alpervural353 kullanıcısının son içeriği

1. alpervural353

Soru Bootloader kilidini açmalı mıyım?

Bir yerde görmüştüm redmi note 7 için süre yok diyordu
  2. alpervural353

Garanti Eylül'de bitiyormuş Bootloader açarken süre bekleniyordu bu redmi note 7 içinde geçerli mi
  3. alpervural353

Nasıl yapılıyor zor mu
  4. alpervural353

Peki brick olursa çözümü var mı?
  5. alpervural353

Merhaba sizce Bootloader kilidini açmak mantıklı mı? Telefonumun garantisi Kasım'da bitiyor . Bildiğim kadarıyla telefon brick olduğunda Bootloader açıksa arka kapak açarak rom yükleyip brick sorunu çözülüyordu fakat Bootloader kapalı ise ücretli onarımlar'a başvurmam gerekiyor diye biliyorum...
  6. alpervural353

Çözüldü Güncelleme Sonrası Telefon Kasmasına %1000 Çözüm! ROM veya Sıfırlama olmadan!

Rom yüklemeyi biliyorum fakat korkuyorum telefonumun brick olmasınıda istemiyorum
  7. alpervural353

Yardım Durup dururken yeniden başlama

Merhaba telefonum açılıyor açıldıktan sonra bir uygulamaya gidiyorum 2dk sonra telefon ekran siyah oluyor ve MIUI yazıyor ve saatlerce kalıyor fakat o ekranda güç tuşuna uzun süre basarsam açılıyor ve 2dk sonra kapanıyor telefon redmi note 7
  8. alpervural353

Yardım Cihazım güncellemeden sonra çöktü

Sistem başlatıcı ve sistem arayüzünde sorun olabilir bootloader kilidi açıksa rom yükleyin açık değilse garantiye verin
  9. alpervural353

Soru Android 11 güncelleme

Sen nerden biliyorsun kaynak ??
  10. alpervural353

Soru Android 11 güncelleme

Redmi Note 7 Android 11 alacak mı Note 8 aldı ikiside android 9 MİUİ 10 ile çïktı ve Redmi Note 7 note8den daha hızlı Note 7 antutu puanı 183,000 Note 8 167,000
  11. alpervural353

Soru Redmi Note 7 güncelleme

Yanlış yere konu açtıysam özür dilerim öncellikle Aralık ayında cihazıma MİUİ 12. güncellemesi geldi ben güncellemedim aslında gece telefon kendini güncellemiş telefon güncellendikten sonra çok yüksek ram kullanmaya başladı bende 5defa format attım ama durum yine aynı ve ram kullanım tablosu...
Üst Alt