Alpertrophy kullanıcısının son içeriği

1. A

Rom Xiaomi Redmi Note 12 Pro MIUI 14 EU rom nasıl atabilirim?

Arkadaşlar selam geçen hafta konu açmıştım fakat bootloader kilidi açık değildi onu açmak için de 168 saat beklemem gerekti sonunda nihayet açmış bulunuyorum o yüzden tekrar buradayım. Telefonun modeli Redmi Note 12 Pro. MIUI 14 eu rom atmak istiyorum. Yardımcı olabilir misiniz detaylarıyla?
  2. A

Rom Redmi Note 12 Pro MIUI 14 Rom atmak istiyorum.

Merhaba arkadaşlar. Note 10 Pro cihazı 12 Pro'ya yükselttim. Telefonu daha yeni kurdum MIUI 14 EU rom nasıl atacagım yardımcı olur musunuz? Neler yapmam gerekli?
  3. A

Yardım Qualcomm Port veya QHUSB aygıt yöneticisinde gözükmüyor?

Dostlar sorun yukarıda ki gibi. Tüm driverları yükledim sildim tekrar yükledim fakat değişmedi. Sadece Android Bootloader Interface gözüküyor.
  4. A

Yardım Note 10 Pro EDL mode girdi ve çıkamıyorum!

Arkadaşlar custom eu rom üstüne modem vs. yükledim telefon kendini EDL moduna almış sanırım ekran simsiyah sadece ses ve titreme var. Miflash ile o kadar stock rom vs kurmayı denedim olmadı. Yok mu bunu çözebilecek bi hayırsever? Bazı arkadaşlar Miracle Box'tan bahsediyor. Bilgisi olanlar yardım...
  5. A

Rom Custom ROM Sonrası Siyah Ekran Sorunu

Dostlar Sweetin Note 10 Pro cihazıma MIUI14 EU rom attıktan sonra bi süre recovery modda takılı kaldı. Bir müddet sonra modem falan yüklemeyi denedim fakat bi anda siyah ekran oldu telefon. USB takıp çıkarınca ses geliyor, fastboot modda cihazım göürünüyor fakat cihazın ekran simsiyah. Hard...
  6. A

Rom EU Rom atmak istiyorum. Lütfen yardım edin.

Merhaba dostlar. Uzatmadan konuya giriyorum. Yurt dışı IMEI kayıtlı Redmi Note 10 Pro cihazım var. Efs ve modem yedeğini aldım bilgisayara. Fakat en son rom atma tecrübemde telefon açılmıyor kendini recovery moda atıp duruyordu. Bu yüzden çekiniyorum yanlış bir şey yapmaktan korktuğum için...
Üst Alt