Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hala bir çözüm bulamadım duruma sebebinin ne olduğuna dair de bir şey bulunmuyor büyük ihtimalle TWRP romu uyumsuz ya da donanımsal bir sorun ile karşı karşıyayız.
Evet arkadaşlar şu anda OrangeFox portunu aldım ve cihazı açabildim
Hocam dediklerinin hepsini dün uyguladım teker teker ancak olmadı. OrangeFox'u cihazıma göre build aldım. Şu anda dinamik bölümlendirme işiyle uğraşıyorum eğer dataya erişebilirsem ve çalışırsa burada bir de OrangeFox dosyası...
Kurulum yaptığımda recovery falan hiçbir menüye erişemiyorum. Denilen adımları fastboot üzerinden yaptım ancak yine işe yaramadı. Şu anda OrangeFox recovery için build alıyorum onu test edeceğim. Deli etti bu telefon beni.
Şu anda cihaza Çin romu kurdum onu HyperOS 2.0'a güncelleyip devamında HyperOS 2.0 EU kurmayı deneyeceğim. Mi 14 Ultra kullanan birisi sorunu böyle çözdüğünü yazmıştı başka bir forumda. Tamamladıktan sonra bilgilendireceğim.
Herkese iyi forumlar dilerim arkadaşlar. Öncelikle cihazımla ilgili bilgileri paylaşarak başlamak istiyorum.
Cihaz Çin cihazı ve fake rom atılmıştı. Cihaz direnç işlemi gördü ve sonrasında yetkili hesap ile ön yükleyici kilidi de açıldı. Burada önceden kullandığım cihazlardan farklı olarak...
Ben bu sorunu NCUnlock üzerinden 25$ karşılığında yetkili hesap kullanarak çözdüm. Uzaktan bağlanarak kendileri hallediyor. Kripto ile ödeme seçeneği de mevcut.
25$ Karşılığında hintli bir sayfadan çin hesabıyla giriş yapıp Bypass tool ile bekleme süresini başlattım hocam. 7 gün sonra tekrardan yazarım. İyi forumlar.
ultraa8181 Merhaba hocam elimde Xiaomi 13 var cihazımız aynı fuxi model. Telefon Çin cihazı üstüne Global Rom yazılmış sizde de durum aynı mıydı Hypersploit kullanırken?
Selam dostum aynı adımları yapmıştım ancak sorun çözülmemişti. Tüm sorunumun ise Windows11'in Çekirdek Yalıtım ve diğer güvenlik engelleriyle ilgili olduğunu farkettim. usb2seer sürücüsü kurulumunu engelliyormuş. Eğer bu sorunu alan ya da brom'da açamayan olursa internetten ilgili sürücüyü...
Merhaba arkadaşlar. Bugün telefonuma MIUI 13 güncellemesi geldi ve heyecanla indirip kurdum ancak ardından cihazım açılmadı ve Mi logosunda kendisini yeniden başlatıp duruyor. Cihaz sürekli olarak kendini başlattığı için BROM moda da alamıyorum. Ne yapmam gerekiyor?
Cihazımda önceden repair...
Dostum ENG Romu kurup IMEI yazdım fakat Format All dışında kabul etmediği için IMEI adresi tekrardan siliniyor. Eğer bir şekilde başarabilirsem iyi olur. Cihazda tüm dosyaları silince IMEI kalmadı böyle uğraşıyorum.
İyi akşamlar hocam telefonun IMEI adresi yakalandı ve düştü. Önceden repair yapılmış ve BL kapalı bu yöntemle ENG Rom kurup MAUI Meta ile IMEI yazabilir miyim?
Ayrıca SP Flash Tool üzerinden flashlamak istediğimde "PMT changed for the ROM; it must be downloaded. Please select Format All +...