alperta54 kullanıcısının son içeriği

1. alperta54

Soru Port Romlar Sağlıklı mı ?

Port Romlar Sağlıklı mı, hangi işlemlerden geçiyor, hangi cihaz , hangi cihaz için uyumlu mesela ben note 9 pro kullanıyorum, cihazım için port edebileceğim cihazları nasıl belirlerim , Python bilgimle port rom yapabilir miyim kendime özel ?
  2. alperta54

Yardım Ses Sorunu

MIUI 13 stock romu kurduktan sonra sevmedim ve tekrar MIUI 12.5 ye döndüm ama telefonun sesi donarak devam ediyor mesela ses kesiliyor çok kısa sürüyor sonra kaldığı yerden devam ediyor, sistem sesleri , YouTube...vs hepsinde bu var birkaç farklı rom denedim ama hem xiamio.eu rom da hem de...
  3. alperta54

Yardım Redmi note 9 pro MIUI 13 ses sorunu

MIUI 13 stock romu kurduktan sonra sevmedim ve tekrar MIUI 12.5 ye döndüm ama telefonun sesi donarak devam ediyor mesela ses kesiliyor çok kısa sürüyor sonra kaldığı yerden devam ediyor, sistem sesleri , YouTube...vs hepsinde bu var birkaç farklı rom denedim ama hem xiamio.eu rom da hem de...
  4. alperta54

Kernel Kernel Nedir , Gerekli mi ?

Merhaba ben redmi note 9 pro joyeusu eu rom kullanıyorum, telefonun global rom telegram grubunda sürekli kernel paylaşılıyor , bu kernel nedir ne işe yarar flashlarsam ne faydası olur
  5. alperta54

Yardım XiaomiTool V2 Hatası

normalde bootloader açtım hatta custom romlar yükledim ama tr rom android 11 stock rom flashladım , lock and clear yaptım tekrar açamadım, ama daha önce 4 kere yaptım bunu oldu şimdi neden olmuyor ve bu hatayı nasıl çözebilirim.
  6. alperta54

Yardım Yeni Rom Tavsiyesi ?

Kurtoglu- hocamın elite edition romunu kullanıyordum , çok memnundum , ama Kurtoğlu hocamın telefonu kırılmış, artık güncelleme de gelmeyeceğini söyledi , onun romunda bulunan özelliklerin ,süper duvar kağıtları , NFC , AOD, ....vs , hepsi bulunan sağlam , hızlı bir rom Tavsiyesi bekliyorum.
  7. alperta54

Yardım F310 Gamepad Otg Xinput Sorunu ?

Redmi Note 9 Pro ile Geoforce Now'ı oynamak için Otg Type-C ara kablosu ve Logitech F310 kablolu Gamepad aldım , ama Xinput modunda çalışmıyor , direct inputa alınca da analoglar çalışmıyor , X D S A tuşları yer değişmiş oluyor , herhangi bir uygulama ile de duzeltemedim , magisk modülü de...
  8. alperta54

Yardım Rom Hatası ?

Redmi note 9 pro joyeusu cihazıma , evulotion, linegeos os , kurdugumda sadece fastboot modunda açılıyor cihaz , ayrıca opengapps arm yüklüyorum error 64 your device arm64 diyor , arm64 yapıyorum onda da error 64 , your device arm , diyor , kafayı yicem , adam gibi sorunsuz bir rom yok mu , MIUI...
  9. alperta54

Yardım Note 9 pro joyeusu stock rom nasıl yüklenir ?

Redmi note 9 pro joyeusu stock rom nasıl yapılır , nereden bulabilirim , orange Fox uzerinden flashlayabilir miyim , yardımlarınızı bekliyorum.
  10. alperta54

Soru En iyi Rom

Yeni bootloader açtım , redmi note 9 pro , en iyi Rom hangisi benim için . Oyun performansı iyi olmalı
  11. alperta54

Yardım Bootloader ve Arama Sorunları

İyi geceler , bende tr rom yüklü orjinal 128 gb joyeseu redmi note 9 pro var , ben arama yaparken veya alırken çekmeme veya ulasilamama gibi sorunlar yaşıyorum. Ağ tercihlerini 3G veya 2G yapıp Volte ve Wifi görüşmesini kapatıyorum öyle arıyorum veya ulasiliyorum ki buda şans işi gibi her...
  12. alperta54

Yardım Telefona ulaşılamıyor ?

Herkese merhaba , ben 3 aydır note 9 pro kullanıyorum , ilk MIUI 11 kurulu geldi , mobil veri vs çalışıyor, full de çekiyor, ama arama yaparken çalmadan biraz bekleyip çağrı sonlandırıldi diyordu bazen arıyor telefonu yeniden başlatırsam ama buda sans işi gibi , başka birisi de beni ararsa...
  13. alperta54

Soru Pubg Mobile Neden Kasmaya Başladı ?

Pubg mobile HD ayarlarda kasmaya başladı , acaba telefon mu oyunu kaldırmıyor ?
  14. alperta54

Soru Redmi Note Pro 9 Ne zaman Miui 12 Alacak ?

Redmi Note 9 Pro global TR rom kurulu gelen cihaz kullanıyorum, hala miui 12 almadı , miui 12 yi gectim 11.0.5.0 güncellemesini bile almadı, aynı cihaza sahip çoğu insan almış bu güncellemeyi , ve ben Xiaomi resmi magazasindan aldım bu cihazı , güncelleme mi almiyor , bir sorun mu var anlayamadım ?
  15. alperta54

Yardım Batarya sağlığı neden boyle gözüküyor ?

Redmi note 9 Pro cihazımda batarya sağlığı neden böyle ?
Üst Alt