Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Değerli arkadaşlar bu yazılım zaten cihazınıza uygun twrp, magisk manager, ve gerekli olan romlar mevcut ise çalışıyor ayrıyeten twrp ve magisk manager vs kurmayın çünkü stabil versiyon olsa zaten kendi halledecektir.
Arkadaşlar Dil seçiminden Türkçe harici herhangi bir dili seçince sorun ortadan kalkıyor. Rusça ve İngilizce dillerinde denedim her şey normal çalışıyor fakat Türkçe dilini tekrar seçince aynı sorun tekrarlıyor üstelik herhangi bir apk dosyası da kurulamıyor.
Ücretli rom kullanıyorum verileri temizlemek işe yaramadı tekrar sıfırdan temiz kurulum yaptım ama aynı hata devam ediyor sürekli aşağıdan uyarı çıkıp kayboluyor sinir bozucu bir durum
Arkadaşlar son zamanlarda güvenlik uygulaması sürekli duruyor hatası alıyorum. Başına gelen ve çözümü bilen varmı? Cihazı sıfırladım yeniden kurulum yaptım sorun devam ediyor. Cihazım mi8 teşekkürler.
Hata özeti :
java.lang.RuntimeException: Unable to get provider...
Sorunuzun cevabını ilk mesajımın sonuna ekledim resimli olarak oradan bakabilirsiniz.
Bağlantı problemi USB 3.0 portundan kaynaklanıyor olabilir. Farklı bir usb portu kullanın veya usb 2.0 çoklayıcı kullanın.
Muhtemelen Xiaomi European Community sitesinden indirme aşamasında sorun yaşamış...
işlemi zaten otomatik kendisi yapıyor siz sadece yükle veya yükleme diyorsunuz. Twrp ekranına kendisi otomatik geçiyor kurulumu bitirince cihazınız sadece güncellenmiş olarak açılıyor. Sorun çıkmıyor genelde ama bu olmayacağı anlamına gelmez geçen hafta miuipro romda gelen güncelleme sonucunda...
Program farklı bir işlem yapmıyor zaten. Süreç aynı bl kilidini açıyor (Bl kilidi açma başvurusu yapmalı ve verecekleri sürenini dolmasını beklemelisiniz) ve twrp yükleme işlemini gerçekleştiriyor. Zaten twrp yükleme işlemi bittikten sonra aslında programa gerek kalmıyor istediğiniz romu twrp...