Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam indirme sayısına göre güvenemiyorum cunku bazı romlar abartılıyor çok indiriliyor vs o yüzden note 8 kullanıp bu romlari deneyen kişilerden duymam daha önemli teşekkür ederim
1743407386
Örneğin miui 12.5.3 en çok indirilmiş Endonezya için ama benim ihtiyaclarimi daha zor karşılar daha çok...
Abilerim kardeşlerim hayırlı bayramlar.Note 8 (ginkgo) cihazina rom aticam cihaz babamin cihazda suan 12.5 kurulu fakat çok kasıyor amacım miui tabanli olması arama kaydı özelliği aktif gelmesi ve cihazi kastirmamasi biraz arastirinca miui 11.0.5 Endonezya ve miroom çok ovulmus cihazda arama...
Eveeet s22 aldığımdan beri miui roma ugramiyordum.Bugun yine isim dustu babamın redmi note 8 (ginko) cihazi var bu cihaza rom atmam lazım cihaz cok yavaş cunku buna onereceginiz romlar neler? Miui sürümü olsun mümkünse benim aklımda miui 11.0.7 endo var sizin fikirleriniz neler?
Miui'ı bırakıp one ui ya geçiş yaptık.Aldigim cihazın kronik Bi kaç sorunu var ama iyi bir deneyim sunuyor yardım eden etmeyen herkese teşekkür ederim
1722849519
Ha birde bunu önceden kullanan varsa bu pil süresini nasıl arttirabiliriz 😅
Bu zamana kadar Cok yenilenmis telefon aldım getmobil , easycep vs fakat hbbilisimden hiç almadim acaba alan oldumu ve guvenilirmi şikayetvar a baktığım zaman bazı sikayetler mevcut ama onceden aldığım yerlerle aynı sikayete sahipler.