Alperen_mi kullanıcısının son içeriği

1. A

İnceleme Redmi note 12 pro 4g HyperOs yükleme sonucu

ROM Releases Sitesi üzerinde yayımlanan HyperOs kurulumunu cihazıma yapmış bulunmaktayım şu ana kadar çok büyük bir hata ile karşılaşmadım birkaç eksik var ancak ileriki güncellemeler ile düzeleceğini düşünüyorum Örnek olarak karşılaşmış olduğum hata şu şekildedir: Bir arama yapıldıktan...
  2. A

Soru Redmi note 12 pro 4g TWRP ???(sweet_k6)

bu cihaz için stabil kullanılabilen official yada unofficial herhangi bir twrp var mı uzun araştırma yapmama rağmen bulamadım. kod adında sweet geçtiği için redmi note 10 pro twrpsi olur mu ki dedim ancak cihaz brick falan olursa diye yanaşmak istemedim. Twrp nin kendi sitesinde cihaz...
  3. A

Yardım Redmi note 12 pro wifi

Telefona geçen gün MIUI 14.0.3.0 global güncelleme geldi herşey iyi güzel ama wifi de internet yavaş örnek olarak ziraat mobil uygulamasına girmek istiyorum wifi den giremiyorum mobil veriden girebiliyorum (wifi yi kontrol ettim sadece benim telefonda yavas) cihaz yurt dışından geldi henüz IMEI...
  4. A

Yardım redmi note 8 eu rom yüklerken

merhaba hocalarım iyi günler diler ve soruma geçerim . elimde redmi note 8 var twrp üzerinden eu android 11 kurmak istedim uzun uğraşlarım sonucunda yükleyemedim ve twrp de sadece önbellek temizliği yapmaya çalışsam da başarısız diyor bu sebeple rom da kuramadım telefonumu yeniden kullanabilmek...
  5. A

Soru Imei atılmış cihaz sifirlanirsa

Emei atılan cihaz sifirlanirsa emei gidermi (ses açma + güç tuşu yapınca twrp değilde maun menü diye bir yer açılıyor )
Üst Alt