
  6. alph_424

Çözüldü Forumda sms onayı ne işe yarar?

Merhaba, Forumda sms onayı ne işe yarar ve tik nasıl alabilirim SMS onayının avantajları nelerdir?
  7. alph_424

Çözüldü Redmi 5 plus yardım

Selam yakında telefonumu satıp redmi 5 plus almayı düşünüyorum ama MIUI 11 de kaldiğı için MIUI 12.5 indirmeyi planlıyorum ama hayatımda hiç rom kurmadım ve pc yok bende nasıl yaparım. Yardımcı olursanız sevinirim.
  8. alph_424

Yardım Redmi 5 plus MIUI 11 destekliyor ama mumkünse MIUI 12 yüklicem nasıl yapabilirim.

Selam aleyküm forum, Redmi 5 plus MIUI 11 destekliyor ama mumkünse MIUI 12 yüklicem nasıl yapabilirim. Eski telefonumu satıp beni 1-2 yıl idare etsin diye redmi 5 plus Alacam butçem ona yetiyor ama MIUI 11 stabil ama özellikler düşük mümkünse MIUI 12 yada 12.5 yüklicemde nasıl yapılacağını...
Üst Alt