Alperen4604 kullanıcısının son içeriği

1. Alperen4604

Yardım Sim kart

Telefon faturama bu ay yurtdışı kullanım ücreti yansımış. Konuyla ilgili Vodafone müşteri hizmetleri ile konuştuğumda sorunun Xiaomi kaynakli olduğu söylendi. Bu konuyla ilgili Xiaomi ile iletişime geçerek mi hesabınızda ayarlamalar yapmanız gerekiyor denildi. Buradan yardımcı olabilecek var mı...
  2. Alperen4604

Yardım Güvenlik

2 Mayıs'ta gmail hesabımda Galaxy s8+ cihazından bir oturum açılıyor. Bu cihazın konumu oturdugum ilde. Cihazı bir şekilde sildim ve şifrelerimi değiştim ve iki adımlı doğrulama ile güvenliğe aldım. 4 Mayıs'ta aynı cihazdan tekrar oturum açılıyor gece 02.00'da. iki adımlı doğrulamanin...
  3. Alperen4604

Yardım Sim kart sorunu

DÜNDEN BERİ CİHAZIM SİM KARTI OKUMUYOR. SİM KART YOK ŞEKLİNDE HATA ALIYORUM. Çıkartıp takmayı denedim düzelmedi. Uçak modunu açıp kapadım, cihazı kapatıp açtım düzelmedi.
  4. Alperen4604

Yardım Redmi note 7 kasma

Redmi note 7 cihazımı manuel olarak miu12 sürümüne yükselttim. Bu forumdaki bir yöntemle kurdum. Fakat bir süredir telefonumda arayüzde geçişlerde her alanla kasmalar yavaşlamalar meydana geldi.
  5. Alperen4604

Yardım Redmi note 7 güncelleme geldiği gibi gitti

Uyandığımda bildirim çubuğunda miui 12 güncellemesini gördüm, 15-20 dakika sonra ayarlara girdim bir güncelleme yazıyordu tikladim kayboldu hala guncelleme gözükmüyor şuan miui 11 de kaldı.
  6. Alperen4604

Yardım Mi band bildirim gelmiyor

Uzun süredir kullandığım mi band 4 akıllı bilekliğim de herhangi bir sorun yaşamıyordum ancak dün telefonuma (redmi note 7) gelen android 10 güncelleme sonrası bilekliğime WhatsApp,instagram,sms... Gibi bildirimler gelmemeye başladı. Konu hakkında fikri olanlardan yardımcı olmalarını rica...
Üst Alt