alperenkayahan3 kullanıcısının son içeriği

1. alperenkayahan3

Yardım Dirençli Redmi Note 12 Pro 5G HyperOS'a geçemiyorum

Merhabalar elimde RN 12PRO 5G (ruby) cihaz var. Dirençli imei atıldı miui ve custom rom kullanırken sıfır sıkıntı custom recovery ile format sonrası imei restore da yaptım sıkıntısız çalıştı. Lakin hyperos 1.0 global yada hyperos 2.0 çin romu kurunca nvdata hatasında kalıyorum. IMEI restore da...
  2. alperenkayahan3

Rehber Redmi Note 9S Arama yapmıyor, ekran kararsız çalışıyor, hoparlör kesik geliyor sorunu çözümü!

Yok hayır. Hatta 2020 de alınmış cihaza göre aşırı temiz cihazım şuan zaten sıfır sıkıntı persist falan yükleyince düzeldi tamamen
  3. alperenkayahan3

Rehber Redmi Note 9S Arama yapmıyor, ekran kararsız çalışıyor, hoparlör kesik geliyor sorunu çözümü!

Bugün Redmi Note 9S cihazımda bir sorunla karşılaştım. Ahize, bluetooth ve hoparlörden ses kesik kesik geliyordu, arama yapamıyordum ve whatsapp gibi uygulamalardan arama yapınca da benimde sesim kesik kesik gidiyordu karşıya. Aynı zamanda ekranda dokunmatik problemleri yaşamaya başlamıştım...
  4. alperenkayahan3

Soru Yurt dışı Mi9T'den yurt içi Redmi Note 9S'e geçmek mantıklı mı?

Haklısınız hocam zaten param olduğu zaman direk oneplus 11 alıcam hem sd 8 gen2 hem offical rom destekleri falan süper cihaz benim için. Ama şuan kafa kafaya değiştirebileceğim ve offical rom desteği fazla olan bir cihaz istiyorum açıkçası note 9 pro bulsam 6/128 onu alıcam zaten direk yada yine...
  5. alperenkayahan3

Soru Yurt dışı Mi9T'den yurt içi Redmi Note 9S'e geçmek mantıklı mı?

Selamlar. Şuan da yurt dışı Mi9T kullanıyorum ve zaman geçtikçe sıkıldığımı hissetmeye başladım. Snapchat ve benzeri uygulamalarda pop-up kamera aç kapa yapıyor kamera açıldığı için. Aslında bu normal bir durum snapcaht'te kamera her menü geçişinde açıldığı için oluyor ama ben bu durumdan daha...
  6. alperenkayahan3

Yardım Fake ROM olan cihazın bootloader kilidini açma

Hocam cihazınız çok yeni olduğu için buna cevap vermem zor H.kadioglu hocam yardımcı olabilir. Tek bildiğim hyperos da bootloader açmak çok zor. Mi forumuna üye olup 1 ay boyunca her gün bir kaç dakika bile olsa aktif olmanız gerekmekte. Hatta xiaomi bootloader açmayı dahada zorlaştıracaktı yani...
  7. alperenkayahan3

Yardım Mi9T IMEI sonrası şebeke problemleri

Merhabalar Mi9T telefonuma geçen ay kendim imei repair yaptım ENG rom üzerinden. Telefonumun kendi modem, efs, qcn dosyaları bozulduğu için anabant(baseband) kısmında bilinmiyor yazıyordu yani doğal olarak cihaz tamamen hatta kapalıydı. Bende internet üzerinden ENG rom ve ENG QCN buldum imei...
  8. alperenkayahan3

Yardım Redmi Note 12 Pro 5G Ankara içi direnç atan yer

Elimde redmi note 12 pro 5G cihaz var. Cihaz yurt dışı global versiyon. Gündelik tek cihazım ve bu cuma orjinal imeilerin son günü. Ankara içi bildiğiniz işini hakkıyla yapan cihazı bozmayacak bir imei atan yer söyleyebilirmisiniz. Bu arada cihaz pixel os (aosp) rom var 82k direnç attıracağım...
  9. alperenkayahan3

Soru Cihaza imei atılcak stock rom kurmam gerekiyormu?

HyperOS u biliyorum hocam 82k ve nfc için magisk modulü ile güzel kullanılıyormuşta pixel romla nasıl olcak onu çok merak ediyorum. Aslında direnç atılırken hyperos kurardım direnç atılıp cihaz geldikten sonra pixele geçerdim de pixel roma geçince dirençlede olsa imei gider sanırım :( Yine de...
  10. alperenkayahan3

Hocam affınıza sığınarak soruyorum eğer tekrara düşüyorsam 😅 Şuan cihazda Android 14 tabanlı PixelOS kurulu ve kullanıyorum. 82k direnç takılırsa ve direnç atılmadan önce rootlarsam magisk ile direnç atılırken PixelOS kurulu olması bir sorun teşkil etmiyor anladığım kadarıyla doğrumudur?
  11. alperenkayahan3

Soru Redmi Note 12 Pro 5G (ruby) dirençli imei sonrası HyperOS kullanılırmı?

Hocam cihazınıza imei işlemi uygulanmış ve başka cihazın imei atılmış. Tekrardan imei atılması gerekiyor gibi. karya48 veya H.kadioglu daha iyi bilir.
  12. alperenkayahan3

Redmi Note 12 Pro 5G cihazıma daha önce forumdan destek alarak HyperOS kurmuştum. Şimdi ise pixelos rom buldum, kurdum kullanıyorum gayet güzel. Lakin çarşamba günü cihaza direnç işlemi yapılacak ve ben bu romdan dönmek istemiyorum. Cihaza dirençli imei atılmadan önce stock miui veya hyperos...
  13. alperenkayahan3

Bende anlam veremedim başta ama sanırım şuan anladım. Çin üreticilerin romlarında türkçe dil olmaz. O bölgeye uygun programlar diller vb olur. Örneğin; google servisleri yarım olur ayarlardan aktif edersiniz sonra google servisleri devreye girer vesaire. Hem global gibi türkçe olsun diye hemde...
  14. alperenkayahan3

Haklısınız vallahi 😅😅 1710013247 Cihaz fastboot ekranında zleessorss75lvkn modeli olarak gözüküyor. Arattığımda xiaomi vacuum makinesi çıktı 🤣🤣
Üst Alt