Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamlar yukarıdaki konuda denilenleri yaptım fakat 3.adım olan fastboot boot twrp.. kısmına geldiğimde Screenshot
şu hatayı alıyorum. yardımcı olmanız mümkün mü? konudaki 3 farklı twrp yide denedim. Ayrıca konudaki komutlarda hata veriyor örneğin Screenshot bu komutlar yerine ana twrp...
Selamlar bootloader kilidini açmak için programı indirdim kurdum fakat sıkıntı yaşıyorum. Şu tarz bi ekranla ilk kez karşılaşıyorum. Yardımcı olurmusunuz? Telefonun debugging kısmı açık.
birebir dediğinizi yapmıştım hocam, bundan sonrası için ne yapmalıyım peki? telefonun son durumu: orangefox da bekliyor. bilgisayardan görüntülediğimde ekteki fotoğraf gibi şifreli gözüküyor. bundan sonraki adımım ne olmalı?
sizin adımları birebir takip ediyorum, 4 wipe sonrası yine buraya düşüyorum. şu an recovery ekranında beklemedeyim. reboot system yapmak istemiyorum çünkü dikkat hiç bir os kurulu değil diyor. recovery: orange fox
1601546102
maalesef olmadı. bilgisayardan cihazı görüntüleyince twrp şifrelemiş gibi duruyor. ama ekran kilidi dahi yoktu cihazda. en başa dönüp fastboottan offical roma sonrasında eu ya flashlayacağım. teşekkürler :/
delta konusuna şikayetinizi duyurun. beni de maalesef mağdur ettiler, ayrıca thh 1 aydır bekletiyor. bu beylik servis anlayışının sonu gelmeli. nefretlik bir durum. thh sonucunu beklemekteyim.
Selamlar herkese, ülkemizde ki beylik garanti kurumlarından biri olan delta ile yaşadığım sorunu anlatmak istiyorum. Alırken garanti adı altında fiyat farkını ödediğimiz telefonlarımızı ekran kırık mazereti altında kabul etmeme konusuna değinmek istiyorum. Forumda konuyu açmadan önce hakem...
mi9t 6/64 türkiye garantili 12 ay daha garantisi var. mi9t prosu ile takas düşünüyorum fiyat farkında anlaşmak isteyen telefonunu değiştirmek isteyen arkadaşlar mesaj bıraksın detaylı olarak
görüşelim.
hocam sizin miui sürümünüz ile sizin dediğiniz tüm aşamaları yaptım kurulum başarız oldu usb üzerinden yükle etkin olduğundan emin olun hatası veriyor. ama geliştirici ayarlarından usb hata ayıklaması ve usb üzerinden yükle açık nedendir acaba ?