Alperen24 kullanıcısının son içeriği

1. A

Soru Miroom 20.3.26 kurulum

Tamamdir ustad sagolasin
  2. A

Soru Miroom 20.3.26 kurulum

Note 8 cihazına (gingko) miroom 20.3.26 miui 11 versiyonunu kuracağım cihazin bl kilidi kapali bl kilidini açmayı twrp kurmayi biliyorum fakat twrp den sonraki kurulumda direkt wipe yapıp cihaz romunumu kuracagim yoksa fw persist tarzı şeylerde kurmam gerekiyormu. (Suan cihazda miui 12.5 kurulu)
  3. A

Soru Note 8 En iyi rom

Hocam indirme sayısına göre güvenemiyorum cunku bazı romlar abartılıyor çok indiriliyor vs o yüzden note 8 kullanıp bu romlari deneyen kişilerden duymam daha önemli teşekkür ederim 1743407386 Örneğin miui 12.5.3 en çok indirilmiş Endonezya için ama benim ihtiyaclarimi daha zor karşılar daha çok...
  4. A

Soru Note 8 En iyi rom

Abilerim kardeşlerim hayırlı bayramlar.Note 8 (ginkgo) cihazina rom aticam cihaz babamin cihazda suan 12.5 kurulu fakat çok kasıyor amacım miui tabanli olması arama kaydı özelliği aktif gelmesi ve cihazi kastirmamasi biraz arastirinca miui 11.0.5 Endonezya ve miroom çok ovulmus cihazda arama...
  5. A

Soru Redmi Note 8 ROM

Eveeet s22 aldığımdan beri miui roma ugramiyordum.Bugun yine isim dustu babamın redmi note 8 (ginko) cihazi var bu cihaza rom atmam lazım cihaz cok yavaş cunku buna onereceginiz romlar neler? Miui sürümü olsun mümkünse benim aklımda miui 11.0.7 endo var sizin fikirleriniz neler?
  6. A

Diğer Gorusmek uzere

Teşekkür ederim hocam
  7. A

Diğer Gorusmek uzere

Miui'ı bırakıp one ui ya geçiş yaptık.Aldigim cihazın kronik Bi kaç sorunu var ama iyi bir deneyim sunuyor yardım eden etmeyen herkese teşekkür ederim 1722849519 Ha birde bunu önceden kullanan varsa bu pil süresini nasıl arttirabiliriz 😅
  8. A

Soru S22 Mi S20 Ultra mi

Aldim abi bakalım dediğin gibimi
  9. A

Soru S22 Mi S20 Ultra mi

Knk kimsede kasma isinma olmamış senin cihaz arizaki olmasin sadece bataryası çok kötü
  10. A

Soru S22 Mi S20 Ultra mi

bende aynı düşüncedeyim ama batarya çok sıkıntı gibi
  11. A

Soru S22 Mi S20 Ultra mi

Abi zaten s22 nin tek kötü yanı batarya ile hızlı şarj bence ekranin büyük olmasini vs çok sevmiyom
  12. A

Soru S22 Mi S20 Ultra mi

hocam neden onu seçtiniz acaba sebepleri nelerdir
  13. A

Soru S22 Mi S20 Ultra mi

Neden hocam sebepleri nedir s22 nin işlemci ve güncelleme destegi var tek sorunu bataryası küçük maalesef
  14. A

Soru S22 Mi S20 Ultra mi

Soru basit cevap sizce nedir
  15. A

Soru Hbbilisim Güvenilir mi?

Bu zamana kadar Cok yenilenmis telefon aldım getmobil , easycep vs fakat hbbilisimden hiç almadim acaba alan oldumu ve guvenilirmi şikayetvar a baktığım zaman bazı sikayetler mevcut ama onceden aldığım yerlerle aynı sikayete sahipler.
Üst Alt