Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba sizce Bootloader kilidini açmak mantıklı mı? Telefonumun garantisi Kasım'da bitiyor . Bildiğim kadarıyla telefon brick olduğunda Bootloader açıksa arka kapak açarak rom yükleyip brick sorunu çözülüyordu fakat Bootloader kapalı ise ücretli onarımlar'a başvurmam gerekiyor diye biliyorum...
Merhaba telefonum açılıyor açıldıktan sonra bir uygulamaya gidiyorum 2dk sonra telefon ekran siyah oluyor ve MIUI yazıyor ve saatlerce kalıyor fakat o ekranda güç tuşuna uzun süre basarsam açılıyor ve 2dk sonra kapanıyor telefon redmi note 7
Yanlış yere konu açtıysam özür dilerim öncellikle Aralık ayında cihazıma MİUİ 12. güncellemesi geldi ben güncellemedim aslında gece telefon kendini güncellemiş telefon güncellendikten sonra çok yüksek ram kullanmaya başladı bende 5defa format attım ama durum yine aynı ve ram kullanım tablosu...