Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
S22 de aynı şekilde muazzam throttle yiyor hem bataryasida küçük telefon alev alıyor doguda yasadigim için aklımda s23 veya s24 de almak vardı mi14t pro yerine eğer gerçekten throttle yiyorsa samsungdan devam edicem herhalde
1753942338
Isınma durumu nasıl ve nerede yasiyorsunuz
Hocam 30k yada var 0 epeyden baktım.
Birde bugün gördüm android 16 ya geçtikten sonra batarya problemi olmus herhalde ama düzeltilir gibi o ben normalde rom root kullanmam ama bazen aosp gecesi geliyor insanın o yüzden oda önemli gibi ben yine bakayim ya samsungdan yada 14t proyu alırım herhalde
Hyperos akıcı olmadığı, yeni android 16 ile pili içtiğini, bl kilidini açılmadığı ve aosp rom yok sanırım onlarda normalde samsung one ui olsa rom atmadan kullanırım ama hyperos bana göre daha tam optimize olmus bir yazılım degil
1753524957
Kayıtsız derken hocam Türkiye garantili almayı...
Dostlar merhaba benim eski cihazım note 9 pro olduğu için uzuun bir süre bu grupta bulundum. Sonrasında s22 aldığım için Bayadır girmiyorum ama şimdi tekrardan telefon alacağım. Aklımda mi14t pro var fakat foruma baktığımda yazilimdan kaynaklı sorunlar olduğunu gördüm sizin fikirleriniz nelerdir...
Hocam indirme sayısına göre güvenemiyorum cunku bazı romlar abartılıyor çok indiriliyor vs o yüzden note 8 kullanıp bu romlari deneyen kişilerden duymam daha önemli teşekkür ederim
1743407386
Örneğin miui 12.5.3 en çok indirilmiş Endonezya için ama benim ihtiyaclarimi daha zor karşılar daha çok...
Abilerim kardeşlerim hayırlı bayramlar.Note 8 (ginkgo) cihazina rom aticam cihaz babamin cihazda suan 12.5 kurulu fakat çok kasıyor amacım miui tabanli olması arama kaydı özelliği aktif gelmesi ve cihazi kastirmamasi biraz arastirinca miui 11.0.5 Endonezya ve miroom çok ovulmus cihazda arama...
Eveeet s22 aldığımdan beri miui roma ugramiyordum.Bugun yine isim dustu babamın redmi note 8 (ginko) cihazi var bu cihaza rom atmam lazım cihaz cok yavaş cunku buna onereceginiz romlar neler? Miui sürümü olsun mümkünse benim aklımda miui 11.0.7 endo var sizin fikirleriniz neler?
Miui'ı bırakıp one ui ya geçiş yaptık.Aldigim cihazın kronik Bi kaç sorunu var ama iyi bir deneyim sunuyor yardım eden etmeyen herkese teşekkür ederim
1722849519
Ha birde bunu önceden kullanan varsa bu pil süresini nasıl arttirabiliriz 😅