AlperenG. kullanıcısının son içeriği

1. AlperenG.

Yardım Mi Note 10 Lite Şarj Problemi

Herkese iyi akşamlar Xiaomi Türkiye Garantili Mi Note 10 Lite cihazıma en son Android 11 güncellemesini kurdum şu anda MIUI Global 12.1.1 sürümü yüklü ve bu güncelleme ile birlikte telefonun şarj durumu sapıtmaya başladı. Şarj olurken 96-98 bandında yaklaşık 30-45 dakika kadar takılı kalıyor...
  2. AlperenG.

Çözüldü Mi 6X MIUI Yazısında Kalıyor

Merhaba iyi günler, elimde Sefa hocamdan almış olduğum Mi 6X var. Şu anda abim kullanıyor bu cihazı. Akşam telefonu şarja bırakıp kapatmış, sabah açmaya çalıştığında ekran bu şekilde takılıp fastboot moduna geçiyor.Telefonda xiaomi.eu romda haftalık yayınlanan rom bulunuyordu. Ancak onun da...
  3. AlperenG.

Çözüldü Google Rehber Sorunu

Merhaba iyi akşamlar Google rehberde birinin ismini aramak istiyorum. Mesela en yazdığımda Enes çıkması gerekirken alakasız kişiler çıkıyor. Bunun bir çözümü var mıdır? Yardımcı olursanız sevinirim.
  4. AlperenG.

Çözüldü Mİ 6X yardım

Bazen guncelleyici çeşitli sebeplerden dolayı bu şekilde hatalar verebiliyor. Eğer BL kilidiniz aciksa ve TWRP yüklü ise manuel kurulum yapmanızı öneririm. Manuel kurulum yapmak için: Güncelleme dosyasını indirip güncelleyici içerisindeki sağ üstteki noktalara tıklayıp oradan güncelleme paketi...
  5. AlperenG.

Yardım Mi A2 Kılıf Tavsiyesi

Ne olur ne olmaz lense cebimdeyken bir şeyler çizebilir. Telefon düştüğünde oraya taş filan denk gelebilir. AliExpress den almıştım 3-4 lira gibi bir fiyata.
  6. AlperenG.

Yardım Mi A2 Kılıf Tavsiyesi

Ben Mi 6X için Spigen kılıf kullanıyorum. Kamerayı gayet güzel bir şekilde kapatıyor. Kameranın üzerinde lens koruyucu olduğu halde boşluk bile kalıyor. Koruması da gayet yeterli. Spigen Xiaomi Mi A2/6X Kılıf Rugged Armor Black - S13CS24394 Fiyatı
  7. AlperenG.

Rom Mi 6X Android 9 Güncellemesi

xiaomi.eu daki bazı kullanıcılar da bu tür soruna rastlamislar.
  8. AlperenG.

Rom Mi 6X Android 9 Güncellemesi

Arkadaşlar son gelen 9.3.14 eu beta güncellemesiyle beraber cihazlarımız Android 9'a yükseldi. Sizde bu güncellemeyle beraber yaşadığınız sorunları ya da fark ettiğiniz yenilikleri bu başlık altında paylaşabilirsiniz. Benim şu an için fark ettiğim şey gece modunun, hesap makinesi ve ayarlara da...
  9. AlperenG.

Yardım Normal Şarj Adaptörüyle Hızlı Şarj

90-100 dakika arasında değişiyor.
  10. AlperenG.

Telefonum hızlı şarjı destekliyor ancak şarj adaptörü, hızlı şarjı desteklemiyor.
  11. AlperenG.

Merhaba arkadaşlar. Xiaomi.eu 'dan bugün yayinlanan 9.2.21 güncellemesini yükledim. Normalde orijinal adaptörü ile normal şarj olurken simdi orjinal şarj adaptörü ile hızlı şarj oluyor. Bu durum herhangi bir sorun teşkil eder mi? Çünkü bu durumun normal olmadığını düşünüyorum.
  12. AlperenG.

Yardım Karanlık mod Max 2

Geliştirici seçeneklerinden aktif edebilirsiniz. Karanlık mod olarak bulamadıysanız gece modu olarak da geçiyor olabilir.
  13. AlperenG.

Ek olarak dün akşam PUBG oynarken dokunmatik (cihaz şarjda değildi) sapıttı. Daha sonra telefonu kiliyleyip açtığımda düzeldi.
  14. AlperenG.

Yardım Ağır çekim

Temanızı değiştirip tekrar dener misiniz?
Üst Alt