Alpgundem kullanıcısının son içeriği

1. Alpgundem

Sohbet Google asistan - xiaomi smart home cihazlarımı görmüyor? Yardım Lütfen

sanırım google asistan ile kullanabileceğim bir cihazım yok:D kamera ve akıllı priz aldıktan sonra tekrar deneyeceğim. Mi hub aydınlatması için bir işe yaramıyor sanırım.
  2. Alpgundem

vallahi bende anlayamadım hocam ama sanırım bölgeyi türkiye seçmemden kaynaklı. Googleda bütün videolarda bölgeyi çin olarak seçiyorlar. Sizden bölgeyi türkiye yapıp, google asistan ile mi home kontrol edebilen varmı aranızda acaba ?
  3. Alpgundem

evet var ama marka seçip bağlanıyor demesine rağmen bağlanmıyor sorunum bu :(
  4. Alpgundem

Google homeda da aynı şekilde cihaz kur deyip mi home girdiğimde, xiaomi hesabınız bağlanıyor deyip kapanıyor, yine cihazlarımı mi homeda göremiyorum. 1577099545 normal entegre edemezsem son çare bunu deneyeceğim hocam teşekkürler.
  5. Alpgundem

Merhaba arkadaşlar Xiaomi akıllı ev sistemi aldım. Mi hub ve sensörler gayet düzgün çalışıyor (bölge Türkiye seçili), fakat ne yaptıysam google asistana cihazlarımı gösteremedim. Google asistandan girip ev kontrolü kısmında "+" ikonuna basarak giriyorum, mi home seçiyorum. Sonrasında xiaomi...
Üst Alt