Alper99 kullanıcısının son içeriği

1. A

Yardım Xiaomi Mi Note 10 Kamerası Olan Servis

Merhalar, Xiaomi mi note 10 kamerası stoğunda olan teknik servis var mı ?
  2. A

Yardım Xiaomi Mi Note 10 Kullananlar

Merhaba arkadaşlar, Bu cihazı kullanlar kamerayı açtıklarında kamera açıkken cihazı ters çevirip üstten 3. Lensi kontrol edebilirler mi? Telefonu kamera açıkken sağa sola çevirdiğinizde lens sağa,sola hareket ediyor mu? Kamera mod değişikliğinde ileri geri hareket ediyor bu normal ama bende...
  3. A

Yardım Mi Note 10 Odaklama Sorunu

Selamlar mi note 10 cihaz sahibiyim ve 3 haftadır kullanıyorum.Ana kamera ve 108mpx kamera modunda kamerayı 20-30cmden uzak bölgeye çevirdiğime ciddi aşırı bir bulanıklık oluşuyor.2x ve üstü yakınlaştırma yaptığımda görüntü gayet normal ama 1x olarak çekmeye çalıştığımda objeler tanınmayacak...
  4. A

Yardım EEA Avrupa Kararlı Sorunu

Selamlar arkadaşlar, 1 hafta önce mi note 10 aldım.Cihazı aldığım gün ota üzerinden 11.0.17 güncellemesi geldi bende doğal olarak yapmış bulundum.Forumdan gördüğüm kadarıyla 11.0.17 güncellemesi geri çekilmiş.Mi sitesinden de baktığımda son sürüm 11.0.16 olarak görünüyor.Benim 17 sürümde olmam...
  5. A

Yardım Rom İmei Hakkında

Herkese selamlar, Eşime Xiaomi mi note 10 telefon aldım.Bl kilidi açıldıktan sonra imei repair işlemi yapılacak.Benim sormak istediklerim; 1-İmei işleminden sonra cihaz üzerinden güncelleme yaparsak imei gider mi? 2-Dört aylık yasal kullanım süresi dolduğunda herhangi bir sebeple repair...
Üst Alt