Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamlar yukarıdaki konuda denilenleri yaptım fakat 3.adım olan fastboot boot twrp.. kısmına geldiğimde Screenshot
şu hatayı alıyorum. yardımcı olmanız mümkün mü? konudaki 3 farklı twrp yide denedim. Ayrıca konudaki komutlarda hata veriyor örneğin Screenshot bu komutlar yerine ana twrp...
Selamlar bootloader kilidini açmak için programı indirdim kurdum fakat sıkıntı yaşıyorum. Şu tarz bi ekranla ilk kez karşılaşıyorum. Yardımcı olurmusunuz? Telefonun debugging kısmı açık.
Selamlar herkese, ülkemizde ki beylik garanti kurumlarından biri olan delta ile yaşadığım sorunu anlatmak istiyorum. Alırken garanti adı altında fiyat farkını ödediğimiz telefonlarımızı ekran kırık mazereti altında kabul etmeme konusuna değinmek istiyorum. Forumda konuyu açmadan önce hakem...
mi9t 6/64 türkiye garantili 12 ay daha garantisi var. mi9t prosu ile takas düşünüyorum fiyat farkında anlaşmak isteyen telefonunu değiştirmek isteyen arkadaşlar mesaj bıraksın detaylı olarak
görüşelim.