Alperen24 kullanıcısının son içeriği

1. A

Soru Mi14 Eu mu? Yoksa Orijinal Tayvan rommu?

Mi14 için eu rommu Tayvan rommu İhtiyacım olanlar Arama kayıt ozelligi WhatsApp da hata vermemesi Ekran süresinin daha iyi olması Hangisini önerirsiniz?
  2. A

Çözüldü Sizce BL acmaya gerek varmı?

Tamamdır hocam teşekkür ederim
  3. A

Sağolun hocam peki mi14 için bu ekran suresi normalmidir
  4. A

Selamlar ortalama 1 ay önce Mi14 aldım. Eskiden note 9 pro kullandığım için alışığım BL kilidi acmaya vs vs. Fakat artık Xiaomi BL acmayi zorlastirmis benimde ihtiyacim olan Mi Arama uygulamasi (Ses kayıt için) bunun için cihazı sıfırlayıp Hong Kong yaptım ve uygulama geldi. Rusya veya Tayvan...
  5. A

Rehber HyperOS Otomatik Bootloader Kilidi Açma Başvurusu Script

Yav Allah aşkına biri yardım etsin 1 haftadır bot bile acamiyor 1775232232 Acaba 2 token birde mi deneyeyim tek token yapamıyo
  6. A

Uygulama canlıtv yayınları geri alma özelliği

Bende telefon için alabilirmiyim hocam
  7. A

4.gun yine olmadı arkadaş bu sefer 50 yaptım timeshifti yanıt alınamıyor dedi bugünde gitti 1775145784 Resmen saçmalık xiaominin bu yaptığı eskiden boyle şeyler yoktu
  8. A

3 gündür 30 dk oncesen başlatıyorum ona rağmen olmuyor. Xiaomi bu hamlesiyle çok kullanıcı kaybeder
  9. A

üstad eline sağlık bugun denedim olmadı yarın tekrar
  10. A

Uygulama Birikimim - İhtiyaçtan Doğan Uygulama

Kendimiz alış fiyatını yazana kadarda değişmezmi hocam o mantıkla yine siz bilirsiniz tabi
  11. A

Anladım hocam şimdi yaptım teşekkür ederim 1774279299 Hocam alış fiyatı kutucugu kapalı olduğu zaman otomatik güncel fiyat olarak doldursa o kutucugu nasıl olur yapabilirmisiniz
  12. A

Hocam uygulamaniz çok güzel ellerinize sağlık. Tek bı sorum var anlık kâr zarar gostermiyor öyle bir özellik eklemissiniz ama hep 0.0 gosteriyo nedendir acaba
  13. A

Soru MIUI Forum Bl Acamiyorum

Eklenmiyor işte hata veriyo mi forumdan izin verin diye 1774197593 Ne scripti hocam
Üst Alt