alper2457 kullanıcısının son içeriği

1. A

MIUI 12.5 Poco X3 Pro - Global Kararlı Rom V12.5.2.0.RJUMIXM İndirme Bağlantıları

Herhangi bir işlem yapmadan TR rom dan global Roma geçmek mümkün mü? Normal şekilde telefon güncelleme ayarlarından romu indirip seçip yükleyerek bu işlem yapılır mı ?
  2. A

MIUI 12 Pocophone F1 - Global Kararlı Rom V12.0.2.0.QEJMIXM İndirme Bağlantıları

Bu sefer beta testerlar için değil dimi, indirip yükleyebilirim?
  3. A

Oyun Pocophone F1 oyun surucu Yuksek FPS

Arkadaşlar oyunda zaten en yüksek FPS i alıyorsunuz bu işlem gereksiz bir işlem
  4. A

MIUI 12 Pocophone F1 - Global Kararlı Rom V12.0.1.0.QEJMIXM İndirme Bağlantıları

TWRP INSTALL Yapmam için yardımcı olabilir misiniz ? İlk defa yapacağım.
  5. A

Güncelleme [Android 10] Pocophone F1 Global Kararlı Android 10 V11.0.4.0 QEJMIXM İndirme Bağlantıları

TESTER HESABI OLMAK İÇİN NE YAPMAK GEREKİYOR,YARDIMCI OLABİLİR MİSİNİZ
  6. A

Yardım Pocophone F1 WhatsApp Sorunu

KARDEŞ BİRİ DE GELİP BİŞİ YAZSA ETSE NE İYİ OLUR
  7. A

Yardım Pocophone F1 WhatsApp Sorunu

WhatsApp da video çektiğimde videonun görüntü kalitesi düştüğü gibi ses kalitesi de düşüyor görüntü o kadar önemli değil de sesin de düşmesi beni çok tadsızlandırıyor aylardır böyle bir yöntem bir çözüm bulamadım. Miui10 BETA 9.6.27 kullanıyorum şuan. Lütfen yardımcı olursanız sevinirim
  8. A

Soru Kulaklık sorunu!!

Orijinal iPhone kulaklık kullanıyorum ben de bir problem yaşamadım
  9. A

İnceleme MIUI 10 - 9.2.15 Global Beta Güncelleme Değişiklikleri (Yayınlandı - Linkler Eklendi)

TEŞEKKÜRLER PEKİ BUNU ANLAMADIM YENİ DEĞİL Mİ BU BETA SÜRÜM OLDUĞU İÇİN Mİ ACABA?
  10. A

İnceleme MIUI 10 - 9.2.15 Global Beta Güncelleme Değişiklikleri (Yayınlandı - Linkler Eklendi)

GÜNCELLEMEYİ YÜKLEMEK İSTEDİM AMA DOSYA SEÇEREK YÜKLEME KALKMIŞ EN SON PAKETİ İNDİR SEÇENEĞİ NE İŞE YARIYOR ONU DA BİLMİYORUM YARDIMCI OLUR MUSUNUZ POCOPHONE F1 KULLANIYORUM.
Üst Alt