AlperXs kullanıcısının son içeriği

1. AlperXs

Yardım Redmi Note 13 pro 5g şebeke sorunu

anladim hocam telegramda biri guncelleme yaparsin sorunsuz demisti sonra biri dedi 30$ kayıt ücreti ile hallederiz felan dedi bende size danisayim dedim ne de olsa eskilerdensiniz az çok tanıyorum tecrübeniz iyidir
  2. AlperXs

Servis Hizmeti Qualcomm ve Hyperos Cihazlar için Server Kaydı Başladı...

suan. biz buna server kayit yapamaz mıyız
  3. AlperXs

Yardım Redmi Note 13 pro 5g şebeke sorunu

hocam ayni cihaz bende de var fakat direncli + imei atili buna güncelleme yapmaya korkuyorum cihaz bu durumda iken server kayit yapılabilir mi?
  4. AlperXs

Servis Hizmeti Qualcomm ve Hyperos Cihazlar için Server Kaydı Başladı...

note 13 pro 5G cihaz var direnc atildi imei atıldı fakat güncelleme gelmiyor sitede uygulama buldum cihazin romunun orijinal olup olmadığına dair orada da orijinal yaziyordu ben buna güncelleme yapabilir miyim?
  5. AlperXs

Yardım Redmi Note 11 Port ROM

ne gibi riskli hocam
  6. AlperXs

Yardım Redmi Note 11 Port ROM

Selamın Aleyküm öncelikle bende Redmi note 11 var ve daha güncelleme gelmicek global romdan çok sıkıldım xiaomi eu resmi kurayım diyorum sıkıyor bi süre sonra çünkü android 13 tabanli olduğu için ve animasyonlar eski olduğu için a14 hyperos port rom kullanmak istiyorum. Poco f5 cihazında olan...
  7. AlperXs

Servis Hizmeti Xiaomi Tamir ve Servis Hizmetleri

Yeni telefon aldim bootloader kilidini açıcaktım fakat 7 gün dedi hemen açma şansınız var mı? Telefonda herhangi bir sorun yok sıkıntısız boot oluyor sadece erkenden kilidi açmak istiyorum
  8. AlperXs

Çözüldü İmei atılmış cihaza format atma

imei atılmış cihaza format atma telefoncu format ve güncelleme yapmamamı söyledi ama ben format atmak istiyorum nasıl atabilirim
  9. AlperXs

o zaman tek çaresi var o da bu cihazı satıp Türkiye cihazı almak
  10. AlperXs

hocam tekrardan merhaba redmi note 11S cihazım var geçen güncelleme yaptıktan sonra nv data corrupt hatasi vermişti ertesi gün telefoncuya giderek tekrardan yaptırdım fakat bana güncelleme yaparsam aynı sorunu yaşarsın dedi ben Android 11 kullanmak istemiyorum ben bu cihazı sorunsuz nasil...
  11. AlperXs

yok hocam daha atılmadı
  12. AlperXs

Selamın aleyküm dün gece redmi note 11S cihazıma gsi yüklerken sebebini anlamadığım şekilde bootloader kilidi kapandı ve cihaz hiçbir şekilde recovery ve fastboot moduna girmiyor çözümü nedir hocam? telefonculara götürsem yaparlar mı
  13. AlperXs

Mod Amoled Mod

o çalıştı fakat ben pek fark göremedim test edebileceğim video ya da uygulama var mı?
  14. AlperXs

Mod Amoled Mod

aosp rom kullanıyorum kurdum fakat çalışmadı magisk modül kısmında da yok
Üst Alt