alper38k kullanıcısının son içeriği

1. A

Rehber XiaomiTool v2 ile Tüm Xiaomi Cihazlara Zahmetsiz Bootloader Unlock, TWRP, EU Rom, Global Rom ve Magisk Root Yükleme En Detaylı Resimli Anlatım

Denemedim bilgim yok ama bildiğim kadarıyla otomatik işlemlerde En güncel versiyonları yüklüyor. 1573853943 Fastboot modunda twrp yükleyebilirsiniz. Bootloader açıksa tabiki. Değilse Twrp yüklü olmadığına göre ses açma tuşu + kapama tuşuna basılı tutarak Recovery Moduna geçin oradan Mi...
  2. A

Rehber XiaomiTool v2 ile Tüm Xiaomi Cihazlara Zahmetsiz Bootloader Unlock, TWRP, EU Rom, Global Rom ve Magisk Root Yükleme En Detaylı Resimli Anlatım

Değerli arkadaşlar bu yazılım zaten cihazınıza uygun twrp, magisk manager, ve gerekli olan romlar mevcut ise çalışıyor ayrıyeten twrp ve magisk manager vs kurmayın çünkü stabil versiyon olsa zaten kendi halledecektir.
  3. A

Çözüldü Güvenlik sürekli duruyor hatası

Aynı şekilde yaptığımı yazdım önceki mesajlarda fakat telefonu kapatıp açınca aynı hata tekrarlıyor.
  4. A

Arkadaşlar Dil seçiminden Türkçe harici herhangi bir dili seçince sorun ortadan kalkıyor. Rusça ve İngilizce dillerinde denedim her şey normal çalışıyor fakat Türkçe dilini tekrar seçince aynı sorun tekrarlıyor üstelik herhangi bir apk dosyası da kurulamıyor.
  5. A

Sorunum devam ediyor. Sorunla ilgili Video ekledim.
  6. A

Ücretli rom kullanıyorum verileri temizlemek işe yaramadı tekrar sıfırdan temiz kurulum yaptım ama aynı hata devam ediyor sürekli aşağıdan uyarı çıkıp kayboluyor sinir bozucu bir durum
  7. A

Arkadaşlar son zamanlarda güvenlik uygulaması sürekli duruyor hatası alıyorum. Başına gelen ve çözümü bilen varmı? Cihazı sıfırladım yeniden kurulum yaptım sorun devam ediyor. Cihazım mi8 teşekkürler. Hata özeti : java.lang.RuntimeException: Unable to get provider...
  8. A

Sorunuzun cevabını ilk mesajımın sonuna ekledim resimli olarak oradan bakabilirsiniz. Bağlantı problemi USB 3.0 portundan kaynaklanıyor olabilir. Farklı bir usb portu kullanın veya usb 2.0 çoklayıcı kullanın. Muhtemelen Xiaomi European Community sitesinden indirme aşamasında sorun yaşamış...
  9. A

işlemi zaten otomatik kendisi yapıyor siz sadece yükle veya yükleme diyorsunuz. Twrp ekranına kendisi otomatik geçiyor kurulumu bitirince cihazınız sadece güncellenmiş olarak açılıyor. Sorun çıkmıyor genelde ama bu olmayacağı anlamına gelmez geçen hafta miuipro romda gelen güncelleme sonucunda...
  10. A

Program farklı bir işlem yapmıyor zaten. Süreç aynı bl kilidini açıyor (Bl kilidi açma başvurusu yapmalı ve verecekleri sürenini dolmasını beklemelisiniz) ve twrp yükleme işlemini gerçekleştiriyor. Zaten twrp yükleme işlemi bittikten sonra aslında programa gerek kalmıyor istediğiniz romu twrp...
  11. A

Rom seçme ekranına geldiğinizde alttaki resimde de görüldüğü gibi hangi versiyonun indirileceği yazıyor o anda görebilirsiniz.
  12. A

Program sadece güncel işletim sistemlerini yüklüyor. Cihazınıza eurom yüklemenizi tavsiye ederim.
  13. A

Farklı bir usb portu kulanmayı deneyin. USB 2.0 pc'de deneyin. Tam olarak hangi aşamadasınız?
Üst Alt