Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba bildiğiniz gibi MIUI 14 de MIUI 11 deki gibi logo animasyonlari yok.(ayarlara girip çıktığınızda ayarlar logosunda olan animasyon gibi) bunu nasıl yapabiliriz bugün bunu göstereceğim.
Neyden bahsettiğimin örnek videosu...
Sonunda bagimliligimdan kurtulmak için bl kilidini kapattım. Artık romla vs isim yok cihaza MIUI 14 Endonezya atip bitirdim.
2 yillik note 9 pro olarak düşüncelerim şu sekilde
En iyi MIUI romlar (sürüme göre)(Sıralama Yok)
1) Miui 11.0.2 Endonezya
Çoğu kişi MIUI 11.0.7 eu sürümünü önermişti...
Merhaba sevgili arkadaşlar cihazım note 9 pro (joyeuse) cihaz orijinal imeili türkiye malı ilk aldığımda rom atmak için cok hevesli aldım fakat artık bu bir bağımlılık haline geldi.Artık cihazımın pil süresi stabilitesi iyi bile olsa rom atıyorum. Bu durumdan kurtulmak için bootloader...
Merhaba cihaza MIUI 11.0.7 eu kurdum suanlik baya iyi ben buna root atmak istiyorum magisk cihaza yük bindiriyor apatch kurdugumda bluetooth devredışı kalıyor kernelsu kullanicam bu yüzden fakat bunun içinde KSÜ bulunan kernel gerekli varmı onerdiginiz MIUI 11.0.7 için kernel veya başka bir çözüm
Cihazına kurmak isteyenler için Endonezya 12.5.2 MIUI rom incelemesi yapmak istedim.
Cihazım Note 9 Pro (Joyeuse)
İlk olarak + lardan başlıyorum
◾Pil olarak MIUI 12.0.3 den sonra en iyi gelen buydu
◾Performans olarak MIUI 14 kadar yavaş animasyon değil MIUI 11 kadarda hızlı değildi bence...
Cihazım note 9 pro (joyeuse) çok fazla övuldugu için Endonezya 12.5.2 sürümunu kurdum gerçekten tam istediğim rom fakat Bluetooth hiçbir şekilde açılmıyor mobil veri arama wifi hepsi çalışıyor sadece Bluetooth açılmıyor birde telefonu her actigimda otomatik NFC açılıyor bunun çözümu nedir acaba?
Arkadaşlar merhaba su sorunun sebebi nedir acaba MIUI 12 de var MIUI 12.5 de var fakat MIUI 14 de yok mesela ve nasıl giderebilirim videoyu aşağı koyuyorum anlaşılırdir umarim.
Bunun yüzünden MIUI 12 ve 12.5 kullanmak istemiyorum oysaki çok iyi romlar normalde
Cihazın note 9 pro joyeuse fazla ovuldugunden dolayi bu ikisinden birini kuracağım sizce hangisini kurayım veya bu iki rom dışında aklında başka rom olan varsa soylerse çok mutlu olurum teşekkür ederim simdiden
linage os da bildiğiniz gibi 3 tuşlu gezinmede tuşlar eski android gibi birbirlerinden çok ayrı duruyorlar onları yaklaştırıcak yani miui daki gibi yapabilecek bir module vs varmı?
Cihazım joyeuse note 9 pro MIUI sürümü 12.5.2 Endonezya romu cihazın ses tuşuna bastığında yandan panel geliyor bunda sorun yok fakat 3 nokta ya basınca feci şekilde donarak açılıyor o panel romda tek donan yer orası oda blue yüzünden sanirim bunu cozmenin yada ordaki bluru kaldirmanin bir yolu...