alperenxdd2 kullanıcısının son içeriği

1. alperenxdd2

Poco f2 pro

Beyaz renktir, malum yollardan imei kayıtlıdır. 1 yıl boyunca kişisel garantim altındadır. İstediğiniz romla birlikte gönderilebilir. Pazarlık ve takas olur.
  2. alperenxdd2

Rehber TWRP Data encrypt sorunu çözümü

Özellikle yeni cihazlarda rom attıktan sonra tekrar twrp kilitlenme problemine karşı bugün keşfettiğim bir özellik var. Twrp 14.2 sürümünde geçerli oldu, deneyimlerinizi yazarsanız sevinirim. Twrp ye ilk girişte dosyalara erişmek için istenilen şifre telefona koyduğumuz şifre olsa da, bunu kabul...
  3. alperenxdd2

Yardım Kamera Bozuldu

Herhangi bir düşürme veya darbe olmadan kamera görüntü vermemeye başladı. Açılıyor, ışıklar çalışıyor, motorize sistemde sorun yok, ama görüntü gelmiyor. Herhangi bir uygulamadan kameraya dönünce ya donuyor yada tıklamaları algılamıyor. Yazılımsal olduğunu düşünmüyorum. Sizce kaynak ne olabilir.
  4. alperenxdd2

Mod Predator Kernel 7.1

Uzun araştırmalarım sonucunda en yararlı kernel olarak gördüğüm Predator'ü sizlerle paylaşmak istedim. Rn7 Global Stable 11.0.5 üzerinde denedim. 2.2 Ghz OC oldukça stabil ve farkını Pubg Mobile'da belli ediyor. Ayrıca ekran renkleri ayarlama ve birçok yeni governor seçeneği gibi...
  5. alperenxdd2

Soru Stock Recovery'e Dönüş

Şuan twrp/orangefox custom recoveryleri kullanıyorum. Bilgisayarım şuan yok. Global sürümü güncellememek için stock recovery ye geçmem gerekli mi yoksa dirty flash yaparak twrp den güncelleyebilir miyim?
  6. alperenxdd2

Uygulama Uygulama Çekmecesi Kullanma

Arkadaşlar, Çin romunda bulunan ve custom romlara hali hazırda eklenmiş olan uygulama çekmecesi özelliği nihayet global için kullanıma açıldı. Miui'ın Alpha sürümünde mevcut. Root gerektirmez. Uygulamayı yükleyin, ana ekranda ekrana uzun basarak ayarlar diyin, ardından daha fazla seçeneğine...
  7. alperenxdd2

Uygulama Ghost Screen Düzeltme

Arkadaşlar çoğu Rn7 modelinde ghost screen problemiyle karşı karşıyayız. Bunun için geçici bir çözüm var. Yıllar önce Samsung s3 kullandığım dönemlerde yaşadığım ekran sorunlarında kullandığım ve Rn7 de işe yarayan bir uygulama kullanıyorum. Reklam görmek istemeyen arkadaşlar İnternet...
  8. alperenxdd2

Rehber Titreşim Gücü Ayarlama (Root)

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 aydır Rn7 kullanıyorum. Şuan mi-globe 9.12.12 sürümündeyim. Rootlu cihazlar için titreşim güç ayarı yapılabiliyor. Kernel Aduitor uygulaması ile titreşim gücü ayarlanabiliyor. Uygulamayı açıp ROOT izni verin, ardından soldaki çubuktan seçenekleri açıp aşağıdaki...
  9. alperenxdd2

Rom Custom ROM Önerisi

Açtığım konuya bakabilirsin. Miui 11 sürümünü kullanıyor. Mi - globe custom rom
  10. alperenxdd2

Rom Mi Globe Rom

Selam Vince kullanıcıları. Güncelleme gelmeme problemi hepimizi sinirlendirdi evet. Ama mi-globe harika bi Miui EU tabanlı rom çıkartmış. Miui 11 betanın neredeyse bütün özellikleri mevcut. Pubg de daha yüksek fps alıyorum. Yaklaşık 3 gündür kullanıyorum. Telefonu açtığınızda com.media.provider...
  11. alperenxdd2

Soru Havoc os'ta radyo uygulaması yok mu?

Rica ederim bende stock rom dayım şuan, lineage ve havoc da Pubg mobile hata veriyordu
  12. alperenxdd2

Soru Havoc os'ta radyo uygulaması yok mu?

Havoc OS 2.8 sürümünü kullanıyorum bende uygulama mevcut. Upload ettim indirebilirsiniz.
  13. alperenxdd2

Soru Redmi 5 plus Turuncu Flaş açılırmı ?

Dolby Atmos™ for Redmi Note 5 / 5 plus Oreo
  14. alperenxdd2

İpucu Yüz Tanıma Reklamsız

Arkadaşlar, ayarlar/ek ayarlar/bölge kısmından genelde herkes hindistan yapıyor ve bu müzik uygulaması ve bazı uygulamalarda saçma değişiklikler ve reklamlara neden oluyor. Yüz tanımayı bu tarz reklamlar veya değişiklikler olmadan kullanmak için bölgenizi VİETNAM yapın. Ben 1 yıldır böyle...
Üst Alt